Slide background BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2019 TILMELD!

DATO

SØNDAG D. 16. JUN

TID

KL. 10:00

STED

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

10,5 KM & 21,097 KM

ER DU KLAR TIL ET BRAG AF EN LØBEFEST GENNEM GADERNE I AARHUS?


Byen kommer til at syde af liv, når Aarhus Centrum spærres af og indtages af 12.000 løbere og 50.000 tilskuere. Oplev et løb, hvor du bæres igennem af underholdning i særklasse, løbende sightseeing og en fantastisk opbakning fra byens borgere.
 


Den 16. juni 2019 klæder Aarhus sig endnu engang på til fest, når tusindvis af løbere indtager Aarhus' gader, som for en enkelt dag bliver forvandlet til et inferno af feststemte motionister, glæde og underholdning. Aarhus Motion byder for ottende gang velkommen til 21,097 hæsblæsende kilometer, smækfyldt med underholdning og gode oplevelser og for femte gang er det med BESTSELLER som hovedsponsor. Ruten tager løberne med gennem en totalt afspærret Aarhus midtby, og henviser denne dag bilerne til garagen.
 


21,097 KILOMETERS LØBENDE SIGHTSEEING

Til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon viser vi dig det bedste af Aarhus. De første ikoniske bygninger som ARoS Kunstmuseum, Musikhuset og Rådhustårnet kan nydes med pulsen i ro i start- og målområdet. Herefter tager selve ruten dig forbi en række af seværdigheder som bl.a. Den Gamle By, Aarhus Domkirke, Dokk1 og Tivoli Friheden. Du skal med andre ord lede længe efter en halvmarathon rute, der passerer så mange seværdigheder, som BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Aarhus er en by hvor pulsen altid banker og dette vil du tydeligt kunne mærke, når du begiver dig ud på dit livs løbetur. 
 

HOTSPOTS OG UNDERHOLDNING

Vi skruer op for musikken, danser, hujer og hepper, så du (næsten) glemmer tiden og kilometerne. Du kommer til at møde alt fra cheerleaders til hornorkestre og power zones med fuld blæs på musikken. BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er det løb i Danmark, der har mest underholdning på ruten, så én ting er helt sikkert: Du kommer bestemt ikke til at kede dig! Der vil være masser af underholdning og vi lover, at alle sanser bliver udfordret. Du vil møde alt fra sambadansere til DJ's og rock bands. Helt unikt har vi også en Tour Caravane, som kendes fra de store cykelløb, bl.a. Tour De France. Den kører foran løberne, og sætter de mere end 40 - 60.000 tilskuere i den helt rette stemning, så de er klar til at heppe og hjælpe dig på vej. 


TRÆNINGSPLAN

Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe træningen an? Så er der hjælp at hente.. Vi har alliereret os med Løbeshop.dk og deres løbeekspert Jesper Petersen, der er uddannet fysioterapeut og har adskillige halv- og helmarathons på CV'et. Jesper har lavet et træningsprogram frem mod BESTSELLER Aarhus City Halmarathon, der tager udgangspunkt i, at du kan løbe 5 km og løber et par gange om ugen.
 

SE TRÆNINGSPROGRAM

VI GENTAGER SUCCESEN - RUN WITH ME

Har tanket strejfet dig, hvor rart det kunne være med lidt opbakning fra din løbe-buddy, ven/veninde eller kæreste godt halvvejs inde i løbet? Eller kunne du bare godt tænke dig at give en af dine venner mulighed for at opleve halvmarathonsuset sammen med dig, uden at de nødvendigvis skal løbe 21,097 km.

Vi gentager succesen fra 2018 med Run With Me. Få din løbe buddy til at læse mere om konceptet.

RUN WITH ME


ÅRETS T-SHIRT FRA BESTSELLER

GLÆD DIG TIL AT FÅ DENNE MEDALJE OM HALSEN I MÅL


Det får du ved dette event

RUTEN

100% afspærret rute, hvor du kommer ind og løber i hjertet af Aarhus

DELTAGERGOODIES

Fed T-shirt, flot finisher medalje og forplejningspose med masser af lækkerier

UNDERHOLDNING

Kæmpe underholdningsprogram langs hele ruten – du kommer ikke til at kede dig!


HALVMARATHON - 21.097 KM
2336 startnumre tilbage
21097 meter

21,097 KM: Pris pr. deltager
Til og med 28. feb 2019 435,00 DKK + gebyr
Fra 1. mar 2019 455,00 DKK + gebyr
Fra 15. maj 2019 475,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager
RUN WITH ME
10,5 km

Run With Me: Pris pr. deltager
Pris 299,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK. Første SMS er gratis pr. deltager.