Moesgaard Trail Run 2017 SØNDAG D. 01. OKT

DATO

SØNDAG D. 01. OKT

TID

KL. 10:00

STED

MOESGAARD MUSEUM

DISTANCE

4 KM, 8 KM & 12 KM

UDSOLGT MED 2000 DELTAGERE

EN UDFORDRENDE LØBETUR I SKOVEN VED MOESGAARD
 

Moesgaard Museum og Aarhus Motion afvikler for anden gang et trailløb i det flotte område omkring Moesgaard Museum. Sidste år blev startnumrene revet væk, og løbet blev hurtig udsolgt. Trailløb er noget af det hippeste indenfor løb og helt sikkert en trend, der er kommet for at blive - så noget tyder på at startnumrene igen er meget attraktive. 

Kom væk fra asfaltens jævne underlag og ud i det uforudsigelige terræn i naturen, hvor efterårets farver på dette tidspunkt har sat sine første spor. 

 


DISTANCER TIL BÅDE NYBEGYNDEREN OG DEN HARDCORE TRAILLØBER

Til Moesgaard Trail Run er der distancer på 4, 8 og 12 km, og du beslutter selv på dagen, hvor langt du ønsker at løbe. Der vil være 3 forskellige sløjfer på hver 4 km, som alle udgår fra start/mål-området ved Moesgaard Museum. Alle deltagere bliver sendt afsted på den samme sløjfe og herefter er det muligt at passere målstregen efter de første fire km, men har du fået blod på tanden, kan du begive dig ud på yderligere 4 eller 8 km. Ruterne til Moesgaard Trail Run er ikke DAF opmålte. I mål sørger vi for en lækker varm suppe samt frisk frugt, ligesom vi også sørger for en kop kaffe til alle deltagere inden start. TRAILLØB

Uanset om det er første gang, du prøver kræfter med trailløb eller om du er en rutineret trailløber, så vil du blive udfordret. Ruten vil være præget af teknisk udfordrende spor kombineret med skovstier, så det bliver en smuk og afvekslende rute i det fascinerende skovområde syd for Aarhus. De populære MTB stier i området vil danne grundlaget for det meste af ruten, hvor rødder, sten og stejle bakker med garanti giver dig sved på panden.

Hvad er trailløb?

  • Underlaget er alt andet end plant
  • Trailløb foregår i naturen med afvekslende terræn
  • Uforudsete udfordringer undervejs på ruten: grene på stierne, en væltet træstamme eller måske skal en bæk passeres? 


 

AFVEKSLENDE RUTER I DEN SMUKKE NATUR

Som noget nyt i år 2017, så starter man Moesgaard Trail Run med at løbe op på taget og derefter ud på den første sløjfe, som er utrolig smuk og mulig at gennemføre for selv begyndere i trailløb. Vælger man sløjfe nummer 2 og dermed 8 km bliver turen mere udfordrende med tekniske spor og hårde bakker, der kan tage pusten fra de fleste. Den hardcore trailløber, som begiver sig ud på de 12 km, dvs. 3. og sidste sløjfe får fornøjelsen af mudder og våde fødder i Giber Å. Uanset om du vælger 4, 8 eller 12 km er der lagt op til en fantastisk trailoplevelse i skovene omkring Moesgaard Museum.


OMRÅDET OMKRING MOESGAARD MUSEUM

Det er ikke kun den arkitekttegnede bygning, der huser de arkæologiske og etnografiske fund, men hele området omkring Moesgaard Museum, der summer af oldtidens fortællinger. Gravmonumenter, rekonstruktioner af huse fra oldtiden, den restaurerede stavkirke samt andre oldtidsmindemærker er placeret i området mellem Moesgaard herregård og Moesgaard Strand langs den populære sti; Oldtidsstien. Derudover er den gamle herregård og Skovmøllen to meget besøgte bygningsværker, som byder ind med hver deres charme til det historiske område.


 

PRØV KRÆFTER MED MOESGAARD TRAIL RUN, SÅ DU KAN FÅ STIFTET BEKENDTSKAB MED DEN HIPPE LØBETREND.

 

 

Det får du ved dette event

FORPLEJNING

Kaffe inden startskuddet lyder og lækker varm suppe og frisk frugt, til når du kommer i mål

TERRÆN

Moesgaard Trail Run byder på noget af Danmarks flotteste natur

RUTE

Mulighed for selv at bestemme rutens længde på dagen; 4, 8 eller 12 km


Priser

Distance Pris Prisstigning
Deltagerpris 165,00 DKK 01. aug 199,00 DKK

Club Aarhus Motion

Periode Point
15. marts 2015 - 15. april 2017 750
16. april 2017 - 31. maj 2017 500
01. juni 2017 - 30. september 2017 250

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.