Slide background

DATE

SUNDAY 29. SEP

TIME

KL. 10:00

PLACE

Moesgaard Museum

DISTANCE

4, 8 & 12 KM

LØBESHOP MOESGAARD TRAIL RUN 2024

Mærk benene syre til på stigningen op ad taget på Moesgaard Museum, glem tiden, fokuser på det ujævne terræn og nyd den smukke natur, der så småt er begyndt at iklæde sig efterårets farver. Løbeshop.dk Moesgaard Trail Run har det hele: stejle stigninger, et uforudsigeligt terræn og den smukkeste natur. I 2024 er vi så heldige, at vi igen har Løbeshop.dk med som hovedsponsor.
 


 

DISTANCER TIL BÅDE NYBEGYNDEREN OG DEN HARDCORE TRAILLØBER

Distancerne lyder på 4,8 og 12 km!

Til Løbeshop.dk Moesgaard Trail Run beslutter du selv på dagen, hvor langt du ønsker at løbe. De 3 forskellige sløjfer, på hver 4 km, udgår fra start/mål-området ved Moesgaard Museum. Alle deltagere bliver sendt afsted på den samme sløjfe, og herefter er det muligt at passere målstregen efter de første 4 km. Hvis du har fået blod på tanden, kan du begive ud på yderligere 4 eller 8 km.

Alle deltagere starter med at løbe op på taget af museet til Moesgaard Trail Run. Taget er 160 meter langt, på sit højste punkt hævet 21 meter over terrænet og hældningen er 10 grader. 

Ruterne til Moesgaard Trail Run er ikke DAF opmålte.


 
 

AFVEKSLENDE RUTER I DEN SMUKKE NATUR

Alle deltagere starter med at løbe op på taget af Moesgaard Museum og derefter ud på den første sløjfe, som er utrolig smuk og mulig at gennemføre for selv begyndere i trailløb. Vælger man sløjfe nummer 2 og dermed 8 km bliver turen mere udfordrende med tekniske spor og hårde bakker, der kan tage pusten fra de fleste. Den hardcore trailløber, som begiver sig ud på de 12 km, dvs. 3. og sidste sløjfe får fornøjelsen af mudder og våde fødder i Giber Å.

Uanset om du vælger 4, 8 eller 12 km er der lagt op til en fantastisk trailoplevelse i skovene omkring Moesgaard Museum. OMRÅDET OMKRING MOESGAARD MUSEUM

Det er ikke kun den arkitekttegnede bygning, der huser de arkæologiske og etnografiske fund, men hele området omkring Moesgaard Museum, der summer af oldtidens fortællinger. Gravmonumenter, rekonstruktioner af huse fra oldtiden, den restaurerede stavkirke samt andre oldtidsmindemærker er placeret i området mellem Moesgaard herregård og Moesgaard Strand langs den populære sti; Oldtidsstien. Derudover er den gamle herregård og Skovmøllen to meget besøgte bygningsværker, som byder ind med hver deres charme til det historiske område.

MEDALJE

Du har mulighed for at tilkøbe en flot medalje, som bevis på at du har gennemført Løbeshop.dk Moesgaard Trail Run. Medaljen er lavet i træ med en rå lædersnor. Medaljen koster 65 kr og bliver udleveret sammen med dit startnummer.

PRØV KRÆFTER MED LØBESHOP.DK MOESGAARD TRAIL RUN!

Uanset om det er første gang, du prøver kræfter med trailløb eller om du er en rutineret trailløber, så vil du blive udfordret. Ruten vil være præget af teknisk udfordrende spor kombineret med skovstier, så det bliver en smuk og afvekslende rute i det fascinerende skovområde syd for Aarhus. De populære MTB stier i området vil danne grundlaget for meget af ruten, hvor rødder, sten og stejle bakker med garanti giver dig sved på panden.

  • Underlaget er alt andet end plant
  • Trailløb foregår i naturen med afvekslende terræn
  • Uforudsete udfordringer undervejs på ruten: grene på stierne, en væltet træstamme eller måske skal en bæk passeres?
     
 Included

FORPLEJNING

En lækker snack og frisk frugt, til når du kommer i mål

TERRÆN

Løbeshop.dk Moesgaard Trail Run byder på noget af Danmarks flotteste natur

FLEKSIBLE DISTANCER

Mulighed for selv at bestemme rutens længde på dagen; 4, 8 eller 12 km


Løbeshop.dk Moesgaard Trail Run 2024
1329 remaining places

Price per participant
Through Aug 15, 2024 11:59 185.00 DKK + fee
From Aug 15, 2024 12:00 209.00 DKK + fee
From Sep 23, 2024 12:00 249.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 10.00 DKK.