Slide background

DATE

TUESDAY 22. AUG & WEDNESDAY 23. AUG & THURSDAY 24. AUG

TIME

KL. 18:30

PLACE

Mindeparken

DISTANCE

5 KM WALK & 5 KM STAFET

LØBEFEST I MINDEPARKEN - VERDENS STØRSTE FIRMAFEST
 

Kom og vær med, når vi forvandler Mindeparken i Aarhus til en kæmpe folkefest, hvor 45.000 motionister henover 3 dage begiver sig ud på et 5x5 km stafetløb eller en 5 km walk. I 2023 er det 41. gang, at DHL Stafetten afholdes. Mere end 1000 offentlige og private virksomheder benytter lejligheden til at mødes til en venskabelig dyst og derfor har stafetten fået tilnavnet ”verdens største firmafest”.

DHL Stafetten er en oplagt mulighed for et firmaarrangement, hvor man mødes i hyggelige rammer til enten en løbe- eller gåtur. I mange virksomheder er DHL Stafetten blevet en del af deres dna og en begivenhed, der snakkes om på kontoret og over frokosten både inden og efter selve arrangementet.

 
  


NYHED

 

GØR JERES MEDARBEJDERE GODT LØBENDE OP TIL DHL STAFETTEN

Skal DHL Stafetten være mere end en enkelt hyggelig aften? Vil I gerne give jeres medarbejdere mulighed for at blive klogere på, hvordan man opretholder en bæredygtig løbemotivation og i fællesskab skaber mål og gode vaner?  Nu har I muligheden for at blive klar til DHL Stafetten i samarbejde med løbeekspert Max Boderskov fra RunMax.

LÆS MERE HER 


MADKASSE

Alle hold modtager en DHL madkasse med mad og snacks. Den indeholder bl.a. brød fra REMA 1000, lækkert pålæg og boller fra Lidl, frisk frugt fra Løvbjerg Trøjborg og noget sødt. Herudover modtager hver deltager enten en gratis vand, sodavand eller øl. Man kan også vælge en flaske vin pr hold. Hvis man ikke ønsker madkassen, kan den fravælges i tilmeldingsdelen. Man kan også medbringe sin egen grill eller bestille mad udefra. 
 

HYGGE

Efter stafetten eller gåturen er der tid til at hygge og evt. tjekke op på, hvorvidt det i år er lykkedes at slå ens værste rival. Madkasserne pakkes ud, grillene bliver tændt og dagens tur skylles ned med en kold øl, mens der spreder sig en duft af grill-pølser i parken. Når mørket sænker sig, og de sidste løbere er ved at være i mål, bliver himlen oplyst af et kæmpe festfyrværkeri kl. 21.45.
EN HYGGELIG AFTEN MED TAG OVER HOVEDET

Mere end 10.000 m2 telte er med til at skabe en helt unik stemning over Mindeparken, hvor der hygges på kryds og tværs blandt venner og kollegaer.

Der er flere forskellige teltmuligheder; I kan sidde i et fællestelt med andre virksomheder eller gøre det nemt og lækkert for jer selv ved at bestille all inclusive, hvor der er tænkt på alt fra teltplads til aftensmad.

 

LØBSINFORMATION

DHL Stafetten afholdes følgende dage: 

 • Tirsdag d. 22. august 2023
 • Onsdag d. 23. august 2023
 • Torsdag d. 24. august 2023

Antal deltagere: 15.000 pr. dag.

Distancer:

 • 5 km løb (stafet) Første startgruppe bliver sendt afsted 18.30
 • 5 km walk (holdet følges ad rundt på ruten) Første startgrupper bliver sendt afsted kl 19.00

  


 

DETTE FÅR I:

 • Holdtid og individuelle tider
 • En god afmærket rute
 • DHL madkasse med en masse lækre ting, som sørger for I får en hyggelig aften
 • Øl, vand, vin eller sodavand
 • Et kæmpe festfyrværkeri, der skaber den perfekte afslutning på en hyggelig aften
 • Gratis holdfoto - Lad aftenen blive foreviget
 • Masser af musik og underholdning langs ruten
 • Frisk frugt 

Included

FOOD BOX

Great food box for the team with lots of delicious content, including cold cuts, bread, fresh fruit, chocolate and a beer, wine or soda

LIVE RESULTS

See your individual result, team result or sprint right after passing the finishline

ENTERTAINMENT

Great atmosphere, music, entertainment and cheering spectators along the route, and the evening is finished off with amazing fireworks


DHL Stafetten 2023

Price per team
Through May 1, 2023 11:59 999.00 DKK + fee
From May 1, 2023 12:00 1,049.00 DKK + fee
From Jun 1, 2023 12:00 1,099.00 DKK + fee
Fee (per order): 25.00 DKK

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 20.00 DKK.