Slide background DHL Stafetten 2021 REGISTER NOW!

DATE

WEDNESDAY 01. SEP & THURSDAY 02. SEP

TIME

KL. 18:00

PLACE

MINDEPARKEN

DISTANCE

5 KM WALK & 5 KM STAFET


NYE DATOER FOR LØBEFESTEN I MINDEPARKEN - VERDENS STØRSTE FIRMAFEST

 


Endelig… Danmark er stort set åbnet helt op, og pr. 1. september ophører alle Corona restriktioner ved store motionsevents. Vi glæder os så meget til at se jer alle igen, og tæller allerede ned.


For at vi kan afholde vores alle sammens fantastiske og traditionsrige firmafest i Mindeparken - helt som vi plejer - er vi dog nødt til at flytte eventen til d. 1. og 2. september. Til gengæld kan vi holde den store firmafest, som vi kender det fra tidligere år - og spørg lige om vi glæder os!

Alle tilmeldte virksomheder vil modtage en mail med flere informationer.


 


Kom og vær med når der igen afholdes ”Verdens største firmafest” i smilets by

Vi har glædet os usigeligt meget til atter at kunne invitere jer, til at tage en tiltrængt venskabelig dyst på et 5x5 km stafetløb eller en hyggelig 5 km walk, når vi afholder den 38. udgave af DHL Stafetten Aarhus.
Traditionen tro bliver Mindeparken klar til fest og hygge for 47.000 motionister, samtidigt med at vi følger alle sikkerheds- og sundhedsmæssige krav, så du og kollegaerne trygt kan støve de hurtigste løbesko af og hoppe i de løbeshorts, som måske er blevet lidt strammere siden sidst.

I mange virksomheder er DHL Stafetten blevet en del af virksomhedernes dna og en begivenhed, der snakkes om på kontoret og over frokosten både inden og efter selve arrangementet.

 MAD, SNACK OG DRIKKE

Uden mad og drikke duer helten som bekendt ikke, så derfor vil alle tilmeldte hold få en lækker madkasse, som er fyldt med både brændstof til rugbrødsmotoren og snacks til den søde tand. Der er heller ingen fest uden drikkelse, så derudover modtager hver deltager enten en gratis vand, sodavand, øl eller vin til at skylle dagens tur ned.

Hvis man ikke ønsker madkassen, kan den fravælges i tilmeldingsdelen, hvorefter vi så donerer maden til væresteder i Østjylland. Man er også velkommen til at medbringe sin egen grill eller bestille mad udefra.

 
 
HYGGE
Efter stafetten eller gåturen er det hyggetid, hvor man eventuelt lige kan tjekke om det i år er lykkedes at slå ens værste rival. Madkasserne pakkes ud, grillene bliver tændt og den gode stemning spredes over hele parken.
Når mørket sænker sig, og de sidste løbere er ved at være i mål, bliver himlen oplyst af et kæmpe festfyrværkeri for at afslutte festen på behørig vis.

 

EN HYGGELIG AFTEN MED TAG OVER HOVEDET

Udover sensommerens åbne himmel er mere end 10.000 m2 telte med til at skabe en helt unik stemning, hvor der hygges på kryds og tværs blandt venner og kollegaer.

Der er flere forskellige teltmuligheder; I kan sidde i et fællestelt med andre virksomheder eller gøre det nemt og lækkert for jer selv ved at bestille all inclusive, hvor der er tænkt på alt fra teltplads til aftensmad.


 

Læs mere om teltene her
 BOOK TRYGT
Mindeparken er jo et stort og naturskønt område, som kan danne en både hyggelig og sikker ramme om DHL Stafetten, og vi afholder kun festen, hvis det kan foregå på ansvarlig vis og efter myndighedernes restriktioner og anbefalinger.
  

LØBSINFORMATION

DHL Stafetten afholdes følgende dage: 

 • Onsdag d. 1. september 2021
 • Torsdag d. 2. september 2021

Antal deltagere: 15.000 pr. dag.

Distancer:

 • 5 km løb (foregår som stafet) Første startgruppe bliver sendt afsted 18.00
 • 5 km walk (holdet følges ad rundt på ruten) Første startgrupper bliver sendt afsted kl 18.30


DELTAG SOM PRIVATPERSON

Man behøver ikke være en virksomhed for at deltage. Privatpersoner og foreninger er også repræsenteret i stor stil og er i høj grad med til at sprede en hyggelig stemning i det private teltområde, hvor der er pavilloner, havestole og grill i alle afskygninger.

 

DETTE FÅR I:

 • Holdtid og individuelle tider
 • En god afmærket rute
 • Bakkespurt - med indlagt mellemtid, så giv den ekstra gas op af bakken
 • DHL madkasse med en masse lækre ting, som sørger for I får en hyggelig aften
 • Øl, vin eller sodavand
 • Et kæmpe festfyrværkeri, der skaber den perfekte afslutning på en hyggelig aften
 • Gratis holdfoto - Lad aftenen blive foreviget
 • Masser af musik og underholdning langs ruten
 • Frisk frugt 

Included

FOOD BOX

Great food box for the team with lots of delicious content, including cold cuts, bread, fresh fruit, chocolate and a beer, wine or soda

LIVE RESULTS

See your individual result, team result or sprint right after passing the finishline

ENTERTAINMENT

Great atmosphere, music, entertainment and cheering spectators along the route, and the evening is finished off with amazing fireworks


DHL Stafetten 2021

Price per team
Through May 1, 2021 11:59 954.00 DKK + fee
From May 1, 2021 12:00 1,004.00 DKK + fee
From Jun 1, 2021 12:00 1,054.00 DKK + fee
Fee: 25.00 DKK

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 20.00 DKK.