DHL Stafetten 2017 TIRSDAG D. 15. AUG & ONSDAG D. 16. AUG & TORSDAG D. 17. AUG

DATO

TIRSDAG D. 15. AUG & ONSDAG D. 16. AUG & TORSDAG D. 17. AUG

TID

KL. 18:30

STED

MINDEPARKEN

DISTANCE

5 KM WALK & 5 KM STAFET

TUSIND TAK FOR 3 FORRYGENDE DAGE I MINDEPARKEN MED HYGGE OG MOTION

VI SES I 2018!


 

”Det er, når man sidder blandt kollegaer i Mindeparken med 5 veloverståede kilometer i benene, sensommersolen i øjnene og en kølig drik i hånden, at DHL stafetten er allerbedst.” citat tidligere deltager i DHL Stafetten.

Når Mindeparken til august indtages af glade motionister er det 35. gang. På de 35 år er den vokset fra 800 til over 47.000 deltagere, der over 3 dage omdanner Mindeparken til en folkefest med feststemte motionister. DHL stafetten i Aarhus er Danmarks næststørste motionsarrangement, kun overgået af DHL stafetten i København.

 HVAD ER DHL STAFETTEN?

DHL Stafetten er et arrangement, hvor alle kan være med, da man selv kan vælge, om man vil løbe eller gå. Man kan deltage enten som medarbejder i en virksomhed eller som privat person. 

Stafetten
Afvikles som et løb med fem deltagere på hvert hold. Lige før mål giver den første løber stafetten videre til anden løber osv. Der bliver registreret både individuelle tider og holdtider.

Walken
Mens løberne på skift pisker afsted, går walkerne en hyggelig tur i skoven. Et walk-hold består ligeledes af fem personer, men i modsætning til stafetten følges hele holdet ad. Der er kun tidstagnings chip på et af de fem startnumre.

Mad
Alle hold modtager en DHL madkasse, fyldt med en masse lækre ting. Denne indeholder brød fra Pågen, diverse pålæg fra Dansk Supermarked og slik fra Carletti. Herudover modtager hver deltager enten en gratis vand, sodavand, øl eller vin. Hvis I ikke ønsker madkassen, kan den fravælges i tilmeldingsdelen. Man kan også medbringe sin egen grill eller bestille mad udefra.

Hygge
Efter stafetten eller gåturen er socialt samvær og hygge i fokus. Madkasserne pakkes ud, grillene bliver tændt og en duft af pølser og fakler breder sig i parken. Når mørket sænker sig, vil himlen blive oplyst af et kæmpe festfyrværkeri kl. 21.45

 

ÅRETS MAGASIN TIL DHL STAFETTEN

Find alle de vigtigste oplysninger om DHL Stafetten lige her i vores online magasin om DHL Stafetten 2017! Vi sørger for at I er helt up to date med parkering, rute, grillregler og meget mere. 

Læs magasinet lige her

 


 

LØBSINFORMATION

DHL Stafetten afholdes følgende dage: 

 • Tirsdag d. 15. august 2017
 • Onsdag d. 16. august 2017
 • Torsdag d. 17. august 2017

Antal deltagere: Max 15.000 pr. dag.

Distancer: 5 km løb og walk 

Løb: Første startgruppe bliver sendt afsted 18.30
Walk: Første startgrupper bliver sendt afsted kl 19.00


TILMELDTE PR. 03. AUGUST 2017 

TIRSDAG

15150

UDSOLGT

ONSDAG

13080

LEDIGE PLADSER

TORSDAG

15365

UDSOLGT

 


STARTNUMMER OG NY ENGANGSDEPECHE

Startnumre kan afhentes ved Aarhus Motion, Søren Nymarks Vej 15, 8270 Højbjerg torsdag d. 10/8 fra kl. 9.00-19.00 eller fredag d. 11/8 fra kl.10.00-17.00. Derudover kan de selvfølgelig afhentes på selve løbsdagen. Bemærk startnumre fremsendes kun til de hold, som har tilvalgt det i tilmeldingen. Engangsdepeche ligger i kuverten med startnumrene. Husk at medbringe begge dele på løbsaftenen.

Den nye engangs depeche finder I sammen med startnumrene i kuverten. I skal huske at medbringe den på løbsaftenen. Ingen depeche - ingen tidtagning. I kuverten finder I en vejledning til hvordan den rulles rigtigt sammen, så de to chip virker under hele løbet. I kan også se vejledningen her.

 


DOWNLOAD MARKEDSFØRINGSMATERIALE

Download alt det nødvendige markedsføringsmateriale til DHL Stafetten i én samlet pakke med bl.a. flyers, plakater, logoer og meget andet. Så har I mulighed for at printe det ud og hænge det op i jeres virksomhed, så ingen går glip af årets største og mest aktive firmafest!

 

Download her


FÅ VIST JERES FIRMALOGO FORAN TELTET

Upload jeres firmalogo, så sørger vi for at hænge det op ude foran jeres telt, så I kan se, hvor I skal være. Sidste dag for upload er d. 9. august.

Læs mere og upload logoet her

 


 

DETTE FÅR I - VED DELTAGELSE I ÅRETS STØRSTE FIRMAFEST

 • Holdtid og individuelle tider
 • Bakkespurt - med indlagt mellemtid, så giv den ekstra gas op af bakken
 • DHL madkasse med en masse lækre ting, som sørger for I får en hyggelig aften
 • Øl, vin eller sodavand
 • Et kæmpe festfyrværkeri efter løbet, der skaber den perfekte afslutning på en hyggelig aften
 • Gratis holdfoto - Lad aftenen blive foreviget
 • Masser af musik og underholdning langs ruten
 • Frisk frugt 

 


BLIV EN DEL AF AARHUS 2017

DHL Stafetten er en del af programmet, når Aarhus i 2017 går ind i året som Europæisk Kulturhovedstad. Det skal selvfølgelig fejres og derfor lover vi, at der venter deltagerne en helt ekstraordinær oplevelse i Mindeparken. 


HOLD JER OPDATERET MED SENESTE NYT OMKRING DHL STAFETTEN

Deltag i begivenheden

Det får du ved dette event

MADKASSE

Stor madkasse til holdet med masser af lækkert indhold, bl.a. pålæg, brød, frisk frugt, chokolade og en øl, vin eller sodavand

TIDSTAGNING

På individuelle løbstider, holdtider samt bakkespurt

UNDERHOLDNING

Super fed musik, underholdning og heppere langs ruten samt flot fyrværkeri om aftenen i Mindeparken


Priser

Distance Pris Prisstigning
Holdpris 925,00 DKK 01. maj 975,00 DKK, 01. jun 1.025,00 DKK

Administrationsgebyr 25,00 DKK pr. ordre. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 20,00 DKK.