DHL Stafetten 2018 TIRSDAG D. 21. AUG & ONSDAG D. 22. AUG & TORSDAG D. 23. AUG

DATO

TIRSDAG D. 21. AUG & ONSDAG D. 22. AUG & TORSDAG D. 23. AUG

TID

KL. 18:30

STED

MINDEPARKEN

DISTANCE

5 KM WALK & 5 KM STAFET

TAK FOR I ÅR - VI SES D. 20-22 AUGUST 2019

Hvert år i august forvandles Mindeparken i Aarhus til en kæmpe folkefest, når 47.000 motionister henover 3 dage begiver sig ud på et 5x5 km stafetløb eller en 5 km walk. I 2018 er det 36. gang, at DHL Stafetten afholdes, og på disse 36 år er løbet vokset fra 800 til over 47.000 deltagere.

VI HAR SAMLET ALT PRAKTISK INFO I DETTE MAGASIN

JERES PLACERING I MINDEPARKEN - SE TELTPLANEN HER
 


Senest opdateret d. 20.08.18 - listen vil blive opdateret løbende.
 


”VERDENS STØRSTE FIRMAFEST”

Mere end 1.600 offentlige og private virksomheder benytter lejligheden til at mødes til en venskabelig dyst og derfor har stafetten fået tilnavnet ”verdens største firmafest”. DHL Stafetten er en oplagt mulighed for et firmaarrangement, hvor man mødes i hyggelige rammer til enten en løbe- eller gåtur. I mange virksomheder er DHL Stafetten blevet en del af deres dna og en begivenhed, der snakkes om på kontoret og over frokosten både inden og efter selve arrangementet.

DELTAG SOM PRIVATPERSON

Man behøver ikke være en virksomhed for at deltage. Privatpersoner og foreninger er også repræsenteret i stor stil og i høj grad med til at sprede en hyggelig stemning i det private teltområde, hvor der er pavilloner, havestole og grill i alle afskygninger.


FORPLEJNING
Alle hold modtager en DHL madkasse med mad og snacks. Den indeholder bl.a. brød fra Pågen, diverse pålæg fra Dansk Supermarked og slik fra Carletti. Herudover modtager hver deltager enten en gratis vand, sodavand, øl eller vin. Hvis man ikke ønsker madkassen, kan den fravælges i tilmeldingsdelen. Man kan også medbringe sin egen grill eller bestille mad udefra.

HYGGE
Efter stafetten eller gåturen er der tid til at hygge og evt. tjekke op på, hvorvidt det er i år lykkedes at slå ens værste rival. Madkasserne pakkes ud, grillene bliver tændt og dagens tur skylles ned med en kold øl mens der spreder sig en duft af pølser i parken. Når mørket sænker sig, og de sidste løbere er ved at være i mål, bliver himlen oplyst af et kæmpe festfyrværkeri.
 


FÅ EN HYGGELIG AFTEN MED TAG OVER HOVEDET

Mere end 10.000 m2 telte er med til at skabe en helt unik stemning over Mindeparken, hvor der hygges på kryds og tværs blandt venner og kollegaer.

Der er flere forskellige teltmuligheder; I kan sidde i et fællestelt med andre virksomheder eller gøre det nemt og lækkert for jer selv, ved at bestille all inclusive hvor der er tænkt på alt fra teltplads til aftensmad.

Læs mere om teltene her


LØBSINFORMATION

DHL Stafetten afholdes følgende dage: 

 • Tirsdag d. 21. august 2018
 • Onsdag d. 22. august 2018
 • Torsdag d. 23. august 2018

Antal deltagere: 15.000 pr. dag.

Distancer: 5 km løb og walk 

Løb: Første startgruppe bliver sendt afsted 18.30
Walk: Første startgrupper bliver sendt afsted kl 19.00


TILMELDTE PR. 20. AUGUST 2018 

TIRSDAG

15.165

FÅ LEDIGE PLADSER

ONSDAG

16.120

FÅ LEDIGE PLADSER

TORSDAG

14.790

FÅ LEDIGE PLADSER


STARTNUMRE OG ENGANGSDEPECHE

Startnumre kan afhentes ved Aarhus Motion, Søren Nymarks Vej 15, 8270 Højbjerg tirsdag d. 14/8 fra kl. 15.00 - 18.00 eller onsdag d. 15/8 fra kl.15.00 - 18.00. Derudover kan de selvfølgelig afhentes på selve løbsdagen. Bemærk startnumre fremsendes kun til de hold, som har tilvalgt det i tilmeldingen. Engangsdepeche ligger i kuverten med startnumrene. Husk at medbringe begge dele på løbsaftenen.

Walk-holdene har ikke en depeche, så deres tid registreres via det startnummer, hvorpå der sidder en chip. Der er kun én ud af det fem startnumre til et walkhold, der har tidtagningschip. 

Engangs-depechen finder I sammen med startnumrene i kuverten. I skal huske at medbringe den på løbsaftenen. Ingen depeche - ingen tidtagning. I kuverten finder I en vejledning til, hvordan den rulles rigtigt sammen, så de to chip virker under hele løbet. I kan også se vejledningen her.


DETTE FÅR I - VED DELTAGELSE I ÅRETS STØRSTE FIRMAFEST

 • Holdtid og individuelle tider
 • En god afmærket rute
 • Bakkespurt - med indlagt mellemtid, så giv den ekstra gas op af bakken
 • DHL madkasse med en masse lækre ting, som sørger for I får en hyggelig aften
 • Øl, vin eller sodavand
 • Et kæmpe festfyrværkeri, der skaber den perfekte afslutning på en hyggelig aften
 • Gratis holdfoto - Lad aftenen blive foreviget
 • Masser af musik og underholdning langs ruten
 • Frisk frugt 

Det får du ved dette event

MADKASSE

Stor madkasse til holdet med masser af lækkert indhold, bl.a. pålæg, brød, frisk frugt, chokolade og en øl, vin eller sodavand

TIDSTAGNING

På individuelle løbstider, holdtider samt spurten

UNDERHOLDNING

Super fed musik, underholdning og heppere langs ruten samt flot fyrværkeri om aftenen i Mindeparken


Priser

Distance Pris Prisstigning
Holdpris 949,00 DKK 01. maj 999,00 DKK, 01. jun 1.049,00 DKK

Administrationsgebyr 25,00 DKK pr. hold. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 20,00 DKK.