Slide background AFLYST - Vinterløbet - Hermans 2020

DATE

SUNDAY 15. MAR

TIME

KL. 10:00

PLACE

SKOVBRYNET 1, 8000 AARHUS

DISTANCE

5 KM & 10 KM

VINTERLØBET HERMANS


Kulturhuset Hermans, smukt beliggende i Tivoli Friheden, danner rammerne for det tredje vinterløb. Startskuddet lyder inde i selve Tivoli blandt de sovende forlystelser, hvorefter ruterne fører deltagerne ind i blandt andet Havreballe skov og Marselisborg skov. Deltagerne på 10 km ruten får desuden fornøjelsen af både Mindeparken, Kirkeskoven og Forstbotanisk have. 
  

GENERELT FOR VINTERLØBENE -  FIRE UNIKKE LOKATIONER

For 37. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2020 vil der igen være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, hvor mange løb du tilmelder dig.

Vinterløbene kan være dit startskud til at komme godt i gang med det nye år. De er en unik mulighed for at holde sig motiveret i de mørke måneder og sikre, at man kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så man er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, man deltager i. Alle fire vinterløb byder på de traditionelle 5 og 10 km og en 15 km distance til Vinterløbet i Brabrand. 


RUTEN

Ruten til Vinterløbet Hermans tager udgangspunkt i de smukke århusianske skove - mere specifikt Havreballe og Marselisborg Skov. Underlaget varierer mellem asfalt og gode, faste grusstier. Start- og målområdet er i Tivoli Frihedens smukke omgivelser. 
 

FARTHOLDERE

Til vinterløbene finder du vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5 km eller 10 km, vil der være fartholdere.BØRN DELTAGER GRATIS

Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. tilmeldt voksen.

 

DET BEDSTE BRÆNDSTOF TIL MEDARBEJDERNE

Motion er ikke kun hårdt arbejde og sved på panden - det bidrager også til øget energi og overskud til både krop og sind. Mange virksomheder bruger vinterløbene som en hyggelig og anderledes dag i selskab med kollegaerne. Ved at lade dine medarbejdere deltage i Vinterløbene giver du dem både et socialt arrangement og muligheden for at sætte motion på dagsordnen henover de mørke vintermåneder. Det giver i sidste ende både sundere kollegaer og større motivation på arbejdspladsen.


DATOER

D. 26/1 - 2020 - Ceres Park

D. 23/2 - 2020 - Aarhus Ø

D. 15/3 - 2020 - Hermans (Tivoli Friheden)

D. 29/3 - 2020 - Brabrand

 

T-SHIRT OG STARTNUMMER

Er du tilmeldt alle fire vinterløb, får du en lækker Vinterløbs-T-shirt. Derudover får du udleveret alle 4 startnumre på én gang, så du er klar til næste løb. 

OBS: Tilmelder du dig alle 4 løb af flere omgange, skal du tilmelde dig via samme profil og deltagernavn for at kunne modtage T-shirten.

 


DETTE FÅR DU TIL ALLE VINTERLØB:

  • Snack efter hvert løb
  • Gode og forskellige ruter, som er DAF-opmålte
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt


ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08:00 PÅ LØBSDAGEN. 
OBS. PRISSTIGNING VED TILMELDING EFTER KL. 12.00 D. 14/3.

Included

T-SHIRT

Great race T-shirt for the first 1250 participants registered to all four winter races

SNACK

A nice snack and fresh fruit from Løvbjerg after finishing the race

ROUTE

Varied and challenging routes with lots of forest and nature, with start and finish in Tivoli Friheden


AFLYST - Vinterløbet - Hermans 2020

Price per participant
Through Mar 14, 2020 11:59 169.00 DKK + fee
From Mar 14, 2020 12:00 250.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5.00 DKK.