Slide background Vinterløbet - Hermans 2019

DATO

SØNDAG D. 24. FEB

TID

KL. 10:00

STED

SKOVBRYNET 1, 8000 AARHUS

DISTANCE

5 KM & 10 KM

VINTERLØBET HERMANS


Kulturhuset Hermans, smukt beliggende i Tivoli Friheden, danner rammerne for det andet vinterløb. Startskuddet lyder inde i selve Tivoli blandt de sovende forlystelser, hvorefter ruterne fører deltagerne ind i blandt andet Havreballe skov og Marselisborg skov. Deltagerne på 10 km ruten får desuden fornøjelsen af både Mindeparken, Kirkeskoven og Forstbotanisk have. 


  

GENERELT FOR VINTERLØBENE -  FIRE UNIKKE LOKATIONER

For 36. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2019 vil der igen være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, om du tilmelder dig ét løb eller alle fire løb.

Vinterløbene er dit startskud til at komme godt i gang med det nye år. Det er en unik mulighed for at holde dig motiveret i de mørke måneder og sikre, at du kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så du er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, du deltager i. Alle fire vinterløb byder på de traditionelle 5 og 10 km. Til Vinterløbet i Scandinavian Congress Center er der mulighed for at prøve kræfter med den nye og spændende City Trail rute. Derudover bibeholder vi den nye Ceres Park Trail på 6,5 km og en 15 km distance til Vinterløbet i Brabrand. 

I målområdet er der en helt særlig stemning, hvor der hygges med konkurrenter, kollegaer og venner.

Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. tilmeldt voksen.

 


T-SHIRT OG STARTNUMMER

Tilmelder du dig alle fire vinterløb, får du en lækker Vinterløbs-T-shirt. Derudover får du udleveret alle 4 startnumre på én gang, så du er klar til næste løb.

Startnummerudleveringen til Vinterløbet Hermans finder du inde i den store sal i Hermans.

OBS: Tilmelder du dig alle 4 løb af flere omgange, skal du tilmelde dig via samme profil og deltagernavn for at kunne modtage T-shirten.

Der er en T-shirt til de første 1250, som er tilmeldt alle 4 vinterløb.
 


RUTEN

Ruten til Vinterløbet Hermans tager udgangspunkt i de smukke århusianske skove - mere specifikt Havreballe og Marselisborg Skov. Underlaget varierer mellem asfalt og gode, faste grusstier. I forhold til det første vinterløb rundt ved Brabrandstien, bliver du til dette løb udfordret med lidt flere bakker. Start- og målområdet er i Tivoli Frihedens smukke omgivelser. 

Ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund. 
 

FARTHOLDERE

Til alle fire vinterløb finder du vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5 km eller 10 km, vil der være fartholdere.
 

DET BEDSTE BRÆNDSTOF TIL MEDARBEJDERNE

Motion er ikke kun hårdt arbejde og sved på panden - det bidrager også til øget energi og overskud til både krop og sind. Mange virksomheder bruger vinterløbene som en hyggelig og anderledes dag i selskab med kollegaerne. Ved at lade dine medarbejdere deltage i Vinterløbene giver du dem både et socialt arrangement og mulighed for at sætte motion på dagsordnen henover de mørke vintermåneder. Det giver i sidste ende både sundere kollegaer og større motivation på arbejdspladsen.


 

DATOER

D. 27/1 - 2019 - Ceres Park

D. 24/2 - 2019 - Hermans (Tivoli Friheden)

D. 17/3 - 2019 - Scandinavian Congress Center

D. 31/3 - 2019 - Brabrand Hallen

Tilmeld dig alle fire vinterløb for kun 599 kr. De første 1250, der tilmelder sig alle løbene, får en fed Vinterløbs T-shirt med.DETTE FÅR DU TIL ALLE VINTERLØB:

  • Snack efter hvert løb
  • Gode og forskellige ruter som alle er DAF-opmålte
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt
     

Pris: 169 kr.
 


ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08:00 PÅ LØBSDAGEN. 
OBS. PRISSTIGNING VED TILMELDING EFTER KL. 12.00 D. 23/2.

Følg begivenheden på Facebook

Det får du ved dette event

T-SHIRT

Flot T-shirt, hvis du er en af de første 1250, der tilmelder sig alle fire løb

FORPLEJNING

En lækker snack samt frisk frugt, når du kommer i mål

RUTE

Varieret og udfordrende ruter med masser af skov og natur, med start og mål i Tivoli Friheden


Vinterløbet - Hermans 2019
5 km

Standard: Pris pr. deltager
Til og med 22. feb 2019 169,00 DKK + gebyr
Fra 23. feb 2019 250,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.