Bliv official

Har I lyst til at tjene ekstra penge til jeres forening og samtidig blive en del af Aarhus’ motionsarrangementer – så læs her!

Aarhus Motion støtter hvert år idrætten i Aarhus og omegn med mere end 3 millioner kroner. Som official for Aarhus Motion, bidrager du til økonomisk støtte til din forening.

I forbindelse med vores arrangementer har vi brug for gode og engagerede officials, som gerne vil være med til at give vores deltagere den bedste oplevelse og blive en del af Aarhus Motions team for en dag.

Vores arrangementer ligger primært i weekenderne, så det vil også være der, vi har brug for jeres hjælp. Arbejdstiden vil typisk være fra morgenstunden og frem til det hele er pakket sammen igen. Det kunne f.eks. være fra kl. 8-13. Arbejdstiderne vil dog variere, da der kan komme andre events på hverdagsaftener, og i forbindelse med vores længerevarende arrangementer, såsom DHL Stafetten og BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon.

Kontakt os

Er I blevet nysgerrige, så kontakt en af de officialansvarlige hos Aarhus Motion, så vender vi tilbage til jer.


Officialansvarlige

 

Hvad får I ud af det?

I får mulighed for godt samvær og for at møde nye mennesker, mens I arbejder til vores arrangementer

I bliver en del af Team Aarhus Motion for en dag og kan opleve stemningen helt tæt på til de unikke events

I får mulighed får at tjene ekstra penge til jeres forening - mens I bidrager til en aktiv og givende dag for løbsdeltagerne