name it Børneløbet 2018 LØRDAG D. 23. JUN

DATO

LØRDAG D. 23. JUN

TID

KL. 13:00

STED

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

1,5 KM & 3 KM

UDSOLGT

DEN SJOVESTE DAG FOR BØRNENE


Lørdag d. 23. juni afholdes det traditionsrige og enormt populære børneløb i forbindelse med BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Løbet afholdes i samarbejde med name it og bliver afviklet i området, hvor det store halvmaraton skydes i gang dagen efter. Der venter altså børnene nogle helt unikke rammer, da de får lov til at tage de første skridt på noget af den rute, som om søndagen bliver indtaget af tusindevis af løbere.

 


 

 

 

 

UNDERHOLDNING OG OPLEVELSER

name it Børneløbet er meget mere end bare et løb. I start/mål området vil der være en række aktiviteter, forskellige typer underholdning for børnene og en masse andet sjov. Maskotvennerne Birdy og Louie fra henholdsvis Aarhus Motion og name it er ambassadører for løbet. De to venner kommer og hepper på de mange seje børneløbere, og de vil sammen med en masse andre af byens maskotter sørge for, at der bliver skabt en helt speciel stemning.


 

AFSPÆRRET RUTE

Ruterne befinder sig i området omkring Rådhusparken og Frederiks Allé, hvor der vil være distancer alt efter alder og niveau. Alle børn i alderen 0-14 år kan være med. På ruten vil der være masser af opbakning, underholdning og heppere. Distancerne er på 1,5 km og 3 km, hvilket betyder, at de børn, der skal løbe 3 km, skal løbe ruten to gange. Vi laver flere startgrupper ud for de to distancer, så der hele tiden er god plads på ruten. 

Vi har lyttet til jeres ønsker og indført to startgrupper, hvor børnene kan løbe uden deres forældre. I de andre startgrupper er forældrene naturligvis stadigvæk velkommen

 


 

 

 

T-SHIRT, MEDALJE OG FORPLEJNING

Alle børn får udleveret en lækker name it T-shirt, som de kan løbe i. Samtidig får de et flot diplom og en fin medalje med logo og årstal som et stolt minde for deres præstation og en spændende overraskelsespose fuld af lækre ting


 

RUSH HEPPEZONE 

Det sejeste team fra Rush sørger for at heppe på børnene i en lang festzone med balloner, musik og højt humør.

Samtidig udlodder RUSH også en børnefødselsdag til en sej løber, som er tilmeldt inden d. 1. maj. En børnefødselsdag i Rush er fyldt med sjov, leg og udfordringer på trampolinerne. Vinderen bliver råbt i højtaleren og overrækkelsen sker på scenen.

 


 

DETTE FÅR DU:

 • Kvalitets T-shirt fra name it
 • Sej medalje
 • Overraskelsespose
 • Navn på startnummeret
 • Sikker, afspærret rute
 • Væske på ruten og i mål
 • Chip tidtagning
 • Frisk frugt
 • Flot diplom
 • Underholdning hele dagen
 • Mulighed for at møde alle byens maskotter

 


 

DANSKE HOSPITALSKLOVNE

Når du tilmelder dig name it Børneløbet, er du med til at støtte Danske Hospitalsklovne. 20 kr. af tilmeldingsgebyret går nemlig ubeskåret til Hospitalsklovnenes gode arbejde, om at skabe en mere overkommelig hverdag, lette sorgen og give plads til livsglæden for indlagte børn på de danske sygehuse.

I 2017 bidrog name it Børneløbet med 25.000 kr.

 


 


 

 

 

BIRDY, LOUIE OG DERES VENNER GLÆDER SIG TIL AT SE DIG.

 

Det får du ved dette event

T-SHIRT

Flot løbe T-shirt i lækkert design og materiale

DELTAGER GOODIES

Sej medalje, flot diplom og finisherpose med flere overraskelser

OMGIVELSER

Løbsstart under den store Halvmarathon portal og total afspærret rute i Aarhus omkring Musikhuset, Aros og Rådhuset


Priser

Distance Pris Prisstigning
Børn 0 - 14 år 149,00 DKK 01. maj 169,00 DKK

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.