Slide background BESTSELLER Børneløbet 2019

DATO

LØRDAG D. 15. JUN

TID

KL. 12:00

STED

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

2 KM

DEN SJOVESTE DAG FOR BØRNENE


Lørdag d. 15. juni afholdes det traditionsrige og enormt populære børneløb i forbindelse med BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Løbet afholdes i samarbejde med Jack & Jones i år og bliver afviklet i området, hvor det store halvmaraton skydes i gang dagen efter. Der venter altså børnene nogle helt unikke rammer, da de får lov til at tage de første skridt på noget af den rute, som om søndagen bliver indtaget af tusindevis af løbere.

UNDERHOLDNING OG OPLEVELSER

BESTSELLER Børneløbet er meget mere end bare et løb. I start/mål området vil der være en række aktiviteter, forskellige typer underholdning for børnene og en masse andet sjov. Maskotten Birdy fra Aarhus Motion kommer og hepper på de mange seje børneløbere sammen med en masse andre af byens maskotter. De vil sørge for at der bliver skabt en helt speciel stemning.AFSPÆRRET RUTE

Ruten befinder sig i området omkring Rådhusparken og Frederiks Allé, hvor alle børn i alderen 0-14 år kan være med. På ruten vil der være masser af opbakning, underholdning og heppere. Distancen er i år lavet om, så ruten er på 2 km. Vi laver flere startgrupper, så der hele tiden er god plads på ruten. 

Vi har lyttet til jeres ønsker og indført forskellige startgrupper. Dvs. man kan tilmelde sig uden forældre og med forældre. 

T-SHIRT, MEDALJE OG FORPLEJNING

Alle børn får udleveret en lækker T-shirt, som de kan løbe i. Samtidig får de et flot diplom og en fin medalje med logo og årstal som et stolt minde for deres præstation og en spændende overraskelsespose.


DETTE FÅR DU:

 • Kvalitets T-shirt
 • Sej medalje
 • Overraskelsespose
 • Navn på startnummeret
 • Sikker, afspærret rute
 • Væske på ruten og i mål
 • Chip tidtagning
 • Frisk frugt
 • Flot diplom
 • Underholdning hele dagen
 • Mulighed for at møde alle byens maskotter


DANSKE HOSPITALSKLOVNE

Når du tilmelder dig BESTSELLER Børneløbet, er du med til at støtte Danske Hospitalsklovne. 20 kr. af tilmeldingsgebyret går nemlig ubeskåret til Hospitalsklovnenes gode arbejde, om at skabe en mere overkommelig hverdag, lette sorgen og give plads til livsglæden for indlagte børn på de danske sygehuse.

I 2018 indsamlede vi mere end 27.000 kr.


 RUSH HEPPEZONE 

Det sejeste team fra Rush sørger for at heppe på børnene i en lang festzone med balloner, musik og højt humør.

Samtidig udlodder RUSH også en børnefødselsdag til en sej løber, som er tilmeldt inden d. 1. maj. En børnefødselsdag i Rush er fyldt med sjov, leg og udfordringer på trampolinerne. Vinderen bliver råbt i højtaleren og overrækkelsen sker på scenen.BIRDY OG HANS VENNER GLÆDER SIG TIL AT SE DIG.

Det får du ved dette event

T-SHIRT

Flot løbe T-shirt i lækkert design og materiale

DELTAGER GOODIES

Sej medalje, flot diplom og finisherpose med flere overraskelser

OMGIVELSER

Løbsstart under den store Halvmarathon portal og total afspærret rute i Aarhus omkring Musikhuset, Aros og Rådhuset


BESTSELLER Børneløbet 2019
0 startnumre tilbage
2000 meter

Standard: Pris pr. deltager
Til og med 15. maj 2019 11:59 149,00 DKK + gebyr
Fra 15. maj 2019 12:00 169,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.