Slide background

DATE

SATURDAY 15. JUN

TIME

KL. 12:00

PLACE

Rådhusparken/Musikhusparken

DISTANCE

2 KMNAME IT BØRNELØBET 2024 er UDSOLGT

DEN SJOVESTE DAG FOR BØRNENE

Lørdag d. 15. juni afholdes det traditionsrige og enormt populære børneløb i forbindelse med BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Løbet afholdes i samarbejde med name it (som tidligere) og bliver afviklet i området, hvor det store halvmaraton skydes i gang dagen efter. Der venter altså børnene nogle helt unikke rammer, da de får lov til at tage de første skridt på noget af den rute, som om søndagen bliver indtaget af tusindevis af løbere.

  

UNDERHOLDNING OG OPLEVELSER

Name it Børneløbet er meget mere end bare et løb. I start/mål området vil der være en række aktiviteter, forskellige typer underholdning for børnene og en masse andet sjov. Maskotten Birdy fra Aarhus Motion kommer og hepper på de mange seje børneløbere sammen med en masse andre af byens maskotter. De vil sørge for at der bliver skabt en helt speciel stemning.
  


 

AFSPÆRRET RUTE

Ruten på 2 km befinder sig i området omkring Rådhusparken og Frederiks Allé, hvor alle børn i alderen 0-14 år kan være med. På ruten vil der være masser af opbakning, underholdning og heppere. Vi laver flere startgrupper, så der hele tiden er god plads på ruten. Det er muligt at tilmelde barnet i to forskellige startgrupper, dvs. man kan tilmelde sig uden forældre og med forældre. Forældrene skal naturligvis ikke tilmeldes, men løber gratis med.
 

T-SHIRT, MEDALJE OG FORPLEJNING

Alle børn får udleveret en lækker T-shirt, som de kan løbe i. Samtidig får de et flot diplom og en fin medalje med logo og årstal som et stolt minde for deres præstation og en spændende overraskelsespose.


DETTE FÅR DU:

 • Kvalitets T-shirt fra name it
 • Sej medalje
 • Overraskelsespose
 • Navn på startnummeret
 • Sikker, afspærret rute
 • Væske på ruten og i mål
 • Chip tidtagning
 • Frisk frugt
 • Flot diplom
 • Underholdning hele dagen
 • Mulighed for at møde alle byens maskotter
 • Én is fra Hjem-is  i mål

 

KITTET FOR 2024
 

DANSKE HOSPITALSKLOVNE

Når du tilmelder dig name it Børneløbet, er du med til at støtte Danske Hospitalsklovne. 20 kr. af tilmeldingsgebyret går nemlig ubeskåret til Hospitalsklovnenes gode arbejde, om at skabe en mere overkommelig hverdag, lette sorgen og give plads til livsglæden for indlagte børn på de danske sygehuse.


 


 

RUSH HEPPEZONE 

Det sejeste team fra Rush sørger for at heppe på børnene i en lang festzone med balloner, musik og højt humør.
Samtidig udlodder RUSH også en børnefødselsdag til en sej løber, som er tilmeldt inden d. 15. maj. En børnefødselsdag i Rush er fyldt med sjov, leg og udfordringer på trampolinerne. Vinderen bliver råbt i højtaleren og overrækkelsen sker på scenen.VI SES TIL EN HYGGELIG DAG I LØBESKOENE! 

Included

T-SHIRT

Flot løbe T-shirt i lækkert design og materiale

DELTAGER GOODIES

Sej medalje, flot diplom og finisherpose med flere overraskelser

OMGIVELSER

Løbsstart under den store Halvmarathon portal og total afspærret rute i Aarhus omkring Musikhuset, Aros og Rådhuset


name it børneløbet 2024
0 remaining places

Price per participant
Through Apr 1, 2024 11:59 155.00 DKK + fee
From Apr 1, 2024 12:00 165.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 10.00 DKK.