name it Børneløbet 2018 LØRDAG D. 23. JUN

Tilmeldingen åbner d. 01-02 12:00

DATO

LØRDAG D. 23. JUN

TID

KL. 13:00

STED

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

1,5 KM & 3 KM

DEN SJOVESTE DAG FOR BØRNENE


Lørdag d. 23. juni afholdes det traditionsrige og enormt populære børneløb i forbindelse med BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Løbet afholdes i samarbejde med name it og bliver afviklet i området, hvor det store halvmaraton skydes i gang dagen efter. Der venter altså børnene nogle helt unikke rammer, da de får lov til at tage de første skridt på noget af den rute, som om søndagen bliver indtaget af tusindevis af løbere.


 


 

 

 

UNDERHOLDNING OG OPLEVELSER

name it Børneløbet er meget mere end bare et løb. I start- og målområdet vil der være en masse sjov i form af forskellige aktiviteter og underholdning for børnene. Maskotvennerne Birdy og Louie fra henholdsvis Aarhus Motion og name it kommer og hepper på de mange seje børneløbere. De vil sammen med en masse andre af byens maskotter sørge for, at der bliver skabt en helt speciel stemning.


 

AFSPÆRRET RUTE

Ruten befinder sig i området omkring Rådhusparken og Frederiks Allé, hvor der vil være god mulighed for at heppe på børnene flere steder undervejs. På ruten vil der være masser af opbakning, underholdning og heppere. Distancerne er på 1,5 km og 3 km, hvilket betyder, at de børn, der skal løbe 3 km, skal løbe ruten to gange.

Vi laver flere startgrupper ud for de to distancer, så der hele tiden er god plads på ruten. Forældre må naturligvis gerne løbe med børnene på ruten. Som noget nyt i år 2018, laver vi også en startgruppe, som er uden forældre. Alle børn i alderen 0-14 år kan være med. 

 


 

 

 

T-SHIRT, MEDALJE OG OVERRASKELSER

Alle børn får udleveret en lækker name it T-shirt, som de kan løbe i. Samtidig får de et flot diplom og en fin medalje med logo og årstal som et stolt minde for deres præstation. Når børnene henter deres startnummer får de også en spændende overraskelsespose med en masse lækre ting.

 


RUSH HEPPEZONE 

Det sejeste team fra Rush sørger for at heppe på børnene i en lang festzone med balloner, musik og højt humør.

Samtidig udlodder RUSH også en børnefødselsdag til en sej løber, som er tilmeldt inden d. 1. maj. En børnefødselsdag i Rush er fyldt med sjov, leg og udfordringer på trampolinerne. Vinderen bliver råbt i højtaleren og overrækkelsen sker på scenen.

 


 

DETTE FÅR DU:

 • Kvalitets T-shirt fra name it
 • Sej medalje
 • Overraskelsespose
 • Navn på startnummeret
 • Sikker, afspærret rute
 • Væske på ruten og i mål
 • Chip tidtagning
 • Frisk frugt
 • Flot diplom
 • Underholdning hele dagen
 • Mulighed for at møde alle byens maskotter

 


 

DANSKE HOSPITALSKLOVNE

Når du tilmelder dig name it Børneløbet, er du med til at støtte Danske Hospitalsklovne. 20 kr. af tilmeldingsgebyret går nemlig ubeskåret til Hospitalsklovnenes gode arbejde, om at skabe en mere overkommelig hverdag, lette sorgen og give plads til livsglæden for indlagte børn på de danske sygehuse.

I 2017 bidrog name it Børneløbet med 25.000 kr.

 


 

 

 

 

BIRDY, LOUIE OG DERES VENNER GLÆDER SIG TIL AT SE DIG.

 

Det får du ved dette event

T-SHIRT

Flot løbe T-shirt i lækkert design og materiale

DELTAGER GOODIES

Sej medalje, flot diplom og finisherpose med flere overraskelser

OMGIVELSER

Løbsstart under den store Halvmarathon portal og total afspærret rute i Aarhus omkring Musikhuset, Aros og Rådhuset


Priser

Distance Pris Prisstigning
Deltagerpris 169,00 DKK 01. jun 169,00 DKK

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.