Slide background Danmark - Løb for Knæk Cancer

DATE

SATURDAY 24. OCT

TIME

KL. 08:50

PLACE

MINDEPARKEN, AARHUS

DISTANCE

4 KM & 7 KM

Danmark - Løb for Knæk Cancer
- LØB FOR EN FÆLLES SAG

UPDATE - Nyt forsamlingsforbud:
Vi er opmærksomme på det ændrede forsamlingsforbud, men da det først gælder fra på mandag, så afholder vi Danmark - løb for Knæk Cancer som planlagt. Løbet er godkendt at myndighederne og vi tager alle nødvendige forholdsregler. 

Kom og vær med, når vi lørdag den 24. oktober, som opvarmning til det store Knæk Cancer Show om aftenen, samles i mindre grupper til en løbe- eller gåtur i Mindeparken i Aarhus. Når du deltager støtter du, via dit deltagergebyr, Knæk Cancer indsamlingen med 50 kr.

 

LØB I MINDEPARKEN, AARHUS - D.  24. OKTOBER 2020


På selve dagen for det store indsamlingsshow på TV2 har du mulighed for at mødes med familien, et par venner eller kollegaer til en hyggelig løbe- eller gåtur i Mindeparken på en 4 eller 7 km distance. Walkerne går 4 km, løberne vælger selv distancen på dagen. Man kan sagtens følges ad til løbet som løber og walker. Når du tilmelder dig, skal du blot tilmelde dig samme starttidspunkt som dem, du gerne vil følges med. Vi sørger for en lækker goodiebag, vand og frugt - og ikke mindst en specialdesignet Knæk Cancer-medalje.

Covid-19: Vi overholder selvfølgelig retningslinjerne i forbindelse med Covid-19, så alle kan få en tryg oplevelse. Deltagerne bliver eksempelvis delt op i startgrupper med max 45 deltagere i hver. Derudover sørger vi for, at der er god plads at sprede sig på og masser af håndsprit.

 

SAMMEN KNÆKKER VI CANCER

Fysisk aktivitet og motion nedsætter risikoen for at få kræft, så udover at bidrage økonomisk til bekæmpelsen af kræft, så sætter Knæk Cancer løbet også motion på dagsordenen - både ude i de danske familier og på arbejdspladsen. 50 kr. af deltagergebyret til løbet går ubeskåret til Knæk Caner. Derudover er det i tilmeldingen muligt at støtte ubeskåret med yderligere 50 kr., 100 kr. eller 200 kr.

 

PERSONLIGT STARTNUMMER


Deltager du i 'Danmark - Løb for Knæk Cancer', fordi du gerne vil støtte en god sag? For at mindes en, du har mistet? Eller fordi du på anden måde har haft sygdommen tæt på livet? Når du tilmelder dig løbet, har du mulighed for at indtaste, hvorfor netop du har valgt at være med. Efterfølgende sørger vi for, at din tekst kommer til at stå på dit startnummer. FÅ DEN UNIKKE KNÆK CANCER MEDALJE


Hele oplevelsen toppes med en flot Knæk Cancer medalje, som et bevis for din støtte. Medaljen er i træ og med et rødt læderbånd. Derudover er den miljøvenlig, da den er produceret i Danmark og består af 100% bæredygtigt og nedbrydeligt materiale. 
 


 

DETTE FÅR DU:

 • God samvittighed på flere fronter! Du løber og du støtter Knæk Cancer
 • Unik Knæk Cancer medalje i træ med en rød lædersnor.
 • Et fysisk startnummer med dit eget budskab
 • Skønne ruter i Mindeparken
 • Du donerer 50 kr. til Knæk Cancer Indsamlingen
 • Print selv diplom, du kan printe direkte fra din profil under 'mine billetter'.
 • Tidtagning og mulighed for at se dit resultat online, med det samme du krydser målstregen
 • Deltagelse i vores store lodtrækningskonkurrence, med fede præmier fra Padelstar, Ree Park Safari, Garmin & RUSH
 • Super fed goodiebag, med en masse lækre ting fra blandt andet REMA1000, Løvbjerg Trøjborg, Scan Choco, Functional Nutrition & Corny
   
 


DELTAG VIRTUELT I LØBET AF KNÆK CANCER UGEN, UGE 43
Løb når det passer dig! Hvis du ikke har mulighed for at deltage i Mindeparken, så har du med den virtuelle udgave af 'Danmark - Løb for Knæk Cancer' løbet mulighed for at deltage, lige når det passer dig. Du bestemmer selv tid og sted. Læs mere her:

LÆS OM DET VIRTUELLE LØB

 


 

TAK TIL VORES SPONSORER OG SAMARBEJDSPARTNERE, DER ER MED TIL AT STØTTE OP

 
Danmark - Løb for Knæk Cancer

Price per participant
Price 199.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant