Slide background

DATE

SATURDAY 29. OCT

TIME

KL. 10:00

PLACE

Mindeparken

DISTANCE

4 KM & 7 KMKom og vær med i Løb for Knæk Cancer 2022 lørdag den 29. oktober, som opvarmning til det store Knæk Cancer Show om aftenen.
Du kan deltage, som løber eller walker, i Mindeparken i Aarhus og via dit deltagergebyr støtter du Knæk Cancer indsamlingen med 100 kr.

 
 


LØB I MINDEPARKEN, AARHUS - D.  29. OKTOBER 2022
På selve dagen for det store indsamlingsshow på TV2 har du mulighed for at mødes med familien, venner eller kollegaer til en hyggelig løbe- eller gåtur i Mindeparken på en 4 eller 7 km distance. Man kan sagtens følges ad til løbet som løber og walker.  Vi sørger for en goodiebag, vand og frugt - og ikke mindst en Løb for Knæk Cancer 2022 medalje til jer i mål.
 
 

SAMMEN KNÆKKER VI CANCER

Fysisk aktivitet og motion nedsætter risikoen for at få kræft, så udover at bidrage økonomisk til bekæmpelsen af kræft, så sætter Løbet for Knæk Cancer 2022 også motion på dagsordenen - både ude i de danske familier og på arbejdspladsen.
50 kr. af deltagergebyret til løbet går ubeskåret til Knæk Cancer. Som noget helt nyt fordobler Aarhus Motion beløbet der doneres fra deltagergebyrrene, så der i år doneres samlet 100 kr pr. deltagere! Derudover er det i tilmeldingen muligt at støtte ubeskåret med yderligere 50 kr., 100 kr. eller 200 kr.


 

KNÆK CANCER SOM EN DEL AF RUTEN


Til 'Løb for Knæk Cancer' kan du vælge mellem 4 og 7 km og på begge ruter løber/går du den officielle Knæk Cancer blomst, som man kender fra logoet.

Blomsten er i alt 1000 meter, så hver blomsterblad er 100 meter. Blomsten udgør i alt hele 11.000 m2! :-)​PERSONLIGT STARTNUMMER OG EN LØB FOR KNÆK CANCER 2022 MEDALJE


Deltager du i løbet, fordi du gerne vil støtte en god sag? For at mindes en, du har mistet? Eller fordi du på anden måde har haft sygdommen tæt på livet?​​​​​​Når du tilmelder dig løbet, har du mulighed for at indtaste, hvorfor netop du har valgt at være med. Efterfølgende sørger vi for, at din tekst kommer til at stå på dit startnummer ved tilmelding før den 24. oktober 2022.

Hele oplevelsen toppes med en Løb for Knæk Cancer 2022 medalje, som et bevis for din støtte. Medaljen er i træ og med en rød lædersnor. Derudover er den miljøvenlig, da den er produceret i Danmark og består af 100% bæredygtigt og nedbrydeligt materiale.  DETTE FÅR DU:

  • God samvittighed på flere fronter! Du løber og du støtter Knæk Cancer.
  • En Løb for Knæk Cancer 2022 medalje i træ med en rød lædersnor.
  • Et fysisk startnummer med dit eget budskab.
  • Skønne ruter i Mindeparken.
  • Du donerer 100 kr. til Knæk Cancer Indsamlingen.
  • Goodiebag, vand og frugt.
  • Print selv diplom. Du kan printe direkte fra din profil under 'Mine billetter'.
  • Tidtagning og mulighed for at se dit resultat online, med det samme du krydser målstregen.DELTAG VIRTUELT - LØB FOR KNÆK CANCER 2022, UGE 43
Løb når det passer dig! Hvis du ikke har mulighed for at deltage i Mindeparken, så har du med den virtuelle udgave af 'Virtuelt - Løb for Knæk Cancer 2022' mulighed for at deltage, lige når det passer dig. Du bestemmer selv tid og sted.

 
 
Løb for Knæk Cancer 2022

Price per participant
Price 199.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant