Slide background

DATE

SUNDAY 16. JUN

TIME

KL. 10:00

PLACE

Rådhusparken/Musikhusparken

DISTANCE

11.5 KM & 21.097 KM

PRAKTISK INFO

Lokation: Aarhus C, Frederiks Allé v/Rådhusparken, 8000 Aarhus C.

Max deltagerantal: 12.000
 OVERDRAGELSE AF STARTNUMMER/ÆNDRING AF NAVN

Begge løbere skal have en profil på aarhusmotion.dk

Sælger logger ind på sin profil og klikker på profil i øverste højre hjørne og dernæst på 'Mine billetter' i venstre side (under profilbilledet). 

 1. Ud for 'BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon'-ordren, yderst til højre klikkes på knappen 'Ændringer'. 
 2. Klik på 'Skift ejer' ud for den deltager, du skal overdrage nummeret på.
 3. Tast de krævede informationer ind og klik dernæst på 'Overfør'. - Køber modtager derefter en mail med instrukser og kan derefter logge ind på sin profil og se tilmeldingen under "Mine ordre".

Ændring af navn skal ske før d. 19. maj, for at det rigtige navn fremgår på det fysiske startnummer. Navneændring efter denne dato vil naturligvis kunne ses på deltagerlisten og resultatlisten. 
 GENNEMFØRELSESTID

Max. gennemførelsestid for BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er 3 timer netto. 3 timers grænsen er synlig ved cyklende officials. Bruges der længere tid end 3 timer, er det deltagerens eget ansvar at følge de almindelige gældende færdselsregler.
 GARDEROBE

Der er mulighed for gratis opbevaring af tasker, værdigenstande mm. til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Til opbevaring i garderoben bruges den udleverede garderobepose. Når du indleverer din pose i garderoben, får du udleveret et klistermæke med et nummer, som placeres på dit startnummer. Der må kun indleveres 1 stk. bagage pr. deltager. Opbevaring sker på eget ansvar. Der er tre garderober på pladsen; Rådhuset, Musikhuset og teltet ved Musikhuset. Du skal bruge den garderobe, som er tilknyttet din startgruppe, hvilket fremgår af dit startnummer:

 • Startgruppe A + B skal benytte Musikhuset*
 • Startgruppe C + Run With Me skal benytte Rådhuset*
 • Startgruppe D skal benytte Teltet ved Musikhuset*
*OBS. Med forbehold for ændringer
 


MINIMUMSALDER

Vi anbefaler ikke, at børn under 14 år deltager på de 21,097 km, dog er de meget velkommen som Run With Me deltagere.
 BABYJOGGER

Da der flere steder på ruten er smalle passager, fraråder vi at medbringe en babyjogger og andet på hjul til arrangementet af hensyn til de øvrige løbere.
 TIDTAGNING

Sluttiden og mellemtiderne bliver registret automatisk med chip, som sidder bag på dit startnummer. Startnummeret skal bæres synligt foran på din T-shirt og må ikke bøjes eller bukkes.

Der vil være mellemtider på 5 km, 10 km, 15 km, 20 km samt 21,097 km.

 • Bruttotiden er fra startskuddet lyder, til du løber i mål.
 • Nettotiden er fra du passerer startstregen, til du løber i mål.
   


BAD OG OMKLÆDNING EFTER LØBET

Vi arbejder på at lave en lokal aftale om omklædning samt bad efter løbet. Hold derfor øje med siden her løbende.PRÆMIER/SLUTTIDSBONUS

Til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er der en tidsbonus på 1000,- kr, som udbetales til top 20 løbere:

 • Herre: Hurtigere end 1.14.59 (brutto tid)
 • Kvinder: Hurtigere end 1.29.59 (brutto tid)

Skal tidsbonussen udbetales skal startnummeret bæres synligt på maven.

Samlet præmiesum 52.000,-FOR DELTAGERE PÅ HALVMARATHON DISTANCEN MED TIDER UNDER 1:10:00 - RUN WITH ME

Man må som halvmarathon deltager ikke benytte sig af en Run With Me deltager, såfremt man løber i tiden under 1:10:00. Bliver dette ikke overholdt, vil det føre til diskvalifikation af deltageren.

 
GRUPPE/VIRKSOMHEDSTILMELDING

Det er muligt for virksomheder eller større grupper at deltagere til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon som en gruppe/virksomhedstilmelding. Dette gælder grupper på 10 personer eller derover.
Det kan lette tilmeldingsproceduren samt betales via faktura. Hvis du ønsker at forhøre dig om gruppe/virksomhedstilmelding, så kontakt venligst info@aarhusmotion.dk
 REFUNDERING/VIDERESALG AF STARTNUMRE

Deltagergebyret refunderes ikke, og kan ikke overføres til året efter. Tilmelding er bindende og deltagergebyret kan ikke kræves tilbagebetalt. Dette gælder også, såfremt  løbet aflyses eller afbrydes i tilfælde af force majeure. T-shirt fremsendes ikke. 

Det er tilladt at overdrage eller videresælge sit startnummer. Det er dog ikke tilladt at sælge og videresælge billetter til overpris i Danmark ifølge "Lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer", og derfor tager Aarhus Motion skarpt afstand til dette! Hvis dette forekommer, forbeholder Aarhus Motion sig retten til at annullere startnummeret, og dermed fjerne deltageren fra startlisten. I tilfælde af force majeure kan deltagergebyret ikke kræves tilbagebetalt.