Slide background BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2022 REGISTER NOW!

DATE

SUNDAY 12. JUN

TIME

KL. 10:00

PLACE

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

11.5 KM & 21.097 KM

PRAKTISK INFO

Lokation: Aarhus C, Frederiks Allé v/Rådhusparken, 8000 Aarhus C.

Pris halvmarathon distance: 425,- kr. ex. adminstrationsgebyr på 10 kr. 1 marts stiger prisen til 465,- kr. ex. adminstrationsgebyr på 10 kr.

Max deltagerantal: 12.000

Pris Run With Me distance: 299,- kr ex. adminstrationsgebyr på 10 kr.

Max deltagerantal: 1.000

Sidste tilmeldingsfrist - 13.06.21 kl. 08.00STARTNUMMERUDLEVERING

Info følger.

 GRUPPE/VIRKSOMHEDSTILMELDING

Det er muligt for virksomheder eller større grupper på over 40 deltagere at tilmelde sig BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon som en gruppe/virksomhedstilmelding. Det kan lette tilmeldingsproceduren samt betales via faktura. Hvis du ønsker at forhøre dig om gruppe/virksomhedstilmelding, så kontakt venligst info@aarhusmotion.dk
 REFUNDERING/VIDERESALG AF STARTNUMRE

Deltagergebyret refunderes ikke, og kan ikke overføres til året efter. Tilmelding er bindende og tilmeldingsgebyret kan ikke kræves tilbagebetalt. Dette gælder også, såfremt at løbet aflyses eller afbrydes i tilfælde af force majeure. T-shirt fremsendes ikke. 

Det er tilladt at overdrage eller videresælge sit startnummer. Det er dog ikke tilladt at sælge og videresælge billetter til overpris i Danmark ifølge "Lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer", og derfor tager Aarhus Motion skarpt afstand til dette! Hvis dette forekommer, forbeholder Aarhus Motion sig retten til at annullere startnummeret, og dermed fjerne deltageren fra startlisten. I tilfælde af force majeure kan startgebyret ikke kræves tilbagebetalt. 

I TILFÆLDE AF AFLYSNING PGA. COVID-19
Såfremt løbet må aflyses pga. covid-19 har du følgende mulighed som deltager:
1. Få pengene refunderet
2. Få overført dit startnummer til 2022
3. Doner dit tilmeldingsgebyr til valgfri forening i østjylland
4. Få gavekort på samme beløb som tilmeldingsgebyr, som du kan bruge på events på aarhusmotion.dk
 OVERDRAGELSE AF STARTNUMMER/ÆNDRING AF NAVN

Begge løbere skal have en profil på aarhusmotion.dk

Sælger logger ind på sin profil og klikker på profil i øverste højre hjørne og dernæst på 'Mine billetter' i venstre side (under profilbilledet). 

  1. Ud for 'BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon'-ordren, yderst til højre klikkes på knappen 'Ændringer'. 
  2. Klik på 'Skift ejer' ud for den deltager, du skal overdrage nummeret på.
  3. Tast de krævede informationer ind og klik dernæst på 'Overfør'. - Køber modtager derefter en mail med instrukser og kan derefter logge ind på sin profil og se tilmeldingen under "Mine ordre".

Ændring af navn skal ske før 15. maj, for at det rigtige navn fremgår på det fysiske startnummer. Navneændring efter denne dato vil naturligvis kunne ses på deltagerlisten og resultatlisten. 
 GENNEMFØRELSESTID

Max. gennemførelsestid for BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er 3 timer netto. 3 timers grænsen er synlig ved cyklende officials. Bruges der længere tid end 3 timer, er det deltagerens eget ansvar at følge de almindelige gældende færdselsregler.
 GARDEROBE

Der er mulighed for gratis opbevaring af tasker, værdigenstande mm. til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Til opbevaring i garderoben bruges den udleverede garderobepose. Når du indleverer din pose i garderoben, får du udleveret et klistermæke med et nummer, som placeres på dit startnummer. Der må kun indleveres 1 stk. bagage pr. deltager. Opbevaring sker på eget ansvar. Der er to garderober på pladsen; Ridehuset og Musikhuset. Du skal bruge den garderobe, som er tilknyttet din startgruppe, hvilket fremgår af dit startnummer:

  • Startgruppe A + D skal benytte Musikhuset
  • Startgruppe B + C + Run With Me skal benytte Ridehuset
 


MINIMUMSALDER

Minimumsalderen til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er 14 år på løbsdagen. Vi anbefaler ikke, at børn under 14 år deltager, dog er de meget velkommen som Run With Me deltagere.
 BABYJOGGER

Da der flere steder på ruten er smalle passager, tillader vi ikke at medbringe en babyjogger og andet på hjul til arrangementet af hensyn til de øvrige løbere.
 TIDTAGNING

Sluttiden og mellemtiderne bliver registret automatisk med chip, som sidder bag på dit startnummer. Startnummeret skal bæres synligt foran på din T-shirt og må ikke bøjes eller bukkes.

Der vil være mellemtider på 5 km, 10 km, 15 km, 20 km samt 21,097 km.

Bruttotiden er fra startskuddet lyder, til du løber i mål.

Nettotiden er fra du passerer startstregen, til du løber i mål.
 OMKLÆDNING OG BAD

Der vil komme mere information om omklædning og bad snarest
 PRÆMIER/SLUTTIDSBONUS

Løbere, som er tilmeldt senest den 1. maj kl. 23.59, har mulighed for at indløse en tidsbonus på kr. 1.000,- Det betyder, at deltagerens navn skal fremgå på deltagerlisten senest d. 1. maj.

Udbetales til alle herrer i top 20, som løber hurtigere end 1.14.59 (brutto tid)

Udbetales til alle kvinder i top 20, som løber hurtigere end 1.29.59 (brutto tid)

Skal tidsbonussen udbetales, skal tilmeldingen ske rettidigt, og startnummeret skal bæres synligt.

Samlet præmiesum 53.500,-FOR DELTAGERE PÅ HALVMARATHON DISTANCEN MED TIDER UNDER 1:10:00 - RUN WITH ME

Man må som halvmarathon deltager ikke benytte sig af en Run With Me deltager, såfremt man løber i tiden under 1:10:00. Bliver dette ikke overholdt, vil det føre til diskvalifikation af deltageren.