Slide background

DATE

SATURDAY 20. APR

TIME

KL. 10:00

PLACE

Ree Park Safari

DISTANCE

3 KM, 5 KM & 10 KM

ET LØB FOR HELE FAMILIEN I REE PARK SAFARI
 

Lørdag d. 20. april afholdes det succesfulde og meget populære Ree Park Safari Run, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på dyrenes verden. Tøv ikke for længe med at tilmelde dig til årets sjoveste og mest unikke motionsløb. Udover den fantastiske løbsoplevelse og en hyggelig tur til Ree Park Safari, bidrager du gennem tilmeldingsgebyret til arbejdet med bevarelsen af truede dyr og meget andet i Karen Blixen Camp, Kenya! 

Psst... Der er rift om startnumrene!
 


​​​​​

LØB FRA DE VILDE DYR - HVIS DU KAN

Deltagerne løber side om side med blandt andet løver, giraffer, bjørne, ulve - og naturligvis verdens hurtigste løber – geparden. Det bliver en helt unik løbeoplevelse, og du bestemmer naturligvis selv, om du løber for sjov eller for alvor. Ree Park Safari holder lukket for andre gæster, så sæt hele dagen af til dette begivenhedsrige heldagsarrangement. Familien til deltagerne er selvfølgelig meget velkommen. (Der vil blive sendt en mail ud på et senere tidspunkt med køb af entrébilletter til familien).


FANTASTISK LØBSRUTE

Ruten tager dig rundt på en smuk tur i safariparken, hvor du blandt andet kommer forbi Løvernes Katanga Hill, et fantastisk anlæg i bakket terræn med lange træbroer og en klippeformation på toppen i bedste Løvernes Konge stil. Glæd dig også til busksavannen, hvor geparderne med en topfart på over 110 km/t højst sandsynligt vil vinde bakkespurten, og ikke mindst prærien, hvor de nordamerikanske sortbjørne holder til, og kan følge løbet fra deres udkigspost i trætoppene. Det bliver uden tvivl et unikt løb, og vi garanterer for en fantastisk og oplevelsesrig dag.


 

LØB FRA DE VILDE DYR - HVIS DU KAN

Efter anstrengelserne vil der være gratis adgang til Ree Park Safari, hvor resten af dagen kan bruges på at nyde dyrene i et mere roligt tempo. Er man for træt til selv at gå, kan man tage på en safaritur i en af Ree Park Safaris Land Rovere. Det Vil være muligt at bestille mad i parken, hvor Ree Park fremtryller en lækker buffet, som kan nydes, hvad enten du er er sammen med din familie, venner eller kollegaer. For børnene vil der være masser af underholdning.

10 KM TRAIL LØB

Specielt 10 km ruten vil være anderledes og mere krævende end de andre ruter, idet den nogle steder har momenter af trail. Både 5 og 10 km ruterne går uden for parken på en skøn natursti. Trailløb betyder, at stierne ikke er kunstigt belagte og der vil være flere brud i løberytmen, end hvis det havde været et almindeligt asfaltløb. Meld dig til 10 km ruten, hvis du ønsker ekstra udfordringer i et varieret terræn.

LØBET FOR HELE FAMILIEN

Ree Park Safari Run er et løb, hvor hele familien kan være med. Du kan vælge mellem tre forskellige distancer: 3 km (løb og walk), 5 km eller 10 km. Hele 3 km ruten forløber på broer og stier inde i parken, og selv de mindste børn kan være med. For de mere udholdende løbere er der 5 eller 10 km ruter. Nyd oplevelsen med dyrerne i stedet for at fokusere på en god tid. Ruterne er ikke DAF opmålte, hvilket betyder, at de ikke vil være helt nøjagtige.

 

 

100.000 KR. TIL ARBEJDET I KAREN BLIXEN CAMP

Som deltager i Ree Park Safari Run kan du have god samvittighed på flere fronter. Udover at have fået pulsen op og rørt benene, bidrager du til at nedsætte krybskytteri på elefanter i Afrika og støtte lokale kvinder i Masai Mara området.
Pengene bliver samlet ind via deltagergebyret til løbet. Alle voksne har doneret 60 kr. og børn 40 kr. til det gode formål. Og pengene gør virkelig en forskel. ”Vi har allerede set effekten af de indsamlede penge fra sidste års løb”, fortæller Jesper Stagegaard, der er direktør i Ree Park Safari.
En del af pengene fra 2023 gik til kvinderne i Masai Mara. I Masaiernes verden har perler og smykker altid spillet en stor rolle. Kvinderne lærer allerede fra barns ben at udfærdige de fantastiske smykker og arbejde med de små perler og knuder. Ree Parks Karen Blixen Camp Trust ønsker at hjælpe med at finde markeder for kvindernes traditionelle smykkehåndværk, så kvinderne kan få en indtægtskilde.  

​​​​​​

T-SHIRT

Til årets løb er der én version af løbs t-shirten. Det vil sige, at du kun kan vælge den. Den er i år armygrøn, med detaljer af hvid i stoffet. Et helt nyt design.

T-shirten er fra Only Play og har en værdi på 299 kr.
 

DETTE FÅR DU: 

  • Only Play T-shirt (værdi 299 kr.)
  • Gratis adgang til Ree Park efter løbet (værdi 210 kr.)
  • Unik løbsrute igennem Ree Park
  • Chip tidtagning
  • Væskedepot på ruterne og frisk frugt i mål
  • Mulighed for tilkøb af grilltallerken, der kan nydes i parken
  • En fantastisk hyggelig dag


 

MEDALJE

Du har mulighed for at tilkøbe en flot medalje, som bevis på at du har gennemført Ree Park Safari Run. Medaljen er lavet i træ med en rå lædersnor. Medaljen koster 65 kr og bliver udleveret når du er i mål.

Fik du ikke købt medalje med din bestilling kan du gøre det her https://www.aarhusmotion.dk/event/240/shop/523.

​​​​


​​​​

Included

T-SHIRT

Fed løbe T-shirt i ægte rovdyrstil

RUTE

Flot rute i unikke omgivelser både i og omkring den smukke park på Djursland

INDGANG

Dit startnummer er også adgangsbillet til Ree Park efter løbet


Ree Park Safari Run 2024
357 remaining places

Barn 3-14 år: Price per participant
Through Mar 4, 2024 11:59 199.00 DKK + fee
From Mar 4, 2024 12:00 225.00 DKK + fee
Voksen: Price per participant
Through Mar 4, 2024 11:59 299.00 DKK + fee
From Mar 4, 2024 12:00 325.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 10.00 DKK.

Gennem tilmeldingsgebyret støtter du bevarelsen af truede dyrearter.