Ree Park Safari Run 2018 LØRDAG D. 05. MAJ

DATO

LØRDAG D. 05. MAJ

TID

KL. 10:00

STED

REE PARK SAFARI, 8400 EBELTOFT

DISTANCE

3 KM, 5 KM & 10 KM

ET LØB FOR HELE FAMILIEN I REE PARK SAFARI

Lørdag d. 5. maj afholdes det succesfulde og meget populære Ree Park Safari Run, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på dyrenes verden. Tøv ikke for længe med at tilmelde dig til årets sjoveste og mest unikke motionsløb. Udover den fede løbsoplevelse og en fantastisk tur i Ree Park Safari, bidrager du gennem tilmeldingsgebyret til arbejdet med bevarelsen af truede dyr! I 2017 blev løbet udsolgt mange måneder før løbsdagen, så vi tør godt sige at der er rift om startnumrene.
 


LØB FRA DE VILDE DYR - HVIS DU KAN!

Deltagerne løber side om side med blandt andet løver, giraffer, bjørne, ulve - og naturligvis verdens hurtigste løber – geparden. Det bliver en helt unik løbeoplevelse, og du bestemmer naturligvis selv, om du løber for sjov eller for alvor. Ree Park Safari holder lukket for andre gæster, så sæt hele dagen af til dette begivenhedsrige heldagsarrangement. Familien til deltagerne er selvfølgelig meget velkommen. (Der vil blive sendt en mail ud på et senere tidspunkt, med køb af entrébilletter til familien)

FANTASTISK LØBSRUTE

Ruten tager dig rundt på en smuk tur i safariparken, hvor du blandt andet kommer forbi Løvernes Katanga Hill, et fantastisk anlæg i bakket terræn med lange træbroer og en klippeformation på toppen i bedste Løvernes Konge stil. Glæd dig også til busksavannen, hvor geparderne med en topfart på over 110 km/t højst sandsynligt vil vinde bakkespurten og ikke mindst prærien, hvor de nordamerikanske sortbjørne holder til, og kan følge løbet fra deres udkigspost i trætoppene. Det bliver uden tvivl et unikt løb, og vi garanterer for en fantastisk og oplevelsesrig dag.


GÅ PÅ OPDAGELSE I REE PARK SAFARI

Efter anstrengelserne vil der være gratis adgang til Ree Park Safari, hvor resten af dagen kan bruges på at nyde dyrene i et mere roligt tempo. Er man for træt til selv at gå, kan man tage på safaritur i en af Ree Parks Land Rovere - eller måske tage en kamelridetur.

Det vil være muligt at bestille mad i parken, hvor Ree Park fremtryller en lækker buffet, som kan nydes, hvad enten du er sammen med din familie, venner eller kollegaer. For børnene vil der være masser af underholdning. Der bages snobrød ved tipi teltområdet og der vil være mulighed for at få lavet flotte ansigtsmalinger.


10 KM TRAIL LØB

Specielt 10 km ruten vil være anderledes og mere krævende end de andre ruter, idet den nogle steder har momenter af trail. Både 5 og 10 km ruterne går uden for parken på en skøn natursti. Trailløb betyder, at stierne ikke er kunstigt belagte og der vil være flere brud i løberytmen, end hvis det havde været et almindeligt asfaltløb. Meld dig til 10 km ruten, hvis du ønsker ekstra udfordringer i et varieret terræn.

LØBET FOR HELE FAMILIEN

Ree Park Safari Run er et løb, hvor hele familien kan være med. Du kan vælge mellem tre forskellige distancer: 3 km (løb og walk), 5 km eller 10 km. Hele 3 km ruten forløber på broer og stier inde i parken, og selv de mindste børn kan være med. For de mere udholdende løbere er der 5 eller 10 km ruter. Lad dit pulsur blive hjemme og nyd oplevelsen med dyrerne i stedet for at fokusere på en god tid. Ruterne er ikke DAF opmålte, hvilket betyder, at de ikke vil være helt nøjagtige.126.000 KR. TIL TRUEDE DYREARTER

Som deltager i Ree Park Safari Run kan du have god samvittighed på flere fronter. Udover at have fået pulsen op og rørt benene, bidrager du til at nedsætte krybskytteri på elefanter i Afrika.

Pengene bliver samlet ind via deltagergebyret til løbet. Alle voksne har doneret 50 kr. og børn 30 kr. til det gode formål. Og pengene gør virkelig en forskel. ”Vi har allerede set effekten af de indsamlede penge fra sidste års løb” fortæller Jesper Stagegaard, der er direktør i Ree Park og fortsætter: ”Pengene fra sidste års løb bidrog specifikt til drift og vedligehold af en helikopter, der overvåger krybskytter, og det har nedsat krybskytteriet på elfenben med 40%. En del af beløbet i år går til fortsat at uddanne rangers og holde helikopteren bemandet ”.


 

DETTE FÅR DU: 

 • T-shirt (værdi 299 kr.)
 • Gratis adgang til Ree Park efter løbet (værdi 170 kr.)

 • Unik løbsrute igennem Ree Park

 • Mulighed for at købe sæsonkort til reduceret pris

 • Chip tidtagning

 • Væskedepot på ruterne

 • Aktiviteter specielt for børnene

 • Helt unikt eventprogram lavet specielt til løbsdagen

 • Mulighed for tilkøb af buffet, der kan nydes i parken

 • Frisk frugt

 • Snobrødsplads for børn

 • En fantastisk hyggelig dag

 

 

 

Det får du ved dette event

T-SHIRT

Fed løbe T-shirt i ægte rovdyrstil

RUTE

Flot rute i unikke omgivelser både i og omkring den smukke park på Djursland

INDGANG

Dit startnummer er også adgangsbillet til Ree Park efter løbet


Priser

Distance Pris Prisstigning
Børn 3 - 14 år 169,00 DKK 01. jan 199,00 DKK
Voksen 269,00 DKK 01. jan 299,00 DKK

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.

Gennem tilmeldingsgebyret støtter du bevarelsen af truede dyrearter.;