DHL Stafetten: En hyldest til fællesskab og motion

  • DHL Stafetten 2024
  • d. 15.04.24

DHL Stafetten: En hyldest til fællesskab og motion

Vær med, når DHL stolt deltager i det største stafetløb i Europa, lige her i Danmark!


Skrevet af DHL

Selvom transport og logistikvirksomheden DHL er partner på verdens største motionsevent, lige her i Danmark – har vi også medarbejderarrangement og deltager som virksomhed på lige fod med jer andre. Som medarbejdere ser vi virkelig frem til denne årlige begivenhed, brandet i vores elskede farver gul og rød. Det er et sandt højdepunkt for os - hvert år! 

Fra starten af ​​året begynder vi at forberede os ved at diskutere og udvælge f.eks. vores t-shirts. Vi har en gruppe, der repræsenterer vores forskellige forretningsenheder, der fokuserer ikke kun på bæredygtighed, mangfoldighed og kvalitet, men også på at fremme en følelse af sammenhold og kammeratskab. De trøjer vi skal løbe i, i år, skal vi også løbe i til næste år.  

Det handler ikke kun om selve løbet

Vi organiserer også vores egne interne sociale arrangementer, styrker vores sammenhold og har det sjovt sammen. Medarbejdernes engagement er nøglen til at fastholde vores position som et globalt GREAT PLACE TO WORK. 

Når DHL Stafetten løbes, overdrages ikke kun depechen, men også en forventning om og tilliden til, at den næste løber i rækken, gør sit bedste for teamet. Denne symbolik kan overføres direkte til vores dagligdag; vores kunder overdrager dagligt tusindvis af forsendelser til os og har tillid til, at vi gennem hele forsendelses-flowet yder en ekstra indsats for at nå i mål. Det er grunden til, at DHL Danmark i mere end 30 år har sponsoreret DHL Stafetten. 

DHL er stolte over at være med til at give så mange mennesker en god oplevelse og sætte sundhed på dagsordenen. Det er muligt for alle i virksomheden at deltage, da man både kan tilmelde sig som løber, walker eller supporter. 

DHL Stafetten er mere end bare verdens største motionsevent; det er årets største og hyggeligste firmafest, hvor du har mulighed for at hygge med dine kolleger med god mad, god stemning og godt humør! 

Du vil finde os medarbejdere repræsenteret i alle 5 byer, hvor vi stolt blender ind med de livlige bannere, flag og ballonporte.  

I løbet af foråret mødes vores team med de dedikerede arrangører i hver by, diskuterer nye muligheder, ruter og giver input til branding. Vi sætter stor pris på den enorme indsats, de har lagt i at gøre denne begivenhed mindeværdig for alle deltagere. 

Sidste år oplevede vi en deltagelsesrekord, og i år satser vi på at overgå den!  

Vi elsker alt ved stafetten, men frem for alt værdsætter vi det faktum, at vi i over 30 år har støttet fysisk og mentalt velvære. Det handler om medarbejderengagement, mangfoldighed, inklusion og at skabe en mindeværdig oplevelse for mere end 235.000 danskere, der bruger en eftermiddag og aften sammen med os. 

DHL har været sponsor siden 1991 – og selv efter så mange år, så overvældes man af en enorm stolthedsfølelse, når man ser alle de glade mennesker hygge sig med hinanden i en rød og gul kulisse. 

Gør dig klar til at løbe eller gå sammen med os og vær en del af denne fantastiske begivenhed!  

Lad os sammen fejre sundhed, sammenhold og glæden ved at motionere.
 

Vi ses til DHL stafetten!  

www.dhlstafetten.dk