Slide background BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2019 TILMELD!

DATO

SØNDAG D. 16. JUN

TID

KL. 10:00

STED

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

10,5 KM & 21,097 KM


LØB DIN HALVMARATHON BUDDY I MÅL!

Har du en en ven, der skal løbe halvmarathon, som godt kunne bruge lidt opbakning den sidste halvdel af ruten? Eller vil du bare gerne opleve den fede halvmarathonstemning sammen med din ven, kollega eller måske et familiemedlem? Nu har du muligheden!

HVAD ER RUN WITH ME?

Kender du en, der skal deltage i BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, så kan du tilmelde dig Run With Me – en unik mulighed for at opleve magien til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon sammen med en ven.

Distancen er cirka 10-11 km og udgør den sidste halvdel af ruten. Halvmarathondeltageren ’samler dig op’ i en Run With Me zone halvvejs på ruten, hvorefter I følges ad frem mod mål. Du kan således træde til med frisk energi og give den max gas med opmuntrende tilråb og mental opbakning på de tidspunkter, din buddy har brug for det. Til sidst kan I dele sejrsrusen, når målstregen passeres på en tilskuerspækket Frederik Allé.


 


TIDTAGNING

  • Din tid følger tiden fra din halvmarathon buddy. 
  • Du kan først løbe ud på ruten, når du bliver afhentet af din buddy.
  • Der er ikke en separat tidtagningschip tillknyttet dit startnummer, så følges I ikke ad, så bliver din tid ikke registreret efter din egen tid. Din tid kommer til at fremgå på resultatlisten.
     


HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

Inden du starter tilmeldingen (øverst på siden), skal halvmarathondeltageren, som du følges med, oplyse dig sit startnummer. Dette startnummer vil du blive bedt om at angive, når du tilmelder dig. Din halvmarathon buddy skal altså være tilmeldt halvmarathon, før du går i gang med din tilmelding.

VIGTIG INFORMATION:
- Find startnummeret på din halvmarathon buddy på deltagerlisten her, ved at slå navnet på halvmarathon deltageren op.
- Det er kun muligt at koble én "Run With Me"-deltager på en halvmarathon deltager. I kan altså ikke tilføje flere deltagere på ét halvmarathon-startnummer.


Har du spørgsmål, så kom endelig forbi løbsinformationen, når du afhenter dit startnummer.

REGLER FOR DELTAGELSE 

- Man må som halvmarathon deltager ikke benytte sig af en Run With Me deltager, såfremt man løber i tiden under 1:10:00 for herre og 1:20:00 for kvinder. Bliver dette ikke overholdt, vil det føre til diskvalifikation af deltageren.


DU FÅR:

  • En helt unik løbeoplevelse
  • Forplejningspose i mål
  • En flot medalje
  • Lyst til at løbe halvmarathon i 2020 ;-)


Max deltagerantal: 1000

Pris: 299 kr.