Slide background

DATE

SUNDAY 11. JUN

TIME

KL. 10:00

PLACE

Rådhusparken/Musikhusparken

DISTANCE

11.5 KM & 21.097 KM

LØB DIN HALVMARATHON BUDDY I MÅL!

 

Har du en en ven, der skal løbe halvmarathon, som godt kunne bruge lidt opbakning den sidste halvdel af ruten? Eller vil du bare gerne opleve den fede halvmarathonstemning sammen med din ven, kollega eller måske et familiemedlem? Nu har du muligheden!
 

 


HVAD ER RUN WITH ME?

Kender du en, der skal deltage i BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, så kan du tilmelde dig Run With Me – en unik mulighed for at opleve magien til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon sammen med en ven.

Distancen er cirka 10-11 km og udgør den sidste halvdel af ruten. Halvmarathondeltageren ’samler dig op’ i en Run With Me zone halvvejs på ruten, hvorefter I følges ad frem mod mål. Du kan således træde til med frisk energi og give den max gas med opmuntrende tilråb og mental opbakning på de tidspunkter, din buddy har brug for det. Til sidst kan I dele sejrsrusen, når målstregen passeres på en tilskuerspækket Frederiks Allé.


 

TIDTAGNING

  • Din tid følger tiden fra din halvmarathon buddy. Der er ikke en separat tidtagningschip tilknyttet dit startnummer, så følges I ikke ad, så bliver din tid ikke registreret efter din egen tid. Din tid kommer til at fremgå på resultatlisten.
  • Du kan først løbe ud på ruten, når du bliver afhentet af din buddy.


HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

Inden du starter tilmeldingen (øverst på siden), skal halvmarathondeltageren, som du følges med, oplyse dig sit startnummer. Dette startnummer vil du blive bedt om at angive, når du tilmelder dig. Din halvmarathon buddy skal altså være tilmeldt halvmarathon, før du går i gang med din tilmelding.

- Find startnummeret på din halvmarathon buddy på deltagerlisten her, ved at slå navnet på halvmarathon deltageren op.
- Det er muligt at koble op til flere Run With Me deltagere på én halvmarathon deltager. 


Har du spørgsmål, så kom endelig forbi løbsinformationen, når du afhenter dit startnummer.

REGLER FOR DELTAGELSE 

- Man må som halvmarathon deltager ikke benytte sig af en Run With Me deltager, såfremt man løber i tiden under 1:10:00 for herre og 1:20:00 for kvinder. Bliver dette ikke overholdt, vil det føre til diskvalifikation af deltageren.

DU FÅR:

  • En helt unik løbeoplevelse
  • Forplejningspose i mål
  • En flot medalje
  • Måske lysten til at løbe halvmarathon i 2024 ;-)


Max deltagerantal: 1000

Pris: 299 kr.