Aarhus Motion

Aarhus Motion udspringer oprindelig fra AGF Atletik, men blev oprettet som en selvstændig forening med egne vedtægter i 1996 med det almennyttige formål at yde støtte til motionslivet i Aarhus. 11 personer har i alt deres daglige gang hos Aarhus Motion, som beskæftiger sig med opgaver, der spænder bredt, lige fra planlægning til afvikling af arrangementerne.


Vi står bag flere velkendte motionsarrangementer i Aarhus, som sætter gang i benene. De største og mest velkendte arrangementer er DHL-stafetten og BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Årligt afholder Aarhus Motion mere end 12 arrangementer, lige fra almindelige motionsløb til udfordrende mountainbike events. Vi sender årligt over 85.000 danskere ud at løbe, gå eller cykle - og flere nye arrangementer er på tegnebrættet.


Aarhus Motions arrangementer er både en populær mulighed for at motionere og måske også at konkurrere med kollegaer, venner og familie. Samtidig er arrangementerne en god platform til at profilere sin virksomhed, hvis man ønsker at signalere en god CSR strategi og velvære omkring virksomheden og ikke mindst medarbejderne. Samtidigt får medarbejderne et godt tilbud om motion i fællesskab med kollegerne og andre virksomheder.