Mere end 100 foreninger modtager årligt støtte fra Aarhus MotionTAK FORDI I ER MED TIL AT GØRE EN FORSKELVi støtter de østjyske foreninger

Aarhus Motion er sat i verden med det almennyttige formål at yde støtte til de østjyske idrætsforeninger. Et formål, som vi er meget stolte over, og som vi forsøger at leve op til hver dag. Gennem 15-18 årlige events inden for løb og cykling, får omkring 125 østjyske foreninger mulighed for at komme og hjælpe til og efterfølgende blive en del af Aarhus Motions udlodningspulje.


Uden officials – ingen events

Havde vi ikke mulighed for at trække på alle de frivillige kræfter ude i de østjyske foreninger, så var events som DHL Stafetten og BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon slet ikke muligt. Bare til de to arrangementer får vi hjælp fra omkring 2900 officials til alt fra uddeling af startnumre og forplejning til bemanding af væskedepoter og vejviserposter på ruterne.

Aarhus Motions støtte til de østjyske foreninger har i mange år ligget på omkring 3 mio. kr. årligt. De går til alt fra uddannelse af instruktører, sociale aktiviteter nyt udstyr og træningsture til udlandet.


Støtte til andre velgørende formål

Hvert år støtter vi op omkring en række velgørende formål fx ved at donere panten fra vores events eller en del af tilmeldingsgebyret fra et løb til en fond eller en organisation. De sidste mange år har både de truede dyrearter i Kenya og Danske Hospitalsklovne fx nydt godt af støtten.


Tak, fordi I er med til at gøre en forskel

Aarhus Motion vil gerne sige tak til jer, der støtter op om vores arrangementer som enten deltager, official eller sponsor - I er alle med til at gøre en forskel.
2023 HAR VI STØTTET:

 

2.500.000 kroner

DE ØSTJYSKE IDRÆTSFORENINGER

100.000 kroner

KAREN BLIXEN CAMP I KENYA
TIL BEVARELSE AF TRUEDE DYREARTER

180.000 kroner

KNÆK CANCER

33.800 kroner

H-LØBET I AARHUS
LØB FOR BØRN & UNGE
MED HANDICAP

80.000 kroner

DE DANSKE HOSPITALSKLOVNE

32.800 kroner

JULEMÆRKEHJEMMENE

50.000 kroner

TrygFondens Familiehus

Tilmeldingshåndtering

AARHUS KOMMUNE IFM. FRIVILLIGFESTEN
AARHUS 2023

DET SIGER FORENINGERNE

“BMI Løb & Motion har gennem flere år hjulpet Aarhus Motion ved mange arrangementer. Vores medlemmer er glade for at hjælpe til ved store events og ”smage” på begivenhederne. Vi bruger bl.a. pengene fra vores officialtjanser som en hjælp til at tilmelde vores løbere til de mange og forskelligartede løb, der er i og omkring Aarhus. I 2018 deltog vi med 577 løbere i ca. 30 løbsarrangementer.”

BMI Løb & Motion, Thomas Rambusch

”I TRIF-fodbold har vi været heldige at være officials til både Ree Park Safari Run og Riis Skov Trail. Pengene på en del af holdene skal gå til Ikast Cup, hvor TRIF sender fem årgange afsted. Derudover går pengene til ungdomsarbejde i foreningen. Aarhus Motion har helt styr på opgaver og planlægning, så det er ingen sag at sende frivillige til Aarhus Motions arrangementer.”


TRIF, Rikke Baarstrøm

”I Aarhus Skiklub er vi rigtig glade for vores samarbejde med Aarhus Motion. For en mindre klub som vores er pengene et kærkomment tilskud til vores økonomi. Den ekstra indtægt gør, at vi bl.a. kan uddanne instruktører til både alpin og angrendsaktiviteter. Derudover er det skønt for de deltagende medlemmer at møde hinanden i andre sammenhænge.”

Aarhus Skiklub, Søren Qvist

”Vi har hjulpet til ved Ree Park Safari Run i flere år. De sidste år er pengene bl.a. blevet brugt til DGI’s springsikker uddannelse af vores 5 unge instruktører og redskaber til børneholdet. Vi har fx købt en ny airtrack til omkring 40.000 kr.”


Ebeltoft Gymnastikforening, Line Kristoffersen