Slide background

DATE

25. OCT TO 31. OCT

TIME

NÅR DU VIL

PLACE

LIGE HVOR DU VIL

DISTANCE

3 KM, 5 KM, 10 KM, 21.097 KM & 42.195 KM


Virtuel - Knæk Cancer Løbet
- LØB FOR EN FÆLLES SAG
 
Kom og vær med i det officielle virtuelle Knæk Cancer Løbet hele uge 43!
Du kan deltage, som løber eller walker og via dit deltagergebyr støtter du Knæk Cancer indsamlingen med 50 kr.

 
  


LØB HJEMMEFRA - DELTAG I DET VIRTUELLE KNÆK CANCER LØB


Løb, gå eller hop på tungen - med en virtuel deltagelse er der helt frie rammer. Du bestemmer selv både tid, sted, distance og selskabet. Du kan fx invitere familien, naboerne eller dine venner på kaffe og en hyggelig gå- eller løbetur efterfølgende. Når man deltager virtuelt, er der både plads til rollatorer, klapvogne, rulleskøjter og kæledyr, så både oldemor, lillebror og hunden kan være med. Er du medlem af en løbeklub, kan du udfordre dine løbebuddies på en selvvalgt distance på en af klubaftenerne. Eller skal kollegaen med ud på en frisk morgengåtur, der sluttes af med et rundstykke og en kop kaffe?

Mulighederne er mange, og når du deltager virtuelt, så er der frit valg på alle hylder. Vælg mellem 3, 5, 10 km, halvmarathon eller marathon. Eller tilmeld dig 'valgfri distance'. SAMMEN KNÆKKER VI CANCER


Fysisk aktivitet og motion nedsætter risikoen for at få kræft, så udover at bidrage økonomisk til bekæmpelsen af kræft, sætter Knæk Cancer Løbet også motion på dagsordenen - både ude i de danske familier og på arbejdspladsen. 50 kr. af deltagergebyret til løbet går ubeskåret til Knæk Cancer. Derudover er det i tilmeldingen muligt at støtte ubeskåret med yderligere 50 kr., 100 kr. eller 200 kr.

TIDTAGNING

Der vil være mulighed for at uploade sin tid til den officielle resultatliste til Knæk Cancer Løbet. 
 
 
PERSONLIGT STARTNUMMER 
OG DEN UNIKKE KNÆK CANCER MEDALJE


Deltager du i Knæk Cancer Løbet fordi du gerne vil støtte en god sag? For at mindes en, du har mistet? Eller fordi du på anden måde har haft sygdommen tæt på livet?

Når du tilmelder dig løbet, har du mulighed for at indtaste, hvorfor netop du har valgt at være med. Efterfølgende sørger vi for, at din tekst kommer til at stå på dit startnummer. 

Hele oplevelsen toppes med en flot Knæk Cancer medalje, som et bevis for din støtte. Medaljen er i træ og med et rødt læderbånd. Derudover er den miljøvenlig, da den er produceret i Danmark og består af 100% bæredygtigt og nedbrydeligt materiale. 
FYSISK LØB I MINDEPARKEN DEN 30. OKTOBER


Er du mere til et fysisk løb med start- og målportaler, hyggeligt musik i højtalerne og markerede ruter, så er der også mulighed for det. På selve dagen for det store Knæk Cancer Show, afholder vi et fysisk løb i Mindeparken i Aarhus.
 
Løbspakken: Når du har tilmeldt dig, sender vi en løbspakke til dig med dit personlige startnummer og en unik Knæk Cancer medalje i træ.
VIRTUEL - Knæk Cancer Løbet 2021

Price per participant
Price 139.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant