Slide background VIRTUEL - Danmark - Løb for Knæk Cancer

DATE

D. 19. OCT - D. 27. OCT

TIME

KL. 10:00

PLACE

LIGE HVOR DU VIL

DISTANCE

3 KM, 5 KM, 10 KM, 21.097 KM & 42.195 KM

VIRTUELT: Danmark - Løb for Knæk Cancer 
- LØB FOR EN FÆLLES SAG


Kom og vær med, når vi sammen knækker cancer i uge 43. Hele ugen har du mulighed for at deltage virtuelt i 'Danmark - Løb for Knæk Cancer. Når du deltager støtter du, via dit deltagergebyr, Knæk Cancer indsamlingen med 50 kr.

OBS!
Vi sender pakker afsted hver dag, for ordre bestilt inden kl. 12. Bestil senest torsdag kl. 12, hvis du skal være sikker på at have det til weekenden. Pakken skal afhentes i nærmeste pakkeshop. Bestiller du efter d. 22/10 afsender vi din pakke mandag i uge 44.
 

LØB HJEMMEFRA - DELTAG I DET VIRTUELLE KNÆK CANCER LØB

Løb, gå eller hop på tungen - med en virtuel deltagelse er der helt frie rammer. Du bestemmer selv både tid, sted, distance og selskabet. Du kan fx invitere familien eller strikkemakkeren på kaffe og en hyggelig gåtur efterfølgende. Når man deltager virtuelt, er der både plads til rollatorer, klapvogne, rulleskøjter og kæledyr, så både oldemor, lillebror og hunden kan være med. Er du medlem af en løbeklub, kan du udfordre dine løbebuddies på en selvvalgt distance på en af klubaftenerne. Eller skal kollegaen med ud på en frisk morgengåtur, der sluttes af med et rundstykke og en kop kaffe?

Mulighederne er mange, og når du deltager virtuelt, så er der frit valg på alle hylder. Vælg mellem 3, 5, 10 km, halvmarathon eller marathon. Eller tilmeld dig 'valgfri distance'. 

Løbspakken: Når du har tilmeldt dig, sender vi en løbspakke til dig med dit personlige startnummer, diplom og en unik Knæk Cancer medalje i træ. (fragt er inkluderet i dit deltagergebyr) SAMMEN KNÆKKER VI CANCER
Fysisk aktivitet og motion nedsætter risikoen for at få kræft, så udover at bidrage økonomisk til bekæmpelsen af kræft, sætter Knæk Cancer løbet også motion på dagsordenen - både ude i de danske familier og på arbejdspladsen. 50 kr. af deltagergebyret til løbet går ubeskåret til Knæk Caner. Derudover er det i tilmeldingen muligt at støtte ubeskåret med yderligere 50 kr., 100 kr. eller 200 kr.
 

TIDTAGNING
Der vil være mulighed for at uploade sin tid til den officielle resultatliste til det virtuelle løb Danmark - Løb for Knæk Cancer. 

SÅDAN UPLOADER DU DIN TID

 

PERSONLIGT STARTNUMMER


Deltager du i 'Danmark - Løb for Knæk Cancer', fordi du gerne vil støtte en god sag? For at mindes en, du har mistet? Eller fordi du på anden måde har haft sygdommen tæt på livet? Når du tilmelder dig løbet, har du mulighed for at indtaste, hvorfor netop du har valgt at være med. Efterfølgende sørger vi for, at din tekst kommer til at stå på dit startnummer. 


 

FÅ DEN UNIKKE KNÆK CANCER MEDALJE
Hele oplevelsen toppes med en flot Knæk Cancer medalje, som et bevis for din støtte. Medaljen er i træ og med et rødt læderbånd. Derudover er den miljøvenlig, da den er produceret i Danmark og består af 100% bæredygtigt og nedbrydeligt materiale. 
 
FYSISK LØB I MINDEPARKEN DEN 24. OKTOBER
Er du mere til et fysisk løb med start- og målportaler, hyggeligt musik i højtalerne og markerede ruter, så er der også mulighed for det. På selve dagen for det store Knæk Cancer Show, afholder vi et fysisk løb i Mindeparken i Aarhus. Læs mere her:

LÆS OM LØBET I MINDEPARKEN

 
VIRTUEL - Danmark - Løb for Knæk Cancer

Price per participant
Price 149.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant