Slide background

DATE

D. 24. OCT - D. 13. NOV

TIME

KL. 10:00

PLACE

LIGE HVOR DU VIL

DISTANCE

3 KM, 5 KM, 10 KM, 21.097 KM & 42.195 KM

 
Kom og vær med i det officielle virtuelle Løb for Knæk Cancer 2022 hele uge 43!
Du kan deltage, som løber eller walker og via dit deltagergebyr støtter du Knæk Cancer indsamlingen med 50 kr.

 
  


LØB HJEMMEFRA - DELTAG I DET VIRTUELLE LØB FOR KNÆK CANCER 2022


Løb, gå eller hop på tungen - med en virtuel deltagelse er der helt frie rammer. Du bestemmer selv både tid, sted, distance og selskabet. Du kan fx invitere familien, naboerne eller dine venner på kaffe og en hyggelig gå- eller løbetur efterfølgende. Når man deltager virtuelt, er der både plads til rollatorer, klapvogne, rulleskøjter og kæledyr, så både oldemor, lillebror og hunden kan være med. Er du medlem af en løbeklub, kan du udfordre dine løbebuddies på en selvvalgt distance på en af klubaftenerne. Eller skal kollegaen med ud på en frisk morgengåtur, der sluttes af med et rundstykke og en kop kaffe?

Mulighederne er mange, og når du deltager virtuelt, så er der frit valg på alle hylder. Vælg mellem 3, 5, 10 km, halvmarathon eller marathon. Eller tilmeld dig 'valgfri distance'. SAMMEN KNÆKKER VI CANCER


Fysisk aktivitet og motion nedsætter risikoen for at få kræft, så udover at bidrage økonomisk til bekæmpelsen af kræft, sætter Løb for Knæk Cancer 2022 også motion på dagsordenen - både ude i de danske familier og på arbejdspladsen. 50 kr. af deltagergebyret til løbet går ubeskåret til Knæk Cancer. Derudover er det i tilmeldingen muligt at støtte ubeskåret med yderligere 50 kr., 100 kr. eller 200 kr.


TIDTAGNING

Der vil være mulighed for at uploade sin tid til den officielle resultatliste til Løb for Knæk Cancer 2022. 

   
 
PERSONLIGT STARTNUMMER 
OG DEN UNIKKE LØB FOR KNÆK CANCER 2022 MEDALJE


Deltager du i Løb for Knæk Cancer 2022 fordi du gerne vil støtte en god sag? For at mindes en, du har mistet? Eller fordi du på anden måde har haft sygdommen tæt på livet?
Når du tilmelder dig løbet, har du mulighed for at indtaste, hvorfor netop du har valgt at være med.
​Efterfølgende sørger vi for, at din tekst kommer til at stå på dit startnummer.

​​​​​
​​Hele oplevelsen toppes med en flot Løb for Knæk Cancer 2022 medalje, som et bevis for din støtte. Medaljen er i træ og med et rødt læderbånd. Derudover er den miljøvenlig, da den er produceret i Danmark og består af 100% bæredygtigt og nedbrydeligt materiale. 

Fredag d. 14 oktober udsendes startnumre og medaljer for tilmeldte før onsdag den 12. oktober kl. 12.00. 
Tilmeldte derefter får medaljen udsendt mandag d. 24 oktober i uge 43, samme dato kl. 10.00 lukker tilmeldningen.
FYSISK LØB I MINDEPARKEN DEN 29. OKTOBER - LØB FOR KNÆK CANCER 2022


Er du mere til et fysisk løb med start- og målportaler, hyggeligt musik i højtalerne og markerede ruter, så er der også mulighed for det. På selve dagen for det store Knæk Cancer Show, afholder vi et fysisk løb i Mindeparken i Aarhus.
 
Løbspakken: Når du har tilmeldt dig, sender vi en løbspakke til dig med dit personlige startnummer og en unik Løb for Knæk Cancer 2022 medalje i træ.
VIRTUEL - Løb for Knæk Cancer 2022

Price per participant
Price 139.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant