Udsolgt løbefest i hjertet af Aarhus

  • BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2024
  • d. 08.04.24

Udsolgt løbefest i hjertet af Aarhus

Den 16. juni byder Aarhus Motion 12.500 løbere velkommen til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, der netop er blevet udsolgt. 

Startnumrene til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er blevet revet væk, og løbet er nu udsolgt. Det er første gang siden coronanedlukningen, at Aarhus Motion oplever udsolgt til dette motionsløb. Det er dejligt at opleve, at danskerne i stor stil igen vil deltage i BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. 

”Vi er blæst helt bagover af den store interesse og opbakning, som vi oplever ved BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Tænk, at vi allerede kan annoncere, at vi har udsolgt. Det er virkelig fantastisk. Nu glæder vi os til at se 12.500 spændte løbere på startstregen den 16. juni - forhåbentlig i solskin,” siger Jeanette Boye Sørensen, Eventchef hos Aarhus Motion. 

BESTSELLER er for 8. gang med som sponsor og samarbejdspartner, og den danske modevirksomhed glæder sig over det store antal tilmeldinger:

”BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er en begivenhed, der viser Aarhus frem på allerbedste vis og skaber en by- og løbefest, som både 12.500 løbere og mange tusinder tilskuere tager del i. I BESTSELLER er vi utrolig glade for at være en del af det, og vi ser helt vildt meget frem til årets løb,” siger Kasper Reggelsen, Kommunikationschef hos BESTSELLER. 

Startskuddet lyder søndag den 16. juni kl. 10.00.