Slide background

DATE

SUNDAY 19. MAR

TIME

KL. 09:30

PLACE

Eskelundvej 13

DISTANCE

5 KM, 10 KM & 15 KM

Årets tredje vinterløb har start- og målområde på eventpladsen Eskelunden. Ruterne omkring området er kendt for at være hurtige, da de foregår på den flade Brabrandsti. Løbet er derfor en oplagt mulighed for at sætte nye personlige rekorder. Til Vinterløbet Eskelund er der også mulighed for at prøve kræfter med en rute på 15 km. Efter løbet kan der hygges med en kop varm kaffe, mens man nyder den gode stemning.


VINTERLØBENE OG SYSTEMATIC TESTRUN -  FIRE UNIKKE LOKATIONER

De sidste 39. år har Aarhus Motion haft æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2023 vil der igen være fire unikke løb, og det er helt op til dig, hvor mange løb du tilmelder dig. Tilmelder du dig alle fire løb, sparer du 141,- kr. og får tilmed en lækker Vinterløbs T-shirt i et flot design.

Vinterløbene kan være dit startskud til at komme godt i gang efter et langt og mørkt efterår. Samtidig er Vinterløbene også din måde at komme godt igang med det nye år. De er en god mulighed for at holde sig motiveret i de kolde måneder, og sikre at man kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så man er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, man deltager i. De første tre løb byder på distancer på 5 km og 10 km, mens du også kan prøve kræfter med en 15 km rute til vinterløbet Eskelund. Systematic Testrun, som er det sidste af de fire løb, har to distancer på 7,5 og 15 km.


  RUTERNE - 5, 10 OG 15 KM

Ruterne til Vinterløbet Eskelund tager hele Brabrandstien i brug. På alle ruterne løber du langs med Aarhus Å og på 10 km og 15 km får du også udsigten over Brabrand sø. Starten går fra Eskelunden. Den populære 15 km rute er en oplagt træningstur, hvis du overvejer eller allerede er tilmeldt et halvmarathon i foråret.

Ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund (DAF). 

 

FARTHOLDERNE ER TILBAGE

Glæd dig! Fartholderne er tilbage på ruterne til Vinterløbene.


BØRN DELTAGER GRATIS

Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. tilmeldt voksen.

 

FÅ MERE ENERGI

Motion og frisk luft giver mere energi og overskud - både fysisk og mentalt. Vinterløbene er en oplagt mulighed for at mødes med løbevennerne til en hyggelig og anderledes dag i motionens tegn. At have et løb i kalenderen er en kæmpe motivation for at snøre løbeskoene i hverdagen. Så hiv fat i løbevennerne og giv dem mulighed for at få en god og aktiv start på 2023. T-SHIRT OG STARTNUMMER

Tilmelder du dig alle fire løb, er der flere fordele. Du får en flot Vinterløbs-T-shirt fra Only Play i super lækker kvalitet. Derudover sparer du 141,- kr. og får udleveret alle startnumrene på én gang, så du hele tiden er klar til næste løb.

Der er en T-shirt til de første 1250, som er tilmeldt alle 4 løb.


 

 


MEDALJER TIL VINTERLØBENE

Du har mulighed for at tilkøbe en flot medalje som bevis på, at du har gennemført et eller flere Vinterløb. Der er to forskellige medaljer (se billederne). De er lavet i træ med en flot blå lædersnor.

Medaljerne koster 65,- kr og bliver udleveret i informationen.


 

DETTE FÅR DU TIL ALLE VINTERLØB:

 
 • Gode og forskellige ruter, som er DAF-opmålte 
 • Brutto/netto tid
 • Unikke løbsafslutninger
 • Frisk frugt
 • Væskedepot på 10 og 15 km ruterne
 • Samaritter på ruten
 • Chip tidtagning
 • Startnummer med navn
 • Professionelt setup
 • Online resultat formidling
 • KM skilte
 • og masser af god stemning...

   

ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08:00 PÅ LØBSDAGEN.
OBS: PRISSTIGNING VED TILMELDING EFTER KL. 12.00 D. 18/3.

5 KM, 10 KM, 15 KM
5 km

Price per participant
Through Mar 19, 2023 07:59 185.00 DKK + fee
From Mar 19, 2023 08:00 250.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant
Alle fire vinterløb + T-shirt
5 km

Price per participant
Price 599.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 10.00 DKK.