Slide background

DATE

SUNDAY 27. MAR

TIME

KL. 10:00

PLACE

Eskelundvej 13

DISTANCE

5 KM, 10 KM & 15 KM

VINTERLØBET ESKELUND - NY LOKATION

 


Årets tredje Vinterløb har start- og målområde på den nye eventplads, Eskelunden, som fremad danner eventplads for NorthSide festivalen. Ruterne omkring området er kendt for at være hurtige, da de foregår på den flade Brabrandsti. Løbet er derfor en oplagt mulighed for at sætte nye personlige rekorder. Til Vinterløbet Eskelund er der også mulighed for at prøve kræfter med en rute på 15 km. Efter løbet er der mulighed for at hygge sig over en kop varm kaffe og nyde den gode efterløbs-stemning.
 


VINTERLØBENE -  FIRE UNIKKE LOKATIONER

De sidste 38. år har Aarhus Motion haft æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2022 vil der igen være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, hvor mange løb du tilmelder dig. Tilmelder du dig alle fire vinterløb, sparer du 117 kr. og får tilmed en lækker Vinterløbs T-shirt i et flot design.

Vinterløbene kan være dit startskud til at komme godt i gang efter en corona-periode, hvor løbeturene måske har været færre, og hyggen har været større. Samtidig er Vinterløbene også din måde at komme godt igang med det nye år. De er en unik mulighed for at holde sig motiveret i de mørke måneder og sikre, at man kommer i god form til forårets mange løb. Vinterløbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så man er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, man deltager i. Alle fire vinterløb byder på de traditionelle 5 og 10 km og en 15 km distance til Vinterløbet i Eskelund.


 
 

RUTERNE - 5, 10 OG 15 KM

Ruterne til Vinterløbet Eskelund tager hele Brabrandstien i brug og byder på smukke ruter langs selve søen. Starten går fra Eskelund. Den populære 15 km rute er en oplagt træningstur, hvis du overvejer eller allerede er tilmeldt et halvmarathon i foråret.

Ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund (DAF). 
 

BØRN DELTAGER GRATIS

Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. tilmeldt voksen.TA' DINE KOLLEGAER MED

Motion og frisk luft giver mere energi og overskud - både fysisk og mentalt. Vinterløbene er en oplagt mulighed for at mødes med kollegaerne til en hyggelig og anderledes dag i motionens tegn. At have et løb i kalenderen er en kæmpe motivation for at snøre løbeskoene i hverdagen - eventuelt sammen med kollegaerne i slutningen af arbejdsdagen. Så hiv fat i kollegaerne og giv dem mulighed for at få en god og aktiv start på 2022.


 

DATOER

  • D. 30. januar - Ceres Park
  • D. 6. marts - Hermans, Tivoli Friheden
  • D. 27. marts - Eskelund
  • D. 6. april (en onsdag aften) - Moesgaard Strand
 

T-SHIRT OG STARTNUMMER

Tilmelder du dig alle fire vinterløb, er der flere fordele. Du får en flot Vinterløbs-T-shirt fra Only Play og i super lækker kvalitet. Derudover sparer du 117 kr. og får udleveret alle startnumrene på én gang, så du hele tiden er klar til næste løb.

Der er en T-shirt til de første 1250, som er tilmeldt alle 4 vinterløb.


 


MEDALJER TIL VINTERLØBENE

Du har mulighed for at tilkøbe en flot medalje, som bevis på at du har gennemført et eller flere Vinterløb. Der er to forskellige medaljer (se billederne). De er lavet i træ med en flot blå lædersnor.

Medaljerne koster 65 kr og bliver udleveret sammen med dit startnummer.


DETTE FÅR DU TIL ALLE VINTERLØB:
  • Snack efter hvert løb
  • Gode og forskellige ruter, som er DAF-opmålte 
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt
  • Væskedepot på 10 km ruten
 
 

ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08:00 PÅ LØBSDAGEN. OBS. PRISSTIGNING VED TILMELDING EFTER KL. 12.00 D. 26/3.

5 KM, 10 KM, 15 KM
5 km

Price per participant
Through Mar 26, 2022 11:59 179.00 DKK + fee
From Mar 26, 2022 12:00 250.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant
Alle fire vinterløb + T-shirt
5 km

Price per participant
Price 599.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 10.00 DKK.