Slide background

DATE

SUNDAY 17. MAR

TIME

KL. 09:30

PLACE

Eskelundvej 13

DISTANCE

5 KM, 10 KM & 15 KM

VINTERLØBET ESKELUND 2024

Årets fjerde og sidste vinterløb har start- og målområde på eventpladsen Eskelunden. Ruterne omkring området er kendt for at være hurtige, da de foregår på den flade Brabrandsti. Løbet er derfor en oplagt mulighed for at sætte nye personlige rekorder. Til Vinterløbet Eskelund er der også mulighed for at prøve kræfter med en rute på 15 km. Efter løbet kan der hygges med en kop varm kaffe, mens man nyder den gode stemning.
 

VINTERLØBENE - FIRE UNIKKE LOKATIONER

De sidste 40. år har Aarhus Motion haft æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som løber for oplevelsens skyld. I 2024 vil der igen være fire unikke løb som sikre, at der er noget for enhver smag både på ruten og oplevelsen. Tilmelder du dig alle fire løb, sparer du 141,- kr. og får tilmed en lækker Vinterløbs T-shirt i et flot design.
Vinterløbene er en oplagt måde at komme igang igen i det nye år. Om du skal teste din form, holde dig igang henover de koldere måneder eller motiveres til at komme igang, så kan vinterløbene være årets startskud. De første tre løb byder på distancer på 5 km og 10 km, mens du også kan prøve kræfter med en 15 km rute til vinterløbet Eskelund. 

​​​​​​

 


 


RUTERNE - 5, 10 OG 15 KM

Ruterne til Vinterløbet Eskelund tager hele Brabrandstien i brug. På alle ruterne løber du langs med Aarhus Å og på 10 km og 15 km får du også udsigten over Brabrand sø. Starten går fra Eskelunden. Den populære 15 km rute er en oplagt træningstur, hvis du overvejer eller allerede er tilmeldt et halvmarathon i foråret.
 

FARTHOLDERNE ER TILBAGE​​​​​​

Glæd dig! Igen i år er fartholderne klar til at løbe dig rundt på ruten. Se under 'Information' hvilket tempo de løber i.
 
 

BØRN DELTAGER GRATIS

Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. tilmeldt voksen.
 

FÅ MERE ENERGI

Motion og frisk luft giver mere energi og overskud - både fysisk og mentalt. Vinterløbene er en oplagt mulighed for at mødes med løbevennerne til en hyggelig og anderledes dag i motionens tegn. At have et løb i kalenderen er en kæmpe motivation for at snøre løbeskoene i hverdagen. Så hiv fat i løbevennerne og giv dem mulighed for at få en god og aktiv start på 2024.

  

T-shirt for Vinterløbene 2024

T-SHIRT OG STARTNUMMER

Tilmelder du dig alle fire løb, er der flere fordele. Du får en flot Vinterløbs-T-shirt fra Only Play i super lækker kvalitet. Derudover sparer du 141,- kr. og får udleveret alle startnumrene på én gang, så du hele tiden er klar til næste løb.
Der er en T-shirt til de første 1250, som er tilmeldt alle 4 løb. 

MEDALJER TIL VINTERLØBENE

Du har mulighed for at tilkøbe en flot medalje som bevis på, at du har gennemført et eller flere Vinterløb. 
Medaljerne koster 65,- kr og bliver udleveret i informationen. 

DETTE FÅR DU TIL ALLE VINTERLØB:

 • Gode og forskellige opmålte ruter
 • Brutto/netto tid
 • Unikke løbsafslutninger
 • Frisk frugt
 • Væskedepot på 10 og 15 km ruterne
 • Samaritter på ruten
 • Chip tidtagning
 • Startnummer med navn
 • Professionelt setup
 • Online resultat formidling
 • KM afmærkning
 • og masser af god stemning...
   

ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08:00 PÅ LØBSDAGEN.
OBS: PRISSTIGNING VED TILMELDING EFTER SØNDAG D. 10/3

 

Vinterløbet - Eskelund 2024

Price per participant
Through Mar 10, 2024 185.00 DKK + fee
From Mar 11, 2024 249.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 10.00 DKK.