Online magasin

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon magasin 2024

I dette års Løbsmagasin kan du læse om fede aktiviteter og praktiske informationer. Derudover finder du gode råd til den gode løbeoplevelse.

DHL Stafetten magasin 2023

For 41. gang byder vi i Aarhus Motion hjertelig velkommen til en forvandlet Mindeparken, som danner kulissen for årets største firmafest.

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon magasin 2023

Forbered dig på den store dag med årets halvmarathon magasin.
Her finder du alt fra gode råd til rutekort og dagens program.

Aarhus Motion - Forår 2020

Se eventkalenderen for Aarhus Motions events i foråret 2020. Kalenderen byder på løb for alle aldre og niveauer til både løb og MTB.

DHL Stafetten magasin 2019

I kuverten med startnumre finder alle deltagere I DHL Stafetten 2019 dette magasin med information om DHL Stafetten, konkurrencer og masser af inspiration til efterårets løb.

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon magasin 2019

Forbered dig på den store dag med årets halvmarathon magasin.
Her finder du alt fra gode råd til rutekort og dagens program.

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon magasin 2018

Hvordan ser ruten ud, hvornår lyder startskuddet og hvor mange væskedepoter er der?
Få svar på alle dine spørgsmål i det nye magasin om BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2018, hvor du både finder program for dagen, rutekort og masse praktisk info.

DHL Stafetten magasin 2018

Hvert år i august indtages Mindeparken af i Aarhus af glade motionister, der begiver sig ud på en 5x5 km Stafet eller 5 km walk. I dette magasin kan du bl.a. finde en træningsplan, så du kan træne dig op til at komme igennem de 5 km i fin stil. Derudover kan du læse mere om teltmuligheder og de forskellige sjove tiltag i parken.

Aarhus Motion magasin 2018

I magasinet finder du både klassiske distancer som 5, 10 og 15 km løb samt halvmarathondistancen i form af BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Derudover er der trail-, børneløb og mountainbike på programmet! Og selvfølgelig et par nyheder!

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon magasin 2017

Den 11. juni er der atter dømt løbefest i Aarhus Midtby, når BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon for sjette gang skydes i gang. Læs i dette magasin mere om løbet, få styr på dagens program, og tjek kortene med ruten og start- og målområdet.

Aarhus Motion magasin 2017

2017 bliver et oplevelsesrigt år, og hos Aarhus Motion har vi uden tvivl oplevelser nok til et helt år. Læs vores nye magasin hvor du finder alle relevante informationer om vores events i 2017. God læselyst

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon magasin 2016

For 5 år i træk byder Aarhus Motion velkommen til BESTSELLER Aarhus City Halvmaraton. I dette magasin finder du alle relevante informationer vedrørende hele eventen med program, rutekort, kollektiv trafik, tilskuer information og meget mere. God læselyst

Aarhus Motion magasin 2016

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon byder for 2. år i træk løbesæsonen velkommen med et kæmpe online magasin der med garanti vil gøre dig klar til de 21,097 kilometer. I magasinet finder du alt fra seneste nyheder omkring eventet til træningsprogrammer til alle niveauer.

DHL Stafetten magasin 2015

DHL Stafettens helt eget online magasin, der giver dig et stort indblik i eventet og dets afholdelse med alt fra program til trafikinformation. Få det helt store overblik over Danmarks største firmafest.

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon magasin 2015

Aarhus Motions første online magasin om Danmarks bedste halvmarathon – BESTSELLER Aarhus City halvmarathon. Magasinet giver dig et stort overblik over hele eventet med program, rutekort mm.

Aarhus Motion magasin 2015

Aarhus Motions første online magasin der giver dig et indblik i foreningen Aarhus Motion og dets events samt byder på spændende artikler om vintermotivation, løbegadgets, kostråd og meget mere.