Slide background BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2020 TILMELD!

DATO

SØNDAG D. 14. JUN

TID

KL. 10:00

STED

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

21,097 KM

DANMARKS FEDESTE HALVMARATHON


Byen kommer endnu engang til at syde af liv, når Aarhus Centrum spærres af og indtages af 12.000 løbere og 50.000 tilskuere. Oplev et løb, hvor du bæres igennem af underholdning i særklasse, løbende sightseeing og en fantastisk opbakning fra byens borgere. 


Den 14. juni 2020 klæder Aarhus sig endnu engang på til fest, når tusindvis af løbere indtager Aarhus' gader, som for en enkelt dag bliver forvandlet til et inferno af feststemte motionister, glæde og underholdning. Aarhus Motion byder for 9. gang velkommen til 21,097 hæsblæsende kilometer, smækfyldt med underholdning og gode oplevelser og for 6. gang er det med BESTSELLER som hovedsponsor. Ruten tager løberne med gennem en totalt afspærret Aarhus midtby, og henviser denne dag bilerne til garagen.
 


21,097 KILOMETERS LØBENDE SIGHTSEEING

Til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon viser vi dig det bedste af Aarhus. De første ikoniske bygninger som ARoS Kunstmuseum, Musikhuset og Rådhustårnet kan nydes med pulsen i ro i start- og målområdet. Herefter tager selve ruten dig forbi en række seværdigheder som bl.a. Den Gamle By, Aarhus Domkirke, Dokk1 og Tivoli Friheden. Du skal med andre ord lede længe efter en halvmarathon rute, der passerer så mange seværdigheder, som BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Aarhus er en by hvor pulsen altid banker, og dette vil du tydeligt kunne mærke, når du begiver dig ud på dit livs løbetur. 
 

HOTSPOTS OG UNDERHOLDNING

Vi skruer op for musikken, danser, hujer og hepper, så du (næsten) glemmer tiden og kilometerne. Du kommer til at møde alt fra cheerleaders til hornorkestre og power zones med fuld blæs på musikken. BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er det løb i Danmark, der har mest underholdning på ruten, så én ting er helt sikkert: Du kommer bestemt ikke til at kede dig! Der vil være masser af underholdning, og vi lover, at alle sanser bliver udfordret. Du vil møde alt fra sambadansere til DJ's og rock bands. Helt unikt har vi også en Tour Caravane, som kendes fra de store cykelløb, bl.a. Tour De France. Den kører foran løberne, og sætter de mere end 40 - 60.000 tilskuere i den helt rette stemning, så de er klar til at heppe og hjælpe dig på vej. 

 


 

Det får du ved dette event

RUTEN

100% afspærret rute, hvor du kommer ind og løber i hjertet af Aarhus

DELTAGERGOODIES

Fed T-shirt, flot finisher medalje og forplejningspose med masser af lækkerier

UNDERHOLDNING

Kæmpe underholdningsprogram langs hele ruten – du kommer ikke til at kede dig!


BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2020
21097 meter

21,097 KM: Pris pr. deltager
Til og med 1. mar 2020 11:59 445,00 DKK + gebyr
Fra 1. mar 2020 12:00 465,00 DKK + gebyr
Fra 15. maj 2020 12:00 485,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 10,00 DKK. Første SMS er gratis pr. deltager.