Slide background AFLYST - BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2020 TILMELD!

DATO

SØNDAG D. 11. OKT

TID

KL. 10:00

STED

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

11,5 KM & 21,097 KM

DANMARKS FEDESTE HALVMARATHON

Vi overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Hold dig opdateret her.
 

Det er med et blødende hjerte, at vi må erkende, der ikke bliver afholdt BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon i 2020. Vi havde krydset fingre og holdt vejret i et spinkelt håb om, at det hele ville se bedre ud på nuværende tidspunkt, men risikoen for at blive smittet med covid-19 til store arrangementer er vurderet for høj. 

Både vi, BESTSELLER og vores andre samarbejdspartnere havde glædet os til at holde en kæmpe fest i Aarhus' gader, og vi ved, at vi med denne melding vil skuffe mange løbere. Du kan gøre en stor forskel ved at beholde dit startnummer og være med til næste år, hvor vi igen vil holde kæmpe løbefest d. 13. juni 2021. Der er dog flere muligheder for dig ift. din tilmelding, som du vil modtage en mail omkring i en af de kommende uger.
Byen kommer endnu engang til at syde af liv, når Aarhus Centrum spærres af og indtages af 12.000 løbere og 50.000 tilskuere. Oplev et løb, hvor du bæres igennem af underholdning i særklasse, løbende sightseeing og en fantastisk opbakning fra byens borgere. 


Den 11. oktober 2020 klæder Aarhus sig endnu engang på til fest, når tusindvis af løbere indtager Aarhus' gader, som for en enkelt dag bliver forvandlet til en kæmpe løbefest. Aarhus Motion byder for 9. gang velkommen til 21,097 magiske kilometer, smækfyldt med underholdning og gode oplevelser og for 6. gang er det med BESTSELLER som hovedsponsor. Ruten tager løberne med gennem en totalt afspærret Aarhus midtby med masser af løbende sightseeing.
 


MERE END 10 TOP-ATTRAKTIONER PÅ RUTEN

Til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon viser vi dig det bedste af Aarhus. De første ikoniske bygninger som ARoS Kunstmuseum, Musikhuset og Rådhustårnet kan nydes med pulsen i ro i start- og målområdet. Herefter tager selve ruten dig forbi en række seværdigheder som bl.a. Aarhus Domkirke, Dokk1 og Tivoli Friheden. Du skal med andre ord lede længe efter en halvmarathon rute, der passerer så mange seværdigheder, som BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Aarhus er en by hvor pulsen altid banker, og dette vil du tydeligt kunne mærke, når du begiver dig ud på dit livs løbetur. 
 

HOTSPOTS OG UNDERHOLDNING

Vi skruer op for musikken, danser, hujer og hepper, så du (næsten) glemmer tiden og kilometerne. Du kommer til at møde alt fra cheerleaders til hornorkestre og power zones med fuld blæs på musikken. BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er det løb i Danmark, der har mest underholdning på ruten, så én ting er helt sikkert: Du kommer bestemt ikke til at kede dig! Der vil være masser af underholdning, og vi lover, at alle sanser bliver udfordret. Du vil møde alt fra sambadansere til DJ's og rock bands. Helt unikt har vi også en Tour Caravane, som kendes fra de store cykelløb, bl.a. Tour De France. Den kører foran løberne, og sætter de mere end 40 - 60.000 tilskuere i den helt rette stemning, så de er klar til at heppe og hjælpe dig på vej. 
 

 

ÅRETS T-SHIRT

Dette års BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon T-shirt er fra Only Play.

 

AFSLUT LØBET MED EN LÆKKER GRILLTALLERKEN

Slut dit halvmarathon af med et lækkert måltid! Menuen består af melonsalat, pastasalat, flødekartofler, kartoffelsalat, to skiver whisky marineret svinkekam og et kyllingespyd.
Maden kan afhentes i målområdet fra kl. 11.30-14.00.

Køb grilltallerken

 


 

Det får du ved dette event

RUTEN

100% afspærret rute, hvor du kommer ind og løber i hjertet af Aarhus

DELTAGERGOODIES

Fed T-shirt, flot finisher medalje og forplejningspose med masser af lækkerier

UNDERHOLDNING

Kæmpe underholdningsprogram langs hele ruten – du kommer ikke til at kede dig!


HALVMARATHON - 2020
21,1 km

Pris pr. deltager
Til og med 1. mar 2020 11:59 445,00 DKK + gebyr
Fra 1. mar 2020 12:00 465,00 DKK + gebyr
Fra 15. aug 2020 12:00 485,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager
RUN WITH ME - 2020
11,5 km

Pris pr. deltager
Pris 299,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 10,00 DKK.