Slide background AFLYST - REMA 1000 Stafetten for skoler 2020

DATO

ONSDAG D. 19. AUG & TORSDAG D. 20. AUG

TID

KL. 11:00

STED

MINDEPARKEN, AARHUS C

DISTANCE

2 KM STAFET

START SKOLEÅRET UD MED ET BRAG AF EN OPLEVELSE / AFLYST GRUNDET COVID-19


Aarhus Motion leverer rammerne - 5000 børn leverer festen. For 4. år afholder Aarhus Motion Stafetten for skoler, som fra starten har været en kæmpe succes og hvert år er blevet udsolgt på rekordtid. REMA 1000 gør det muligt, at vi forsat kan tilbyde skolerne dette unikke gratis arrangement.

Onsdag den 19. august 2020        1. – 4. klasse

Torsdag den 20. august 2020        5. – 9. klasse
 HVAD ER REMA 1000 STAFETTEN FOR SKOLER?

Konceptet minder meget om DHL Stafetten for voksne, blot i børnehøjde. Ruten er således kun 2 km lang, og antallet af deltagere per hold er på 3 personer. Børnene får lov til at indtage en del af Mindeparken og de store opstillede telte, hvor der kan nydes medbragte madpakker og hygges både før under og efter løbet. 

 


OPLEV FÆLLESSKABET

Skyd skoleåret i gang med et fælles arrangement for klassen. REMA 1000 Stafetten for skoler er lige så meget fællesskabsfølelse og socialt samvær, som det er motion, og mulighederne for at inddrage hele klassen er mangfoldige; der kan dekoreres flotte skilte, skrives slagsange og laves pynt til en festlig heppezone. Få flere idéer her.

 

SELVE STAFETTEN

Stafetten går ud på, at man løber som et hold, men på skift og med en depeche i hånden, som man giver videre.  Løber 1 starter med at løbe ruten og når vedkommende har passeret målstregen, giver han/hun depechen videre til løber 2, som herefter løber ruten osv. Når løber 3 har passeret målstregen, har holdet fuldført stafetten. 

Der er 3 deltagere på hvert hold og distancen er 2 km. Børnene overdrager depechen i skiftezonen og sidste løber afleverer depechen ved udgangen fra skiftezonen efter endt tur. Er der en elev, der synes, at 2 kilometer er alt for lidt eller mangler I en deltager for at få et fuldtalligt hold, så kan man vælge at lade én elev løbe to eller alle tre runder.
 

 


GRATIS DELTAGELSE

Vi har rammerne - I skal blot levere en masse løbeglade børn. Fra vores øvrige børneløb ved vi, at professionelle rammer i form af bl.a. start- og målportaler, heppere og startskud er noget, der vækker begejstring og får børnene til at give den max gas.

 

LODTRÆKNINGSPRÆMIE

Rush udlodder en klassetur begge dage til Rema 1000 Stafetten for Skoler. Vinderne bliver udtrukket lige inden løbsstart begge dage.


PROGRAM

10:00   Ankomst

10:50   Fælles opvarmning

11:00   Startskuddet lyder (3 starter med 3 min. mellemrum)

12:00   Madpakker og hygge i teltene

12:30   Tak for i dag

Det får du ved dette event

TIDTAGNING

5.-9. klasse får både individuelle tider og holdtider på alle de deltagende elever, så de kan følge med i deres resultater

TAG OVER HOVEDET

Alle får tildelt plads i et telt, hvor I kan mødes og senere spise madpakker

DIPLOMER

Som bevis på den veloverståede tur, kan I efter løbet få eller selv printe flotte diplomer for deltagerne


AFLYST - REMA 1000 Stafetten for skoler 2020
2759 startnumre tilbage