Slide background

DATE

WEDNESDAY 21. AUG

TIME

KL. 10:30

PLACE

Mindeparken

DISTANCE

2 KM STAFET


START SKOLEÅRET UD MED ET BRAG AF EN OPLEVELSE

Aarhus Motion leverer rammerne - 3000 børn leverer festen. For 5. gang afholder Aarhus Motion Stafetten for skoler, som fra starten har været en kæmpe succes og hvert år er blevet udsolgt på rekordtid. REMA 1000 gør det muligt, at vi forsat kan tilbyde skolerne dette unikke gratis arrangement.
REMA 1000 Stafetten for skoler er henvendt til børn i alderen 2.-7. klasse.


HVAD ER REMA 1000 STAFETTEN FOR SKOLER?

Konceptet minder meget om DHL Stafetten for voksne, blot i børnehøjde. Ruten er således kun 2 km lang, og antallet af deltagere per hold er på 3 personer. Børnene får lov til at indtage en del af Mindeparken og de store opstillede telte, hvor der kan nydes medbragte madpakker og hygges både før under og efter løbet. 

 


OPLEV FÆLLESSKABET

Skyd skoleåret i gang med et fælles arrangement for klassen. REMA 1000 Stafetten for skoler er lige så meget fællesskabsfølelse og socialt samvær, som det er motion, og mulighederne for at inddrage hele klassen er mangfoldige; der kan dekoreres flotte skilte, skrives slagsange og laves pynt til en festlig heppezone. Få flere idéer klik her.

 

SELVE STAFETTEN

Stafetten går ud på, at man løber som et hold, men på skift og med en depeche i hånden, som man giver videre.  Løber 1 starter med at løbe ruten og når vedkommende har passeret målstregen, giver han/hun depechen videre til løber 2, som herefter løber ruten osv. Når løber 3 har passeret målstregen, har holdet fuldført stafetten. 

Der er 3 deltagere på hvert hold og distancen er 2 km. Børnene overdrager depechen i skiftezonen og sidste løber afleverer depechen ved udgangen fra skiftezonen efter endt tur. Er der en elev, der synes, at 2 kilometer er alt for lidt eller mangler I en deltager for at få et fuldtalligt hold, så kan man vælge at lade én elev løbe to eller alle tre runder.GRATIS DELTAGELSE

Vi har rammerne - I skal blot levere en masse løbeglade børn. Fra vores øvrige børneløb ved vi, at professionelle rammer i form af bl.a. start- og målportaler, heppere og startskud er noget, der vækker begejstring og får børnene til at give den max gas.

 
PROGRAM

09:30   Ankomst

10:20   Fælles opvarmning

10:30   Startskuddet lyder (3 starter med 2 min. mellemrum)

12:00   Madpakker og hygge i teltene

12:30   Tak for i dag

REMA 1000 Stafetten for skoler 2024
1929 remaining places