Slide background DHL Stafetten for skoler 2018

DATO

TORSDAG D. 23. AUG

TID

KL. 11:00

STED

MINDEPARKEN, AARHUS C

DISTANCE

2 KM STAFET

DHL STAFETTEN FOR SKOLER 
Start skoleåret ud med et brag af en oplevelse

ALLE HOLD ER UDSOLGT

 

Aarhus Motion leverer rammerne - 5000 børn leverer festen. For 3. år afholdes DHL Stafetten for Skoler, som er blevet en kæmpe succes og hvert år er blevet udsolgt på rekordtid. Som noget nyt i 2018 har vi indgået et samarbejde med Børnenes Trafikskole, som giver børnene mulighed for en oplevelse med trafiksikkert indhold, når de bevæger sig rundt i et kæmpe trafikland med baner og biler.

Onsdag den 22. august 2018         1. – 4. klasse 

Torsdag den 23. august 2018         5. – 9. klasse 
 

HVAD ER DHL STAFETTEN FOR SKOLER?

Konceptet minder meget om DHL Stafetten for voksne, blot i børnehøjde. Ruten er således kun 2 km lang, og antallet af deltagere per hold er på 3 personer. Børnene får lov til at indtage en del af Mindeparken og de store opstillede telte, hvor der kan nydes medbragte madpakker og hygges både før under og efter løbet. 


OPLEV FÆLLESSKABET

Skyd skoleåret i gang med et fælles arrangement for klassen. DHL Stafetten er lige så meget fællesskabsfølelse og socialt samvær, som det er motion, og mulighederne for at inddrage hele klassen er mangfoldige; der kan dekoreres flotte skilte, skrives slagsange og laves pynt til en festlig heppezone. Få flere idéer her.

 

SELVE STAFETTEN

Stafetten går ud på, at man løber som et hold, men på skift og med en depeche i hånden, som man giver videre.  Løber 1 starter med at løbe ruten og når vedkommende har passeret målstregen, giver han/hun depechen videre til løber 2, som herefter løber ruten osv. Når løber 3 har passeret målstregen, har holdet fuldført stafetten. 

Der er 3 deltagere på hvert hold og distancen er 2 km. Børnene overdrager depechen i skiftezonen og sidste løber afleverer depechen ved udgangen fra skiftezonen efter endt tur.

Er der en elev, der synes, at 2 kilometer er alt for lidt eller mangler I en deltager for at få et fuldtalligt hold, så kan man vælge at lade én elev løbe to eller alle tre runder.


GRATIS DELTAGELSE

Vi har rammerne - I skal blot levere en masse løbeglade børn. Fra vores øvrige børneløb ved vi, at professionelle rammer i form af bl.a. start- og målportaler, heppere og startskud er noget, der vækker begejstring og får børnene til at give den max gas.

 


DETTE FÅR I

  • Telt til mødested og spisning af medbragte madpakker
  • Depeche - dog kun tidtagning for 5.-9. klasse (både hold- og individuelle tider)
  • Vand og frugt til alle elever efter løbet
  • Print selv diplomer via www.aarhusmotion.dk

 

PROGRAM

10:00   Ankomst

10:50   Fælles opvarmning

11:00   Startskuddet lyder (3 starter med 3 min. mellemrum)

12:00   Madpakker og hygge i teltene

12:30   Fælles afslutning med kåringer


HAR I MANGE HOLD, KONTAKT DA INFO@AARHUSMOTION.DK FOR TILMELDING VIA EXCELARK

Det får du ved dette event

TIDTAGNING

5.-9. klasse får både individuelle tider og holdtider på alle de deltagende elever, så de kan følge med i deres resultater

FORPLEJNING

Efter løbet får eleverne vand og frisk frugt fra Løvbjerg

DIPLOMER

Som bevis på den veloverståede tur, kan I efter løbet få eller selv printe flotte diplomer for deltagerne


Onsdag 1.-4. klasse
2 km
Starter 11:00
Torsdag 5.-9. klasse
3 x 2 km (6 km)
Starter 11:00