Slide background DHL Stafetten 2019 TILMELD!

DATO

TIRSDAG D. 20. AUG & ONSDAG D. 21. AUG & TORSDAG D. 22. AUG

TID

KL. 18:30

STED

MINDEPARKEN

DISTANCE

5 KM WALK & 5 KM STAFET

PARKERING


Der henvises til parkering på Jydsk Væddeløbsbane, hvor bilerne er under opsyn - pris 30 kr. som går til Jydsk Væddeløbsbane. Bilerne på Jydsk Væddeløbsbane skal forlade pladsen senest kl. 22.30. Parkeringen vil blive guidet, både når du ankommer og forlader Jysk Væddeløbsbane. 
Derudover er der parkering på P-pladserne ved Ceres Park og skråparkering på Kongevejen (fra Filtenborgsplads til Marselis Grønnevej)

OBS - Der kommer højst sandsynlig besøg fra Aarhus Kommunes Cityassistenter = Parkerings Kontol. Så stil kun bilen, hvor det er lovligt eller endnu bedre benyt kun de anviste p-pladser, så du slipper for en P-bøde.
Der vil være opsat kegler/bånd en del steder, hvor man ikke må parkere, men ikke alle stederne. 
Derudover skal I ved parkering på vejene være obs på, at der ikke må parkeres, så det er til hindring for et brandkøretøj eller redningskøretøj at passere. Ligeledes må der ikke parkeres ud for indkørsler til boligerne.

Biler, som holder ulovligt parkeret, kan blive fjernet uden varsel for ejerens regning af Østjyllands Politi, hvis de holder uhensigstmæssigt. 

Se kortet nederst på siden.
 

TA' CYKLEN

På et afmærket område ved Kongevejen vil der være cykelparkering. Området er under opsyn af officials, men sker på eget ansvar.

TRAILERPARKERING

Kommer du med trailer - så har vi lavet en trailerparkering, som er placeret ved siden af cykelparkeringen ved Flagpladsen

SHUTTLEBUS

Tag DHL bussen! Vores busser kører i pendulfart fra Park Allé til Mindeparken fra kl. 16.00-18.00. Retur igen fra Mindeparken kl. 21.00-23.00.