Slide background

DATE

TUESDAY 22. AUG & WEDNESDAY 23. AUG & THURSDAY 24. AUG

TIME

KL. 18:30

PLACE

Mindeparken

DISTANCE

5 KM WALK & 5 KM STAFET

ALL INCLUSIVE

Her skal I ikke tænke på noget - vi sørger for det hele!
 
I skal hverken tænke på mad eller drikke. Hørning slagteren griller for jer, så I skal blot tage for jer af retterne i den skønne grillbuffet.
Derudover får I adgang til fri bar, hvor I både kan finde øl, vin, sodavand, kaffe samt te. I all inclusive får I jeres eget telt med borde-bænkesæt, loungestol og et udendørsområde. Vi har pyntet jeres telt med dug, blomster, flag, lys og stearinlys. Hvis I selv ønsker at pynte yderligere op, så er I velkomne til det.Åbningstider

All inclusive området er åbent fra kl. 16.00. Hvis I gerne vil pynte med eget pynt i teltet, er I velkomne til at gøre det fra kl. 14.00.
Baren er åben i tidsrummet: kl. 16.30-21.30
Buffetten er åben i tidsrummet: kl. 18.30-21.00Armbånd

I all inclusive området skal I bære et armbånd, som giver adgang til buffetten og baren. Armbåndet ligger klar til jer i teltet, når I ankommer. 
Hvis I får behov for at tilkøbe ekstra armbånd, så kan I købe dem her eller i baren, når I ankommer til området.
 

Startnumre

Hvis I ikke på forhånd har hentet eller fået sendt jeres startnumre, så sørger vi for, at de ligger klar til jer i jeres telt. 
 

Madkasser

Hvis I har bestilt madkasser, så kan I henvende jer i baren i all inclusive området, når I ankommer til området. Her vil I få udleveret jeres madkasse. Hvis I finder madkassen overflødig, så kan I undlade at hente den og dermed donere den til 'madspild'. 
 

Hvor er all inclusive?

All inclusive området ligger i bunden af parken tæt på strandvejen.


Hvor er vores telt?

På vores hjemmeside kan I se teltplanen og finde jeres placering i Mindeparken. I indtaster blot jeres firma-/virksomhedsnavn i søgefeltet og klikker på 'Søg'.
Find jeres telt
 
Program


 

Hvis I har spørgsmål, så står vi klar til at hjælpe jer. Find en af os med blå trøjer på eller henvend jer i baren, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe jer.

Vi glæder os til at se jer!