DHL Stafetten 2017 TIRSDAG D. 15. AUG & ONSDAG D. 16. AUG & TORSDAG D. 17. AUG

DATO

TIRSDAG D. 15. AUG & ONSDAG D. 16. AUG & TORSDAG D. 17. AUG

TID

KL. 18:30

STED

MINDEPARKEN

DISTANCE

5 KM WALK & 5 KM STAFET

MAD

Lækkert mad fra madplan

Når sulten skal stilles, er der, udover madkasserne, mulighed for at forudbestille mad hos Madplan, der er en del af Clemens Catering. Hvad enten I er til en sandwich, en delikat tapasanretning eller en overdådig grillmenu - så kan Madplan være behjælpelig med dette. Se de forskellige valgmuligheder for mad - klik her.

For bestilling, send da en e-mail eller kontakt Jens via telefon 26205152 / 41615600


 

Nyd Turbinehallens lækre Tapas box

Turbinehallen tilbyder igen i år en lækker tapasboks som kan nydes i forbindelse med løbet. Du kan bestille boksen på Turbinehallens hjemmeside og afhente boksen inden løbet mellem kl. 16.30-18.00. Pris pr. person kr. 130,-

Se mere her

 


POKAL

Vil I gerne have et trofæ på jeres deltagelse, eller er der nogle af jeres medarbejdere, som fortjener en ekstra anerkendelse? Så kan vi igen i år tilbyde en DHL stafet pokalen. Den er fint designet med logo på toppen, og I har derudover mulighed for at få en unik tekst på soklen efter eget valg. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Ved køb af pokal hos JEF.dk til denne pris, skal følgende varenummer oplyses DHL14-412

 

Se mere her

 


 

BALLONER

Skal I have pyntet op I jeres telt til DHL stafetten? Eldrup Event vil være tilstede under hele DHL stafetten og er klar på at pynte jeres telt op. Det er uanset om I vil have en kæmpe ballon med helium, en ballonport til indgangen ved jeres telt eller noget helt tredje. Kontakt jan@eldrupevent.dk eller på telefon 28192349.

Se mere


LØBETØJ - KAN BESTILLES MED EGET TRYK