BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2018 SØNDAG D. 24. JUN TILMELD!

DATO

SØNDAG D. 24. JUN

TID

KL. 10:00

STED

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

21,097 KM

LØB DIN HALVMARATHON BUDDY I MÅL!
 

Har du en en ven, der skal løbe halvmarathon, som godt kunne bruge lidt opbakning de sidste 11 km? Eller vil du bare gerne opleve den fede halvmarathonstemning sammen med din ven, kollega eller lillebror? Nu har du muligheden!

 

HVAD ER RUN WITH ME?

Kender du en, der skal deltage i BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, så kan du tilmelde dig Run With Me – en unik mulighed for at opleve magien til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon sammen med en ven.

Distancen er cirka 11 km og udgør den sidste halvdel af ruten. Halvmarathondeltageren ’samler dig op’ i en Run With Me zone ca. efter ca. 10 km, hvorefter I følges ad frem mod mål. Du kan således træde til med frisk energi og give den max gas med opmuntrende tilråb og mental opbakning på de tidspunkter, din buddy har brug for det. Til sidst kan I dele sejrsrusen, når målstregen passeres på en tilskuerspækket Frederik Allé.

 

 

TIDTAGNING

Din tid følger tiden fra din halvmarathon buddy. Den starter, når I løber ud af RunWithMe pick up zonen, som er ca. halvvejs på halvmarathon ruten og slutter, når I passerer målstregen. Du kan først løbe ud på ruten, når du bliver afhentet af din buddy.

Der er ikke en separat tidtagningschip tillknyttet dit startnummer, så følges I ikke ad, så bliver din tid ikke registreret. Din tid kommer til at fremgå på resultatlisten.

 

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

Inden du starter tilmeldingen (øverst på siden), skal halvmarathondeltageren, som du følges med, oplyse dig sit startnummer. Dette startnummer vil du blive bedt om at angive, når du tilmelder dig. Din halvmarathon buddy skal altså være tilmeldt halvmarathon, før du går i gang med din tilmelding.

VIGTIG INFORMATION:
- Du skal bruge et gyldigt startnummer på din halvmarathon deltager, før du kan tilmelde dig.
- Det er ikke muligt at skifte fra halvmarathon til 'Run With Me' eller omvendt!
- Det er kun muligt at koble én "Run With Me"-deltager på en halvmarathon deltager. I kan altså ikke tilføje flere deltagere på ét halvmarathon-startnummer.

 


DU FÅR:

 • En helt unik løbeoplevelse
   
 • Forplejningspose i mål
   
 • En flot medalje
   
 • Lyst til at løbe halvmarathon i 2019 ;-)
   

Max deltagerantal: 1000

Pris: 299 kr.