Vintervejr og fastelavnsstemning til Vinterløbet Hermans i Tivoli Friheden

  • Vinterløbet - Hermans 2018
  • d. 11.02.18

Vintervejr og fastelavnsstemning til Vinterløbet Hermans i Tivoli Friheden

Årets andet Vinterløb blev skudt i gang blandt karruseller og rutsjebaner i Tivoli Friheden, mens sneen dalede ned.

Vinterløbene levede op til deres navn på en dag, hvor vejrguderne leverede både sne og slud samt en god vind ude på de mere åbne strækninger nede langs bugten. Der var derfor fyldt godt op i Hermans, hvor både løbere og walkere søgte ly for vejret indtil få minutter før start.


Vaskeægte Vinterløb
”Ingen Vinterløb uden vintervejr” som dagens speaker, Torben Joensen, flere gange sagde. Tempoet måtte sættes lidt ned pga. sjap på vejene og fnug i øjnene - til gengæld var det en flot tur med udsigt til en snebedækket skovbund.
 

I fastelavnens tegn
I anledning af at løbet faldt på fastelavnssøndag var der fastelavnsboller i mål og tøndeslagning for både store og små. Flere løbere havde også fulgt opfordringen og enten hoppet i et fastelavnskostume eller shinet løbe-out-fittet op med kreative hovedbeklædninger. Efter løbet stod den på fastelavnsboller til alle mand.

 

Ruter med masser af skov
Både 5 og 10 km distancerne bød på noget af det bedste af de smukke århusianske skove. 10 km løberne fik desuden mulighed for at nyde den flotte udsigt på deres tur gennem Mindeparken.
 

Næste Vinterløb finder sted i CERES Park den 25. februar 2018.

 

Et stort tillykke til de hurtigste:

5 km herre: Esben Hornum, Mo’s Friends / AGF Atletik, i tiden 16,07

5 km dame: Julie Høgh, RUNAAR, i tiden 18,48

10 km herre: Jacob Markussen, IN SPORT / Brooks Running i tiden 32,08

10 km dame: Camilla Christensen, Brooks Running, i tiden 39,48

Resultatlisten er tilgængelig her. I starten af uge vil komme billeder på både hjemmesiden og Aarhus Motions facebookside.