• Løb for Knæk Cancer 2022
  • d. 28.10.22

Danmarks måske største Knæk Cancer Blomst

Det bliver på flere måder stort, når Løb for Knæk Cancer løber af stablen i Mindeparken i Aarhus på lørdag. Stort i form af Danmarks måske største Knæk Cancer Blomst og stort i form af at indsamlingen har passeret de 100.000 kr. og allerede er oppe på 115.000 kr.

Aarhus Motion har i år indgået et samarbejde med Ceres Park / AGF Fodbold og TURF TANK og kridtede torsdag en kæmpe Knæk Cancer blomst op i Mindeparken. TURF TANK har tidligere stået bag bl.a. det flotte portræt af Chris Anker i forbindelse med Tour de France.

Den store blomst bliver en del af ruten for de omking 1000 deltagere i Løb for Knæk Cancer. I alt kommer blomsten til at udgøre cirka 1 km af ruten, da deltagerne skal en tur omkring hver af de 8 blade.

Blomsten er måske Danmarks største Knæk Cancer Blomst, da den dækker et område på omkring 10.000 m2 og har en diameter på 118 meter. Skal du ikke deltage på lørdag, så smut alligevel gerne forbi Mindeparken for at opleve blomsten.

Tilmeldingen til Løb for Knæk Cancer er stadigvæk åben.


  • Løb for Knæk Cancer 2022
  • d. 27.10.22

STØT KNÆK CANCER PÅ FLERE MÅDER

Få 30% og støt med 30%

Vi har indgået et samarbejde med MIIEGO, der også gerne vil støtte op om Knæk Cancer. Derfor tilbyder de alle, der deltager i "Løb for Knæk Cancer" 30% på hele deres webshop indtil den 31. oktober. MIIEGO forhandler smarte, trådløse høretelefoner, der kan anvendes til sport.

Udover den flotte rabat, donerer MIIEGO 30% af beløbet på din ordre til KNÆK CANCER. Du modtager en rabatkode på mail til MIIEGO i forbindelse med din deltagelse i "Løb for Knæk Cancer".