Vinterløbet - Ceres Park SØNDAG D. 25. FEB

DATO

SØNDAG D. 25. FEB

TID

KL. 10:00

STED

STADION ALLÉ 70, 8000 AARHUS C

DISTANCE

5 KM, 6,5 KM & 10 KM

VINTERLØBET CERES PARK

Tredje vinterløb afholdes i Ceres Park, hvor du slutter ruten af med et seværdigt opløb på atletikbanen på Aarhus Stadion. Ruterne er rundt i det flotte område omkring Marselisborgskovene og langs den smukke kyststrækning. Hvis du er mere til en gåtur, er der en unik walkrute, hvor du bl.a. bliver ledt igennem Mindeparken. Løbet afsluttes med en lækker snack, som du modtager, når du er kommet i mål.

 

NYHED: 6,5 KM TRAIL RUTE

Vi har været offroad i Ceres Parks baghave og fundet en helt ny rute til dig, der har lyst til at prøve et trailløb, hvor alle kan være med. 

Den nye rute er ideel for dig, der gerne vil prøve kræfter med trailløb, der bliver mere og mere populær. Terrænet er i den blide ende af skalaen for trailløb, men bare rolig; ud over de smukke skovstier, byder ruten også på væltede træer og masser af små udfordrende bakker. Derudover er der på denne årstid næsten garanti for et godt mudderet underlag. Ruten løber gennem et kuperet terræn og kommer forbi Væddeløbsbanen, Observatoriet, de hyggelige kolonihaver ved Skovlunden, Marselisborg Slot og Mindeparken med den flotte havudsigt. Der er med andre ord god grund til i bedste trailløbsstil at glemme tiden og nyde naturen. Distancen bliver 6,5 km.

Er du allerede tilmeldt en af de andre distancer, kan du skifte over på den nye distance ved at sende en mail til info@aarhusmotion.dk eller ved at gå ind på din profil, finde din ordre, se tilmeldte og ændre distancen.

 

 

GENERELT FOR VINTERLØBENE - FIRE UNIKKE LOKATIONER

For 35. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2018 vil der igen være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, om du tilmelder dig ét løb eller alle fire løb.

Vinterløbene er dit startskud til at komme godt i gang med det nye år. Det er en unik mulighed for at holde dig motiveret i de mørke måneder og sikre, at du kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så du er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, du deltager i. Alle fire vinterløb byder på både 5 og 10 km samt 5 km walk. Derudover har vi lyttet til jeres ønsker og tilbyder igen en 15 km distance til Brabrandløbet. Som noget nyt er der til løbet i Ceres Park mulighed for at prøve kræfter med det populære Trail løb.

I målområdet plejer der at være en helt særlig stemning, hvor der hygges med konkurrenter, kollegaer og venner over en kop varm kaffe og lidt snack.

Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. voksen tilmeldte.

 

 

T-SHIRT OG STARTNUMMER

Har du tilmeldt dig alle fire vinterløb, vil du modtage en lækker langærmetT-shirt fra Diadora! Hvis ikke du allerede har afhentet T-shirten til løbet i Hermans, så kan du få den udleveret til løbet i Ceres Park.

Startnumrene til Vinterløbet i Ceres Park afhentes på løbsdagen ved startnummerudleveringen i hallen. 

 RUTEN

Ceres Park danner de unikke rammer for start- og målrådet til årets 3. vinterløb. Ruten byder på en blanding af asfalt og brede skovstier omkring Havreballe Skov med en afstikker ned omkring Strandvejen. Den første og sidste del af ruten løber du inde på selve stadion, hvor atletikbanen indbyder til at give den max gas.

Ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund. Ceres Park Trail ruten er ikke DAF opmålt.

Walkerne kan til Vinterløbet ved Ceres Park glæde sig til en helt unik walk rute igennem bl.a. Mindeparken. Ruten markeres med pile og derudover er der et par gående vejvisere (Vi tillader os at fjerne afspærringen på walkruten efter 1,5 time).

 

FARTHOLDERE

Du finder vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5 km eller 10 km vil der være fartholdere.

Der er ikke fartholdere på Ceres Park Trail ruten.
 

DET BEDSTE BRÆNDSTOF TIL MEDARBEJDERNE

Motion er ikke kun hårdt arbejde og sved på panden - det bidrager også til øget energi og overskud til både krop og sind. Mange virksomheder bruger vinterløbene som en hyggelig og anderledes dag i selskab med kollegaerne. Ved at lade din medarbejdere deltage i Vinterløbene giver du dem både et socialt arrangement og mulighed for at sætte motion på dagsordnen henover de mørke vintermåneder. Det giver i sidste ende både sundere kollegaer og større motivation på arbejdspladsen.

 

DATOER

Har du tilmeldt dig alle fire Vinterløb, får du den fede Vinterløbs T-shirt med. 

 DETTE FÅR DU TIL ALLE VINTERLØB:

  • Snack efter hvert løb
  • Gode og forskellige ruter som er DAF-opmålte med undtagelse af Ceres Park Trail ruten
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt

Pris: 165 dkk

 

ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08:00 PÅ LØBSDAGEN. 
OBS. PRISSTIGNING VED TILMELDING EFTER KL. 12.00 D. 10/2.

 

Følg begivenheden på Facebook

 

Det får du ved dette event

SLUTSPURT

Spektakulært opløb på atletikbanen i Ceres Park

FORPLEJNING

En lækker snack samt frisk frugt, når du kommer i mål

WALK RUTE

Unik og meget smuk walkrute


Priser

Distance Pris Prisstigning
Deltagerpris 165,00 DKK 24. feb 250,00 DKK

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.;