Vinterløbet - Ceres Park SØNDAG D. 02. APR

DATO

SØNDAG D. 02. APR

TID

KL. 10:00

STED

STADION ALLÉ 70, 8000 AARHUS C

DISTANCE

5 KM & 10 KM

VINTERLØBET CERES PARK

Fjerde og sidste vinterløb afholdes på Ceres Park, hvor du slutter ruten af med et seværdigt opløb på atletikbanen på Aarhus Stadion. Ruterne er rundt i det flotte område omkring Marselisborgskovene og langs den smukke kyststrækning. Hvis du er mere til en gåtur, er der en unik walkrute, hvor du bl.a. bliver ledt igennem Mindeparken. Løbet afsluttes med en lækker suppe, som du modtager, når du er kommet i mål.

 

 

GENERELT FOR VINTERLØBENE - FIRE UNIKKE LOKATIONER

/ SIDSTE VINTERLØB I 2017! 

For 34. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for dig, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2017 vil der være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, om du tilmelder dig ét løb eller alle fire løb.

Vinterløbene er din chance for at komme godt i gang med det nye år. Det er en unik mulighed for at holde dig motiveret i de mørke måneder og sikre, at du kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så du er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, du deltager i. Alle fire vinterløb byder på både 5 og 10 km samt 5 km walk. I målområdet vil der være en særlig stemning, hvor du har mulighed for at hygge dig med dine kollegaer/venner over en kop varm suppe. Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. voksne tilmeldte.

RUTEN

Ceres Park danner de unikke rammer for start- og målrådet til årets sidste vinterløb. Ruten byder på en blanding af asfalt og brede skovstier omkring Havreballe Skov med en afstikker ned omkring Strandvejen. Den første og sidste del af ruten løber du inde på selve stadion, hvor atletikbanen indbyder til at give den max gas.

Ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund. Se ruten her

Walkerne kan til Vinterløbet ved Ceres Park glæde sig til en helt unik walk rute med 'gående vejvisere'. Det betyder, at alle walkere kommer en tur igennem Mindeparken - en rute kun for walkere. Vi tillader os at fjerne afspærringen på walkruten efter 1,5 time.

 

FARTHOLDERE

Du finder vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5 km eller10 km vil der være fartholdere.
 

DET BEDSTE BRÆNDSTOF TIL MEDARBEJDERNE

Motion er ikke kun hårdt arbejde og sved på panden - det bidrager også til øget energi og overskud til både krop og sind. Mange virksomheder bruger vinterløbene som en hyggelig og anderledes dag i selskab med kollegaerne. Det bidrager samtidig til en større motivation på arbejdspladsen. Lad medarbejderne deltage i vinterløbene og få sundere kollegaer og hyggelig socialt samvær. 

 

 

GRATIS KAFFE FRA BKI

Til Vinterløbet - Ceres Park kommer BKI med kaffebussen og deler gratis kaffe ud til alle løbere.

 

DATOER
Har du tilmeldt dig alle fire Vinterløb, får du den fede Vinterløbs T-shirt fra Newline med. 
 DETTE FÅR DU TIL ALLE VINTERLØB:

  • Varm suppe efter hvert løb
  • Gode og forskellige ruter som alle er DAF-opmålte
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt fra KIWI

Pris: 165 dkk

 ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08.00 PÅ LØBSDAGEN - DER ER IKKE EFTERTILMELDING PÅ LØBSPLADSEN.

OBS. TILMELDER DU DIG EFTER KL. 12 LØRDAG DEN 1/4 ER PRISEN 250 KR

 

Det får du ved dette event

SLUTSPURT

Spektakulært opløb på atletikbanen i Ceres Park

FORPLEJNING

Varm og lækker suppe samt frisk frugt, når du kommer i mål

WALK RUTE

Unik og meget smuk walkrute


Priser

Distance Pris Prisstigning
Deltagerpris 165,00 DKK 01. apr 250,00 DKK

Club Aarhus Motion

Periode Point
01. november 2016 - 01. december 2016 750
02. december 2016 - 01. januar 2017 500
02. januar 2017 - 01. april 2017 250

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.