Oplev den gode stemning til Vinterløbene

  • Aarhus Motion
  • d. 01.11.23

Oplev den gode stemning til Vinterløbene

Motion, fællesskab og frisk luft. Det venter der deltagerne til Aarhus Motions traditionsrige vinterløb. 2024 byder på fire vinterløb på fire unikke lokationer.

I mere end 40 år har Aarhus Motion afviklet Vinterløbene. Med et eller flere vinterløb i kalenderen bevarer du motivationen til at snøre løbeskoene i hverdagen, så du holder formen ved lige i de koldere måneder.

Vinterløbene er både for den seriøse løber, der gerne vil sætte PR, men også for motionisten der løber for oplevelsens skyld. Børn under 15 år deltager gratis i selskab med en betalende voksen.

Fire løb på fire lokationer

2024 byder på fire vinterløb på forskellige lokationer med Vinterløbet Moesgaard Strand som nyt på programmet i forhold til 2023. 

Du kan vælge mellem 5 og 10 km til løbene. Til årets sidste vinterløb er der også en 15 km rute. Det giver mulighed for at prøve kræfter med en længere rute, hvis du eksempelvis træner op til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. 

Ruterne byder på masser af variation. Oplev blandt andet de sovende forlystelser i Tivoli Friheden, Brabrandstien, Havreballe Skov og udsigten til vandet ved Moesgaard.

Hvis du tilmelder dig alle fire vinterløb, får du en flot vinterløbs T-shirt, mens du opnår en besparelse på 141 kroner. 

Hiv fat i løbevennerne og få en aktiv start på det nye år i hinandens og andre løberes selskab. 

Det praktiske:

Vinterløbet Ceres Park: Søndag den 21. januar 2024
Vinterløbet Hermans: Søndag den 4. februar 2024
Vinterløbet Moesgaard Strand: Søndag den 3. marts 2024
Vinterløbet Eskelund: Søndag den 17. marts 2024

Pris pr. løb: 185 kroner + gebyr (prisstigning lørdag kl. 12.00 dagen før de enkelte løb)
Pris for 4 løb inkl. vinterløbs T-shirt: 599 kroner + gebyr

Tilmelding på aarhusmotion.dk