Slide background Vinterløbene 2021

DATE

D. 07. MAR - D. 21. MAR

TIME

KL. 09:30

PLACE

HERMANS, TIVOLI FRIHEDEN & MARSELIS V. GRÆSPLÆNEN FORAN HELNAN

DISTANCE

5 KM & 10 KM


Vinterløbene er desværre aflyst grundet de gældende restriktioner samt forsamlingsforbuddet. Alle tilmeldte deltagere vil modtage en mail.

Vinterløbene 2021 bliver en helt anden oplevelse end den sædvanlige vinterløbs-tradition. Med kun to løb, i stedet for fire og en helt ny vinterløbs-lokation, bliver Vinterløbene i 2021 en hyggelig og unik oplevelse, som stadig holder din motivation i live henover de kolde måneder. Udover at løbe for sjov og for motionens skyld, så løber vi i 2021 også for sundheden.

 
 
 

GENERELT FOR VINTERLØBENE 

For 38. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2021 vil der være to vinterløb, der starter lidt senere på året end normalt, og det er helt op til dig, om du tilmelder et eller to løb.

Vinterløbene kan være dit startskud til at komme godt i gang med det nye år. De er en unik mulighed for at holde sig motiveret i de mørke måneder og sikre, at man kommer i god form til forårets løb. Løbene bliver i år afholdt på to unikke lokationer, så man er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, man deltager i. Begge vinterløb byder på de traditionelle 5 og 10 km.

  
VINTERLØBET HERMANS I TIVOLI FRIHEDEN
 

Kulturhuset Hermans, smukt beliggende i Tivoli Friheden, danner rammerne for det første vinterløb i 2021. Startskuddet lyder inde i selve Tivoli blandt de sovende forlystelser, hvorefter ruterne fører deltagerne ind i blandt andet Havreballe skov og Marselisborg skov. Deltagerne på 10 km ruten får desuden fornøjelsen af både Mindeparken, Kirkeskoven og Forstbotanisk have. 

Ruten til Vinterløbet Hermans tager udgangspunkt i de smukke århusianske skove - mere specifikt Havreballe og Marselisborg Skov. Underlaget varierer mellem asfalt og gode, faste grusstier. Start- og målområdet er i Tivoli Frihedens smukke omgivelser. 

Dato: 7. marts 2021
Starttidspunkt: 09.30 (med forbehold for ændringer)
Lokation: Hermans i Tivoli Friheden

 
 
HELT NY VINTERLØBS-LOKATION - MARSELIS
 

Til Vinterløbene 2021 får du lov til at prøve kræfter med en helt ny lokation, som ikke før har været i spil til Vinterløbene - nemlig Marselis. Den 21. marts får du her mulighed for at løbe enten 5 eller 10 km i den smukke Marselisskov med start fra græsarealet ved Hotel Helnan. 

Ruterne går direkte ind i Marselisskoven, hvor du blandt andet løber forbi vildtet i Dyrehaven, slår et smut forbi Ballehage og ned mod Hørhaven. Hvis du løber de 10 km får du også en tur ned mod Moesgaard Skov.

Ruterne byder på masser af skovunderlag og en smule sand i løbeskoene. 

Dato: 21. marts 2021
Starttidspunkt: 09.30 (med forbehold for ændringer)
Lokation: Græsarealet foran Hotel Helnan v. Marselisskoven

 


ÅRETS VINTERLØBS T-SHIRT

Årets vinterløbs T-shirt er fra ONLY Play og er i et lækkert åndbart materiale med blåt design.

T-shirten kan tilkøbes for 150 dkk direkte i tilmeldingen til Vinterløbene.

 

 
 

BØRN DELTAGER GRATIS

Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Der kan tilmeldes et barn pr. tilmeldt voksen. Send en mail til info@aarhusmotion.dk for tilmelding.VI PASSER PÅ HINANDEN - COVID-19

Vi passer på hinanden til vores løb og prioritere at sikkerheden kommer først. Derfor tager vi flere forholdsregler, når det kommer til vores alle sammens sikkerhed.

LÆS MERE HER
 

DETTE FÅR DU TIL ALLE VINTERLØB:
 
  • Snack efter hvert løb
  • Gode og forskellige ruter
  • Brutto/netto tid med onlineresultater, så snart du er kommet i mål
  • Frisk frugt
     
Pris for ét Vinterløb: 169 dkk ekskl. håndteringsgebyr på 10 dkk
Rabatpris for begge Vinterløb: 300 dkk ekskl. håndteringsgebyr på 10 dkk. Du sparer 38 dkk samt 10 dkk i håndteringsgebyr.

 


ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08:00 PÅ LØBSDAGEN. 

Vinterløbene 2021

Standard: Price per participant
Price 169.00 DKK + fee
Barn (under 15 år): Price per participant
Price 0.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 10.00 DKK.