Tilmeld dig årets Christmas City Run

  • Aarhus Motion
  • d. 17.08.23

Tilmeld dig årets Christmas City Run

På med nissehuen og snør løbeskoene! Tilmeldingen til årets sjoveste juleløb i hjertet af Aarhus åbner tirsdag den 22. august kl. 12.00.

Igen i år samler Aarhus Motion hele familien til årets juleløb onsdag den 6. december. Til Christmas City Run oplever deltagerne julestemningen i Aarhus på en helt unik måde. På løbet kommer deltagerne forbi de lokationer i byen, der emmer allermest af jul med julepynt, funklende julelys og hyggelig musik. Blandt andet har de mulighed for at løbe under stjernehimlen på strøget og forbi Sallings ikoniske facade, der ligner en kæmpestor lysende julegave.

Løb i hold til de forskellige poster
Christmas City Run minder på mange måder om et orienteringsløb. Løbet foregår i mindre hold af 2-6 deltagere, som løber til forskellige poster, der gættes ved hjælp af ledetråde. Det kan være en fordel at være god til at løbe langt, men det gælder også om at strukturere sin rute optimalt. Derfor går eller løber nogle hold tre kilometer, mens andre kommer nærmere de 12 kilometer, hvilket vidner om et løb, hvor alle kan være med. Dog skal et hold være tilbage og have fundet alle posterne inden for 90 minutter. 

Ved tilmelding donerer deltagerne 20 kr. ubeskåret til Julemærkehjemmene, der hele året hjælper børn med at bekæmpe mobning, ensomhed, mistrivsel og lavt selvværd.

Praktiske informationer
Tilmeldingen åbner tirsdag den 22. august kl. 12.00.

Onsdag den 6. december 2023, Bispetorvet, 8000 Aarhus C.

Pris: 219 kr. + gebyr

Antal: 400 deltagere

Læs mere