Slide background

DATE

WEDNESDAY 08. DEC

TIME

Kl. 17.00 - 17.30 - 18.00 - 18.30

PLACE

Bispetorv

DISTANCE

VALGFRI

OPLEV JUL I AARHUS PÅ EN HELT NY MÅDE

Jul i Aarhus skaber en fantastisk stemning i hele byen - og nu har du igen mulighed for at opleve den hyggelige stemning i et par løbesko!

Radio go!FM og Aarhus Motion er klar med årets juleløb!

 


HVAD ER CHRISTMAS CITY RUN?

Christmas City Run minder på mange måder om et orienteringsløb, hvor du kommer til at opleve julestemningen i Aarhus på en helt ny måde. Løbet tager dig forbi finurlige og julepyntede lokationer med funklende julelys, sprøde julekager og stemningsfyldt musik. Du kommer blandt andet til at løbe under stjernehimlen på strøget, forbi Sallings smukke jule-facade med julemandens værksted i vinduet og forbi det store juletræ på Rådhuspladsen. Det bliver sjovt, når jagten på julemandens hjælpere går ind.


HVORDAN FOREGÅR DET?

Løbet foregår i mindre hold af 2-6 deltagere (inklusiv en holdkaptajn), som holdvis løber til de forskellige poster. Hvert hold skal have et holdnavn, som vil fremgå på startnumrene. I vil blive guidet rundt ved hjælp af en app, som leder jer til til de forskellige poster, der er spredt rundt omkring i byen. Inden starten går, får I adgang og introduktion til appen, hvorefter det er holdets egen opgave at koordinere sin rute bedst muligt.

Der afsættes 90 minutter til at få indsamlet beviser ved så mange poster som muligt. Det kan være en fordel at have ’gode ben’, men det kan være lige så fordelagtigt at være god til at strukturere sin rute mest optimalt. Holdet skal være i mål inden for tiden for at være med i rangeringen. Lokalt kendskab kan være en fordel men ikke en forudsætning. Som lokal kendt er det lettere ud fra ledetrådene at gætte, hvor nogle af posterne er placeret, men alle får udleveret et kort, hvor posterne fremgår. 

HVEM KAN DELTAGE?

Løbet er for dig, som løber for sjov og for motionens skyld. Du kan deltage uanset niveau, og du sætter selv ambitionerne og tempoet sammen med dit hold. Hvis dit hold ønsker at gå meget af tiden, er det naturligvis også helt i orden. Dette betyder, at nogle hold kommer til at gå/løbe 3 km. og andre kommer op på omkring 12 km – valget er dit. Maks deltagerantal er 300 pr. starttidspunkt.


EKSTRA JULESTEMNING

Sammen med startnumrene får I udleveret nissedragter, så I er med til at bidrage til julestemningen i byen og julemandens hjælpere nemt kan spotte jer.


 

 

MÅLOMRÅDE

Vi laver et hyggeligt målområde på pladsen ved Bispetorv ved Aarhus Domkirke, hvor du kan hænge ud med dit hold og de andre deltagere. Under hele arrangementet vil der være løbsspeak ved værterne fra Go' Morgen Aarhus på Radio go!FM.

Prisen er kun 175 kr. pr. deltager.

 

MEDALJE

I år er det muligt at tilkøbe en medalje, som bevis på at du har gennemført Christmas City Run 2021!
Medaljen kan købes i forbindelse med tilmeldingen eller ved at klikke her.


 


DET FÅR DU:

  • En spændende rute med sjove poster
  • Fleksibiliteten ved selv at vælge, hvor langt du ønsker at løbe
  • Et nissekostume, så du kan løbe dig i julestemning
  • Startnummer med påtrykt holdnavn
  • Kaffe
  • Lækre snacks efter løbet
  • Fed juleoplevelse i Aarhus City


Photo: Ole Hartmann Schmidt 

 


GLÆD DIG TIL ET SPÆNDENDE OPLEVELSESLØB IGENNEM ET AARHUSIANSK JULEEVENTYR!

 

Christmas City Run 2021

Price per participant
Price 175.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK