Information om trafik og parkering under DHL Stafetten 2023

  • Aarhus Motion
  • d. 17.08.23

Information om trafik og parkering under DHL Stafetten 2023

Over 47.000 mennesker samles til tre uforglemmelige aftener med motion, fællesskab og fest. Få her et overblik om den trafikale påvirkning samt parkeringsmulighederne under løbet.
 

Den 22., 23. og 24. august er trafikken i området omkring Mindeparken påvirket af DHL Stafetten. Følgende hovedpunkter giver et overblik over, hvilke veje der påvirkes.

•    Kongevejen foran slottet er spærret for gennemkørsel i tidsrummet kl. 09.00-23.00. 
•    Oddervej og Strandvejen fra henholdsvis Rosenvangs Allé til Chr. Filtenborg Plads er spærret for trafik i tidsrummet kl. 18:00-21:00 med undtagelse af rutebusser, beboerkørsel og ærindekørsel til Restaurant Thorsmølle, Helnan Marselis Hotel, Varna Palæet og Restaurant Frederikshøj. 
•    Carl Nielsens Vej er spærret for gennemkørsel i tidsrummet kl. 16.00-23.00.
•    Skovridervej er en del af ruten, og derfor anmodes der om, at trafik til og fra Haveforeningen Skovlunden 1933 begrænses til et minimum.
•    Der er lukket for al kørsel i Mindeparken fra tirsdag den 15. august til lørdag den 26. august.


Parkering
I forbindelse med DHL Stafetten henvises der til parkering på Jydsk Væddeløbsbane. Indkørsel til Væddeløbsbanen skal ske fra Holmevej, da Carl Nielsens Vej er spærret for gennemkørsel. Området åbner for parkering kl. 16.00, og bilerne skal forlade banen senest kl. 22.45. Parkering på væddeløbsbanen koster 30 kr., og området er under opsyn af vagter.

Derudover er der mulighed for parkering på p-pladserne ved Ceres Park samt skråparkering på Kongevejen (fra Chr. Filtenborg Plads til rundkørslen ved slottet). 

Området får med stor sandsynlighed besøg fra byens parkeringskontrol, og derfor skal du kun stille din bil, hvor det er lovligt eller på de anviste p-pladser. Biler, som holder ulovligt parkeret, kan blive fjernet af Østjyllands Politi uden varsel.

•    Jydsk Væddeløbsbane – Observatorievejen 2, 8000 Aarhus C.
•    Ceres Park – Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C.

Cykelparkering
Slip for trafikken og tag cyklen. Til DHL Stafetten er der cykelparkering ved Ceres Park, ved flagpladsen i Mindeparken og ved Tangkrogen.

Få det fulde overblik over trafik og parkering til DHL Stafetten