Slide background

DATE

TUESDAY 22. AUG & WEDNESDAY 23. AUG & THURSDAY 24. AUG

TIME

KL. 18:30

PLACE

Mindeparken

DISTANCE

5 KM WALK & 5 KM STAFET

PARKERING


Der henvises til parkering på Jydsk Væddeløbsbane (åben fra kl. 16.00), hvor bilerne er under opsyn.
Parkering på Væddeløbsbanen koster 30 kr., som skal betales med Mobilpay (164992) ved ankomsten. Beløbet går til leje af Jydsk Væddeløbsbane. Dette parkeringsgebyr går til vedligeholdelse af væddeløbsbanen samt de vagter, der er tilstede under arrangementet. 
Parkering er på eget ansvar, og lad ikke værdigenstande blive liggende i bilen. 

Bilerne på Jydsk Væddeløbsbane skal forlade pladsen senest kl. 22.45. Parkeringen vil blive guidet, både når du ankommer, og når du forlader Jydsk Væddeløbsbane. 
Derudover er der mulighed for parkering på p-pladserne ved Ceres Park og skråparkering på Kongevejen (fra Chr.Filtenborgsplads til Marselisborg Grønnevej).

Adresser der kan køres efter for at ramme P-pladserne
  • Jydsk Væddeløbsbanen: Observatorievejen 2, 8000 Aarhus C
  • Ceres Arena: Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C
  • Kongevejen 27, 8000 Aarhus C


OBS - Der kommer højst sandsynlig besøg fra Aarhus Kommunes Cityassistenter = Parkeringskontol. Stil derfor kun bilen, hvor det er lovligt eller benyt de anviste p-pladser.
Der vil være opsat kegler en del steder, hvor man ikke må parkere, men ikke alle stederne. 
Nærliggende villaveje vil være lukket for kørsel/parkering for at tage hensyn til beboerne og for at sikre, at brand- og redningskøretøjer kan komme frem.

Biler, som holder ulovligt parkeret, kan blive fjernet uden varsel for ejerens regning af Østjyllands Politi, hvis de holder uhensigstmæssigt. 

Se kortet nederst på siden.
 

TA' CYKLEN

På et afmærket område ved Kongevejen nedenfor Marselisborg Slot vil der være cykelparkering. Området er under opsyn af officials, men parkering er stadig på eget ansvar.
 

TRAILERPARKERING

Kommer du med trailer - så har vi lavet en trailerparkering, som er placeret ved siden af cykelparkeringen ved Flagpladsen i toppen af parken ved rundkørslen.