Slide background

DATE

TUESDAY 22. AUG & WEDNESDAY 23. AUG & THURSDAY 24. AUG

TIME

KL. 18:30

PLACE

Mindeparken

DISTANCE

5 KM WALK & 5 KM STAFET

Parkering

Vi anbefaler, at du kommer i god tid, da vi forventer meget trafik i området. Cirka 15.000 mennesker samles til DHL Stafetten i Mindeparken hver aften, og der kan også være andre arrangementer i området.

I år er der kun én indfaldsvej til parkeringen på Jydsk Væddeløbsbane, så der vil være mere køkørsel end vanligt.


Der henvises til parkering på Jydsk Væddeløbsbane (Observatorievejen 2, 8000 Aarhus C), som åbner kl. 16:00, og hvor bilerne er under opsyn.
Fra kl 16:00 er der kun adgang til Jydsk Væddeløbsbane via Holmevej og videre ad Carl Nielsens Vej.
Parkering på Væddeløbsbanen koster 30 kr., som skal betales via Mobilpay (164992) ved ankomsten. Beløbet går til vedligeholdelse af Jydsk Væddeløbsbane og de vagter, der er tilstede under arrangementet. 
Parkering er på eget ansvar, og vi anbefaler, man ikke lader værdigenstande blive liggende i bilen. 
Bilerne på Jydsk Væddeløbsbane skal forlade pladsen senest kl. 22.45. Parkeringen vil blive guidet, både når du ankommer, og når du forlader Jydsk Væddeløbsbane. 

Derudover er der mulighed for parkering på p-pladserne ved Ceres Park (Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C) og skråparkering på Kongevejen (Kongevejen 27, 8000 Aarhus C) fra Chr.Filtenborgsplads til Marselisborg Grønnevej.

Undgå parkeringsafgift og benyt de anviste p-pladser

Der vil være opsat kegler flere steder, hvor man ikke må parkere, men ikke alle stederne
Nærliggende villaveje vil være lukket for kørsel/parkering for at tage hensyn til beboerne og for sikring af brand- og redningsveje.
Biler, som holder ulovligt parkeret, kan blive fjernet af uden varsel for ejerens regning, hvis de holder uhensigstmæssigt.
 

Ta' cyklen

På et afmærket område ved Kongevejen nedenfor Marselisborg Slot vil der være cykelparkering. Området er under opsyn af officials, men parkering er stadig på eget ansvar.
 

Trailerparkering

Kommer du med trailer - så har vi lavet en trailerparkering, som er placeret ved siden af cykelparkeringen ved Flagpladsen i toppen af parken ved rundkørslen.