Slide background DHL Stafetten 2021 REGISTER NOW!

DATE

WEDNESDAY 01. SEP & THURSDAY 02. SEP

TIME

KL. 18:00

PLACE

MINDEPARKEN

DISTANCE

5 KM WALK & 5 KM STAFET

PARKERING


Der henvises til parkering på Jydsk Væddeløbsbane, hvor bilerne er under opsyn - pris 30 kr. som går til Jydsk Væddeløbsbane (Mobilepay - du får en seddel med mobilepay nr. når du kommer til væddeløbsbanen) . Bilerne på Jydsk Væddeløbsbane skal forlade pladsen senest kl. 22.30. Parkeringen vil blive guidet, både når du ankommer og forlader Jydsk Væddeløbsbane. 
Derudover er der mulighed for parkering på p-pladserne ved Ceres Park og skråparkering på Kongevejen (fra Filtenborgsplads til Marselis Grønnevej).

OBS - Der kommer højst sandsynlig besøg fra Aarhus Kommunes Cityassistenter = Parkeringskontol. Stil derfor kun bilen, hvor det er lovligt eller endnu bedre: Benyt kun de anviste p-pladser, så du slipper for en p-bøde.
Der vil være opsat kegler/bånd en del steder, hvor man ikke må parkere, men ikke alle stederne. 
Nogle af de nærliggende villaveje vil være lukket for kørsel/parkering for at tage hensyn til naboerne og for at sikre, at brand- og redningskøretøjer kan komme frem for evt. forkerte parkerede biler.
 
Parkerer man på vejene skal man være obs på, at der ikke må parkeres, så det er til hindring for et brandkøretøj eller redningskøretøj at passere. Ligeledes må der ikke parkeres ud for indkørsler til boligerne.

Biler, som holder ulovligt parkeret, kan blive fjernet uden varsel for ejerens regning af Østjyllands Politi, hvis de holder uhensigstmæssigt. 

Se kortet nederst på siden.
 

TA' CYKLEN

På et afmærket område ved Kongevejen vil der være cykelparkering. Området er under opsyn af officials, men er stadig på eget ansvar.
 

TRAILERPARKERING

Kommer du med trailer - så har vi lavet en trailerparkering, som er placeret ved siden af cykelparkeringen ved Flagpladsen i toppen af parken ved rundkørslen.
 

SHUTTLEBUS

Tag DHL bussen! Vores busser kører i pendulfart fra Park Allé (ved springvandet) til Mindeparken fra kl. 16.00 - 18.00. Retur igen fra Mindeparken kl. 21.00 - 23.00.