Slide background

DATE

TUESDAY 16. AUG & WEDNESDAY 17. AUG & THURSDAY 18. AUG

TIME

KL. 18:30

PLACE

Mindeparken

DISTANCE

5 KM WALK & 5 KM STAFET

PARKERING


Der henvises til parkering på Jydsk Væddeløbsbane (åben fra kl. 16.00 - 22.15), hvor bilerne er under opsyn - pris 30 kr. som går til Jydsk Væddeløbsbane (Mobilepay - du får en seddel med mobilepay nr. når du kommer til væddeløbsbanen) . Bilerne på Jydsk Væddeløbsbane skal forlade pladsen senest kl. 22.30. Parkeringen vil blive guidet, både når du ankommer og forlader Jydsk Væddeløbsbane. 
Derudover er der mulighed for parkering på p-pladserne ved Ceres Park og skråparkering på Kongevejen (fra Filtenborgsplads til Marselis Grønnevej).

Adresser der kan køres efter for at ramme P-pladserne
  • Jydsk Væddeløbsbanen: Observatorievejen 2, 8000 Aarhus C
  • Ceres Arena: Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C
  • Kongevejen 27, 8000 Aarhus C
  • Skovbrynet 3, 8000 Aarhus C


OBS - Der kommer højst sandsynlig besøg fra Aarhus Kommunes Cityassistenter = Parkeringskontol. Stil derfor kun bilen, hvor det er lovligt eller endnu bedre: Benyt kun de anviste p-pladser, så du slipper for en p-bøde.
Der vil være opsat kegler en del steder, hvor man ikke må parkere, men ikke alle stederne. 
Nogle af de nærliggende villaveje vil være lukket for kørsel/parkering for at tage hensyn til naboerne og for at sikre, at brand- og redningskøretøjer kan komme frem for evt. forkerte parkerede biler.
 
Parkerer man på vejene skal man være obs på, at der ikke må parkeres, så det er til hindring for et brandkøretøj eller redningskøretøj at passere. Ligeledes må der ikke parkeres ud for indkørsler til boligerne.

Biler, som holder ulovligt parkeret, kan blive fjernet uden varsel for ejerens regning af Østjyllands Politi, hvis de holder uhensigstmæssigt. 

Se kortet nederst på siden.
 

TA' CYKLEN

På et afmærket område ved Kongevejen vil der være cykelparkering. Området er under opsyn af officials, men er stadig på eget ansvar.
 

TRAILERPARKERING

Kommer du med trailer - så har vi lavet en trailerparkering, som er placeret ved siden af cykelparkeringen ved Flagpladsen i toppen af parken ved rundkørslen.