Slide background Spring Challenge - VIRTUEL

DATE

D. 01. MAR - D. 31. MAR

TIME

KL. 08:00

PLACE

LIGE HVOR DU VIL

DISTANCE

25 KM, 50 KM, 75 KM, 100 KM, 150 KM, 200 KM, 250 KM & 300 KM


FÅ NOGLE GODE KILOMETER I BENENE I MARTS OG VÆR MED I SPRING CHALLENGE

Lad os igen snøre løbe/gå skoene og få masser af kilometer i benene! Vi fortsætter succesen efter den store opbakning til de sidste måneders challenge, og introducerer derfor Spring Challenge i hele marts måned.
Sæt dig et nyt løbe/gå-mål for marts måned og gi’ kilometerne én over nakken.

Løb eller gå 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250 eller 300 km i løbet af marts måned og blær dig (det’ okay) med den på alle måder helt unikke medalje. Vi sørger nemlig for at både dit navn og det præcise antal km, du har gået eller løbet, kommer til at stå på medaljen.


MEDALJEN

Medaljen til Spring Challenge 2021 er stor og flot og inspireret af foråret! Udover at være personlig - med navn og det præcise antal km, du har løbet eller gået, så er den miljøvenlig.

Selve medaljen er af træ og båndet af grønt læderbånd. Begge dele er produceret i Danmark og består af 100% bæredygtigt og nedbrydeligt materiale.

Prisen for deltagelse er 100 kr. plus 29 kr. i fragt for forsendelse.
SÆT DIG ET MÅL FOR MARTS

Vil du gerne dyrke mere motion? Så er du ikke alene. At dyrke mere motion er et af danskernes mest populære nytårsforsæt. Men hvad skal der til for at det lykkes at overholde et nytårsforsæt? Her er der mange gode råd at hente. Vi har kigget nærmere på nogle af dem:

Dit mål skal gerne være konkret og tidsbestemt
  • Fx løb 50 km i marts

Dit mål skal gerne være realistisk
  • Så tilmeld dig hellere 50 km og blive positiv overrasket over, at du når 65 km end omvendt

Lav gerne aftaler med en ven
  • Du kan deltage i udfordringen med en ven, så kan I holde hinanden op på, at I hver især kommer afsted

Fokuser på resultatet
  • Motion og frisk luft styrker både dit mentale og fysiske helbred, så det er rent win win
 
FØLG MED I, HVORDAN DU SKRIDT FOR SKRIDT NÆRMER DIG DIT MÅL

Når du er tilmeldt udfordringen, får du mulighed for at indtaste dine kilometer på din egen profil, så du løbende kan følge med i, hvor langt du er i forhold til dit mål.
Du kan også følge med i, hvor langt de andre deltagere er nået og se det som en motivation til selv at komme afsted og få nogle kilometer fyldt på.

 1. Tilmeld dig Spring Challenge på aarhusmotion.dk. Du kan vælge mellem målsætningerne løb eller gå 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250 eller 300 km.2. Løb og track dine kilometer på aarhusmotion.dk i hele januar måned. For hver gang du har løbet eller gået en distance, kan du indtaste det og følge med i, hvor langt du er nået.3. Du modtager din personlige medalje i april med eget navn og antal km med posten for den flotte bedrift.

 

TRACK DINE LØBE- OG GÅTURE

For at følge med i, hvor langt du er i din challenge, har du mulighed for at tracke, hvor langt du har løbet eller gået ud af dit samlede mål.
 
Spring Challenge - VIRTUEL

Price per participant
Price 100.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant