Slide background

DATE

SUNDAY 01. NOV

TIME

KL. 07:30

PLACE

Ballehage, Aarhus

DISTANCE

5.2 KM

MORGENLØB, MORGENBADNING OG MORGENMAD

UPDATE - Nyt forsamlingsforbud: Vi er opmærksomme på, at forsamlingsforbuddet er ændret. Alle deltagere vil modtage en mail i løbet af næste uge angående deres tilmelding.

Sæt alarmen og vær med til første udgave af morgenløb, morgenbadning og morgenmad! Et event for de morgenfriske personer, som gerne vil have en god start på dagen og ikke mindst på november måned for blot 80 kr.
 
 DET’ OKAY, AT KOMME MED MORGENHÅR!

Hop i løbetøjet og vær med, når vi mødes ved Ballehage søndag d. 1. november. Med starttidspunkter kl. 7.30, kl. 8.00, kl. 8.30, kl. 9.00 og kl. 9.30 vælger du selv, hvor morgenfrisk du har lyst til at være. Vi starter med en lille, fælles opvarmning for at få gang i kroppen og blodet ud i årerne.
Herefter begiver vi os ud på en flot 5,2 km rute i skoven og langs vandet. Du må også gerne gå ruten, hvis du ikke er vild med at løbe. Vi sørger for at ruten er markeret hele vejen. Fra Ballehage løber vi sydpå ad små stier i skoven, men vi kommer også ned til vandet, hvor solen vil hænge lavt over havet ude i horisonten.VI HAR KAFFEN KLAR

Når vi er retur ved Ballehage efter ca. 5 km, tager vi håndklædet over skulderen og går ned på stranden. Hvis du ikke er vant til at (vinter)bade, står det dig frit for at lade være, men det kan også være, at du bliver lokket af stemningen. Efter dukkerten har vi kaffen klar - og en ting er sikkert: Kaffe ved stranden smager helt fantastisk efter en løbetur og et koldt dyp i havet! 
Vi sørger for et rundstykke og kaffe – du sørger selv for modet til at hoppe i baljen.
 VIDSTE DU, AT?
  • Du kickstarter din forbrænding, når du løber om morgenen. På få sekunder er natten rystet ud af kroppen, og forbrændingen skruet i vejret. 
  • Energien fra en løbetur om morgenen smitter af på resten af din dag. Løbeturen får hvirvlet op i glædeshormonerne (endorfiner) i hjernen og gør dig glad.
  • Undersøgelser viser, at vinterbadere har færre sygedage og føler sig sundere - men forskerne ved ikke, hvad der kommer først. Er det sunde mennesker, der vinterbader - eller bliver man sundere af at vinterbade?

Uanset hvad, så tror vi på, at du får en fantastisk start på dagen ved at være med d. 1. november. 
 

LIDT PRAKTISK
  • Det er lettest, hvis du kommer på cykel, men bil er også muligt, dog med begrænsede p-pladser.
  • Det er muligt at klæde om ved stranden på Ballehage, hvor der er fine omklædningsfaciliteter (dog ingen opvarmede brusere)
  • Der er toiletter på stedet
AFLYST - Morgenløb, morgenbadning og morgenmad
235 Remaining places

Price per participant
Price 80.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant