Slide background Highland Mountainbike Challenge 2019

DATO

SØNDAG D. 12. MAJ

TID

KL. 10:00

STED

SILKEBORG - AARHUS

DISTANCE

103 KM

PRAKTISK INFO

Start: Vejlsøhus, Vejlsøvej 30, 8600 Silkeborg

Mål:  Godsbanen, 8000 Aarhus C

Max antal deltagere: 800

Tilmelding: Onlinetilmeldingen lukker kl. 23.00 lørdag den 11/5. Der er ikke eftertilmelding på løbspladsen.

Max gennemførselstid:

  • 8 timer (brutto tid) - alle skal være i mål kl. 18.30

  • Buffetten lukker kl. 19.00AFHENTNING AF STARTNUMRE

Du har mulighed for at afhente dit startnummer hos Aarhus Motion tirsdag den 7. maj fra kl. 15.00 - 18.00 Adressen er Søren Nymarks Vej 15, 8270 Højbjerg.

Derudover kan du afhente søndag den 12. maj fra kl. 08.00 ved startstedet i Silkeborg -  Hotel Vejsøhus / AQUA Akvarium & Dyrepark, Vejlsøvej 55 · 8600 Silkeborg.
 


TILMELDING

Online tilmelding kan kun ske på www.aarhusmotion.dk eller i Aarhus Motions app.

Hvis du ikke allerede har deltaget i et af Aarhus Motions arrangementer, så start med at oprette en profil. Det er vigtigt, at profilen oprettes med korrekte oplysninger. Profiloplysningerne er vores mulighed for at kunne kontakte dig. Det er altid muligt at ændre oplysninger.

Hvis du allerede har en profil hos Aarhus Motion, så start med at logge ind. Har du glemt dit password, så kan vi sende dig et nyt. Husk at tjekke at det er korrekte oplysninger, der er på din profil. Det vil sige adresse, alder, e-mail etc…

Oplysninger på profil: Fornavn, efternavn, køn, fødselsår, evt. firma eller klubnavn, e-mail, mobil nr.

Oplysninger på tilmeldte: Fornavn, efternavn, køn, fødselsår, evt. firma eller klubnavn, e-mail, mobil nr., land.
 OVERDRAGELSE AF STARTNUMMER

Begge personer skal have en profil på aarhusmotion.dk

Sælger logger ind på sin profil og klikker på profil i øveste højre hjørne og dernæst på  'mine ordre'  i venstre side (under siluet billedet). 

  1. Ud for  'Highland Mountainbike Challenge', yderst til højre klikkes på knappen  'se tilmeldte'. 
  2. Klik yderst til højre på 'skift ejer'. (Kan du ikke trykke på skift ejer, skal du trække skærmbilledet mindre fra højre mod venstre, så er knappen aktiv) 
  3. Tast de krævede informationer ind og klik dernæst på 'overfør'. - Køber kan derefter logge ind på sin profil og se tilmeldingen under "mine ordre"
     


MÅL / TIDTAGNING

Det er tidstagning i løbet med chip, www.sportstiming.dk står for tidtagningen.

Resultaterne fra løbet vil være online tilgængelige på www.aarhusmotion.dk

Chip: Sluttiden og mellemtid bliver registreret automatisk med chip, der sidder bag på startnummeret, som monteres på cyklen.

Brutto tid: Fra startskuddet lyder til du cykler i mål. Resultaterne er gældende efter bruttotiderne.

Netto tid: Din individuelle tid. Fra du passerer startmåtten til du passerer målmåtten.

Starten: Deltagerne bliver opdelt i grupper.

Vindere/placering: Det er 1, 2 & 3 over målstregen, der vil placere sig som 1., 2. og 3. pladsen, uanset brutto/nettotid.
 VIGTIG INFORMATION

Minimumsalder på løbsdagen er 15 år.

Deltagelse i Highland Mountainbike Challenge sker på eget ansvar.

Deltagergebyret refunderes ikke, og kan ikke overføres til året efter. Det er tilladt at overdrage eller videresælge sit startnummer. Videresælges det, må prisen ikke overstige salgsprisen.

Max. gennemførelsestid for Highland Mountainbike Challenge er 8 timer. Bruges der længere tid, er det deltagerens eget ansvar at finde vej. Brutto grænsen er synlig ved cyklende officials.

Ved tilmelding forpligter du dig samtidig til, ikke at smide affald i naturen såsom emballage fra energiprodukter (gel, energibarer osv.). Vi værner om den smukke natur og forventer, at deltagerne gør det samme.

Forsikringer

Du deltager i Highland Mountainbike Challenge på eget ansvar, det er derfor vigtigt at du kontrollerer dine forsikringer inden start. Det samme er gældende for bustransport og transport af cykler.

 REGLER

Samtlige deltagere skal overholde færdselsreglerne hvor andet ikke tydeligt fremgår, samt tage behørigt hensyn til andre deltagere samt den øvrige trafik. Henvisninger fra officials skal altid efterfølges. For Mountainbike sportens skyld er det vigtig at du hilser, er høflig og tager hensyn overfor andre naturbrugere, såvel under løb som til hverdag. Det er obligatorisk at bruge cykelhjelm under løbet.


TILLADTE CYKLER

Det er ikke tilladt at bruge e-mtb, grave- eller crosscykel til Highland Mountainbike Challenge. Kort sagt KUN mountainbikecykel.
 Deltagelse sker på eget ansvar. Tilmelding er bindende. Tilmeldingsgebyret kan ikke kræves tilbagebetalt. Dette gælder også såfremt at løbet aflyses eller afbrydes i tilfælde af force majeure.