Slide background Highland Mountainbike Challenge 2019

DATE

SUNDAY 12. MAY

TIME

KL. 10:00

PLACE

SILKEBORG - AARHUS

DISTANCE

103 KM

OVERNATNING 11-12/5 2019

Vores samarbejdspartner, Vejlsøhus Sport & Outdoor hotel, har igen i år sørget for, at du kan være veludhvilet og fuldt med energi til de krævende udfordringer på Highland Mountainbike Challenge 2019.

Som deltager i løbet tilbydes du overnatning inkl. lækker økologisk morgenbuffet fra lørdag til søndag, specialpris for dobbeltværelse.

Lørdag aften kl. 18.30 serveres der en energifyldt buffet til kr. 225,00 pr. pers., så kroppen er klar til udfordringerne søndag (Forudbestilling af buffet er nødvendig)

Du har mulighed for at vaske og justere din cykel i "Bikepit'en", ligesom du har mulighed for at få din cykel låst inde, når du ikke bruger den.

Eller måske er et af vores særlige cykelværelser noget for dig? - se mere her. Du kan vælge "opgradering til cykelværelse", når du bestiller. 

Vil du gerne gøre Highland Mountainbike Challenge til en paroplevelse, tilbyder vi naturligvis også dobbeltværelser, og skal børnene også med, kan I booke vores familieværelser med plads til 2 voksne og optil 4 børn i opredninger. Som ekstra bonus har I fri entré til AQUA Akvarium & Dyrepark., når I bor på Vejlsøhus.

Priser

Alle priser er inkl. lækker økologisk morgenbuffet og entré til AQUA Akvarium & Dyrepark.

Enkeltværelse kr. 695,00 pr. nat
Dobbeltværelse (2 pers.) kr. 795,00 pr. nat
Ekstra opredning kr. 300,00 pr. nat
Energibuffet kr. 225,00 pr. pers.

Tillæg for cykelværelse med plads til 2 cykler kr. 300,00

For tilmelding til overnatning klik HER

Vejlsøhus logo