Slide background

DATE

WEDNESDAY 06. DEC

TIME

Kl. 17.00 - 17.30 - 18.00 - 18.30

PLACE

Bispetorv

DISTANCE

VALGFRI

PRAKTISK INFO
 

Lokation: Bispetorv 8000 Aarhus C

Pris: 219 kr. ekskl. gebyr 


APPEN - GEOQUESTOR

Bare rolig - det er ganske simpelt.. Og vi er flere i start- og målområdet, som kan hjælpe dig på vej, hvis du er i tvivl om noget :-)

Til løbet bliver dit hold navigeret rundt ved hjælp af appen ’GeoQuestor’ – download appen hjemmefra på flere telefoner, da det kan blive nødvendigt at skifte mobil undervejs, hvis den første mobil løber tør for strøm. Holdene skal scanne QR koden, som udleveres sammen med startnumrene og en vejledningen til appen, for at komme ind på årets juleløbs quest. Bliver det nødvendigt at skifte mobil undervejs, så kan QR koden blot scannes med den nye mobil.
Husk at tillade at appen bruger mobilens lokation.

  • OBS NULSTIL ALDRIG QUESTEN, DA ALLE HOLDETS INDSAMLEDE POINT SÅ VIL FORSVINDE.

Når I har scannet QR koden, så dukker alle poster op i rækkefølge. I vælger selv, hvilke poster I vil hen til. I trykker på den post, som I vil hen til og der kommer en beskrivelse og et kompas frem på skærmen, som I skal følge. Hvis I ændrer taktik undervejs, kan I blot trykke på en ny post. Når I er inden for en radius på 10-15 m. kommer posten op på mobilen, hvorefter I skal svare på spørgsmålet.

I kan ikke gå til næste post, før I har besvaret, den I allerede er ved.

Øverst i appen kan I se jeres point.

Kom med fuld opladet telefoner og medbring evt. en power bank, da appen kan bruge meget strøm.
 


AFHENTNING AF STARTNUMRE, JULE LØBSTRØJE OG HALSEDISSE

Kan afhentes på dagen i start- og målområdet

  • ARK MED INSTRUKTIONER

I kuverten med startnumrene er der yderligere vejledning til, hvordan I bruger appen. Her står der også, hvad I skal gøre, hvis I får brug for at skifte mobil undervejs. Når I har downloadet app’en, skal I scanne QR koden, så I er klar til at gå i gang. Hvis I (inden startskuddet lyder) har problemer med appen, så kan I henvende jer i infovognen. I kuverten finder I også et kort, hvor man kan se alle posterne, samt et telefonnummer, som I kan ringe til, hvis I skulle få brug for det undervejs. 


RUTE

I bestemmer selv jeres rute og hvor mange poster, I vil nå. I skal bare være tilbage i mål efter 1 time og 30 minutter. I kan se, hvor de forskellige poster er placeret på kortet, som I får udleveret sammen med jeres startnumre.
Bemærk posterne giver forskellige point mellem 1-10. Når I kommer tilbage til Bispetorv, skal I huske at gå igennem målportalen og finde slutposten. Her vil questen slutte og jeres point tælles med i den samlede stilling.

Udover pointene på posterne, er der sluppet fire rensdyr fri i byen. Opsøg rensdyrene når i ser disse. Hvis I møder et rensdyr, vil den "betale" jer med en lille overraskelse.

Vi sender jer afsted af fire gange med 4 minutters intervaller. Jeres start- og sluttidspunkt er angivet på arket i kuverten eller under "Information" og "Startgrupper" her på siden. Det er meget vigtigt, I overholder tidsgrænsen på 1 time og 30 minutter.

HUSK AT FØLGES AD!

I må IKKE cykle, løbe på løbehjul, rulleskøjter, køre i bil osv. rundt til posterne. Pas på jer selv ude på ruten – husk der ikke er spærret af, så I skal løbe efter gældende færdselsregler. Det er vigtigt, I tager kortet med på turen, da I kan få brug for kortet, QR koden, vejledning til appen mm.

Appens GPS kan være upræcis i sine målinger, så hvis I ønsker et korrekt billede af hvor mange kilometer, I har løbet, skal I selv medbringe et løbetur.

Medbring eventuelt en pandelampe, da ruten bliver mørk, når solen går ned.


GARDEROBE

Der er garderobe i start/målområdet, som er gratis at benytte. Her har du mulighed for at få opbevaret en pose/taske, så du har tørt tøj til efter løbet. Garderoben er bemandet, men benyttelse af den sker på eget ansvar.


SÅDAN TILMELDER DU DIG

Online tilmelding kan kun ske på www.aarhusmotion.dk


OBS

Deltagergebyret refunderes ikke og kan ikke overføres til året efter. Det er tilladt at overdrage eller videresælge sit startnummer. Videresælges startnummeret må prisen ikke overstige salgsprisen.

I tilfælde af force majeure kan startgebyret ikke kræves tilbagebetalt.

Tilmeldingen er bindende. Tilmeldingsgebyret kan ikke kræves tilbagebetalt. Dette gælder også såfremt løbet aflyses eller afbrydes i tilfælde af force majeure.