• Af Aarhus Motion
  • Skrevet d. 22.06.17

Løb på din ferie

Sommeren står for døren, hvilket for nogle betyder, at løbetræningen går i stå på grund af ferie og afslapning. Ferie betyder dog ikke være ensbetydende med, at løbeskoene skal stilles på hylden. Man kan sagtens kombinere ferie, afslapning og løb på en overskuelig måde. Her giver vi vores fem bud på, hvordan du let og overskueligt kan tage løb med på din ferie. 

5 gode råd til hvordan du kan tage løb med på din ferie

1. Løb om morgenen

Der er flere fordele ved at stå tidligt op og komme afsted på din løbetur allerede om morgenen. Stå op før familien og kom af sted, mens solen står lavt, varmen endnu ikke har sneget sig ind og gaderne stadigvæk er tomme. På den måde bliver du klar til at slappe af med familien resten af dagen. 

2. Forkort din distance

Gør det overskueligt at komme afsted! Nu hvor ferien er over dig, kan det være en ide at sætte distancen ned. Dette kan giver dig mere motivation og øger chancen for at komme afsted. Det vigtigste er, at du bare kommer ud på en lille tur.

3. Glem alt om løbeur

Løbeuret kan tit være en motivationsfaktor, men også en dommer over vores løb. Lad løbeuret blive hjemme i din ferie. Tænk ikke på tiden – nyd turen og gør dig fortjent til en ekstra is i sommervarmen. 

4. Løb på strand og i skov

Du har måske en rute, du plejer at løbe. Udfordr dig selv på ferien og løb i nye omgivelser. Løb på stranden og i skoven – sørg for at gøre det anderledes end du plejer. Kombinér eventuelt din løbetur med en dukkert i havet. 

5. Brug løb som sightseeing

Skal du på storbysferie, charterrejse eller på camping? Snør løbeskoene med din familie, og kom på den måde rundt i byen. Dette vil give dig en anderledes og spændende vinkel af byen.

 

Så husk at pakke løbeskoene og god ferie!