Sidste aften med røde og gule farver i Mindeparken

  • DHL Stafetten 2018
  • d. 23.08.18

Sidste aften med røde og gule farver i Mindeparken

Blandt aftenens deltagere var DHL Stafettens navnesponsor, transportfirmaet DHL, Aarhus kommunes Børn og Unge og DHL Stafetten i Aarhus' største private virksomhed, LEGO.

DHL's salgsdirektør, Parvinder Tiwana, skød årets sidste stafetaften i Aarhus i gang, inden han selv skulle ud at løbe for et af DHL's hold. 

Mange virksomheder benytter DHL Stafetten til at vise, hvad de er for en størrelse. Ovnproducenten Hounö havde ikke kun deres egen kok, men selvfølgelig også deres egen ovn med og ingeniørfirmaet Søren Jensen havde deres egen, hjemmelavede 'pavillon' med, der bestod af bionedbrydeligt materiale som kaffegrums og østershatte. 

https://www.aarhusmotion.dk/images/uploaded/news/IMG_9269_low.JPG

Parvinder Tiwana skyder løbet i gang

Tredje DHL aften med skønt sensommervejr

Bionedbrydelig 'pavillon' hos ingeniørfirma Søren Jensen

Ikke mange minutter efter de sidste virksomheder havde forladt Mindeparken åbnede himlen for sluserne. Alle gæster var kommet tørskoet hjem, men Aarhus Motion kunne godt have brugt en enkelt dag mere med tørvejr: "Vi plejer at arbejde det meste af natten for at komme godt i gang med oprydningen, men når det regner, er der mange ting, vi ikke kan pakke sammen. Vi klager dog ikke - vejret har virkelig været med os i år" lød det fra eventchefen for Aarhus Motion, Jeanette Boye Sørensen.