2100 små stafetløbere indtog Mindeparken på førstedagen med DHL Stafetten for skoler

  • DHL Stafetten for skoler 2018
  • d. 22.08.18

2100 små stafetløbere indtog Mindeparken på førstedagen med DHL Stafetten for skoler

De grønne stier mellem de store telte myldrede onsdag formiddag med 2100 glade skoleelever fra 1. - 4. klasse og deres lærere og pædagoger.

"Når man dyrker motion, lærer man bedre. Guldkornene sidder bedre fast" lød det fra Eva Borchorst Mejnertz, formand for Børn- og ungeudvalget i Aarhus, inden hun skød stafetten i gang. 

Og allerede lidt inden startskuddet lød drønede børnene afsted op ad bakken i Mindeparken. Vanen tro lagde en del af børnene lidt hårdt ud de første par hundrede meter, så de måtte holde en lille pause og gå lidt, inden vejrtrækningen igen kunne følge med.

To seje stafetløbere fra 4. årgang på Næshøjskolen

Opvarmning inden løbet

Bamse Betjent fra Børnenes Trafikskole

 

"Det var godt og hårdt - faktisk hårdere end jeg troede" lød det fra to seje gutter fra Næshøjskolen". "Jeg løb også to gange, fordi der var en dreng, der ikke kom" lød forklaringen alt imens de fik et velfortjent hvil i en sækkestol.

Selvom der var fokus på motion, var der også plads til lidt læring. I år havde stafetten fået besøg af Børnenes Trafikskole, som bl.a. havde en oppustelig cykelbane og deres maskot, Bamse Betjent, med. Han gav gode råd til at færdes i trafikken i på cykel.