DHL Stafetten 2018 er skudt i gang

  • DHL Stafetten 2018
  • d. 21.08.18

DHL Stafetten 2018 er skudt i gang

Vejrguderne viste sig fra sin milde og solrige side på DHL Stafettens første aften.

Efter en noget våd og og mudret afslutning på DHL Stafetten sidste år var vejrudsigten blevet fulgt nøje af både Aarhus Motion og mange deltagere.

”Vejret er altid et populært emne, når man har med udendørs arrangementer at gøre for selvfølgelig har det en indvirkning på stemningen. Derfor glæder vi os selvfølgelig meget over det skønne vejr” fortæller eventchef for Aarhus Motion Jeanette Boye Sørensen.

Adm. direktør, Per Bank, skyder stafetten i gang

Fællessang før walk-start

Solskin på løberuten

Aftenens stafetgrupper blev skudt i gang af administrerende direktør for Salling Group, Per Bank, og regionrådsformand, Anders Kühnau, der også sendte walkerne afsted. Salling Group, der er sponsoren bag DHL Madkasserne, deltog med mere end 2600 løbere og walkere og farvede bunden af Mindeparken mørkeblå med deres ens T-Shirts.

Inden walkerne blev sendt afsted var der fællessang akkompagneret af ungdomskoret Aarhus U. Sammen sang de den velkendte ’Sensommervise’. Sangen skulle udover at skyde walken i gang og hylde årstiden være en forsmag på projektet ’Stemmer Bygger Bro’ til Aarhus Festuge.