800 løbere testede formen på en 15 km flad rute rundt om Brabrandsøen

  • TESTRUN 15K 2018
  • d. 15.05.18

800 løbere testede formen på en 15 km flad rute rundt om Brabrandsøen

Følger man et løbeprogram op til et halvmarathon, er der som regel lagt en længere tur på 15-16 km ind i planen. Den fik mange vinget af til gårsdagens varme TESTRUN 15K.

”Husk at drikke godt både før, under og efter løbet” lød opfordringen fra speakeren til deltagerne. Årets testløb faldt på en af forårets hidtil varmeste dage, så det var med at få tanket væskedepoterne godt op inden turen.
 

TESTRUN 15K så dagens lys sidste år, efter at løbsarrangøren Aarhus Motion havde oplevet stor efterspørgsel på et lidt længere løb. Deltagerantallet var også steget med 100 deltagere i forhold til sidste års 700 deltagere.
 

Der slappes af i solen inden løbet.

Klar til start på den skønneste allé af nyudsprungne træer.

 

Sara Sofie Steiniche var en af de løbere, der brugte dagens tur som en øvetur inden halvmarathon: ”Jeg lærte helt sikkert noget af turen i dag, nemlig at jeg starter for hurtigt ud. Det er meget bedre at starte noget langsommere, så kan man altid øge hastigheden. Det skal jeg huske til næste gang”.
 

Både før og efter løbet blev der hygget på den store plæne ved Åbrinken, hvor bl.a. cricketklubben og Baseballklubben hører til.


Hurtigste herre og dame

Tillykke til aftenens hurtigste herre, Simon Müller Larsen fra Løberen, der kom i mål i den flotte tid 50:58 - en tid han var godt tilfreds med, da han normalt har det svært med varmen. Camilla Christensen, også kendt som bloggeren Be A Runner, kom i mål som første dame i en flot tid på 1.01.33. De modtog begge præmiekurve fra Løvbjerg på Trøjborg og energi fra SIS.

Resultaterne fra løbet er tilgængelige her.

Se det fine billedegalleri fra Stiften Spotted her. I løbet af de kommende dage kommer der også billeder på Aarhus Motions hjemmeside og Facebookside.