En weekend i løbets tegn i Ree Park Safari

  • Ree Park Safari Run 2018
  • d. 05.05.18

En weekend i løbets tegn i Ree Park Safari

Fredag aften var der premiere på en ny stafet for virksomheder, Safari-Stafetten, og lørdag indtog 2700 løbere og walkere parken til det populære familieløb, Ree Park Safari Run.

Løb for hele familien

Oplevelsesløb er populære, og det kan man mærke hos Aarhus Motion, der for 4. år i træk kunne melde total udsolgt til Ree Park Safari Run – et motionsløb, hvor der løbes helt tæt på dyrene på stier og broer inde i selve Ree Park.
 

Firmastafet

Det havde løbsarrangøren fredag aften overført til et arrangement i firmaregi, hvor man sammen med kollegaer løb en 3 x 5 km stafet efterfulgt af grillmenu og underholdning i parkens nye togstation Central Station. Et tiltag der blev taget godt imod af bl.a. Line Jepsen fra Inter Sales:

”Det er det bedste firmaarrangement, jeg nogensinde har været til. Det har været en perfekt kombi af hygge, sved på panden, god mad og sjov underholdning.”


Donation til bevarelsen af truede dyrearter

En del af tilmeldingsgebyret til begge løb går til bevarelsen af truede dyrearter i Kenya, hvor Ree Park via deres Karen Blixen Camp yder en stor indsats for bl.a. bekæmpelsen af krybskytteri. Som noget nyt gik 1/3 del af årets indsamlede beløb til en gruppe enlige mødre i Kenya, kaldt the Mamas, der bl.a. kreerer smykker. De havde derfor knyttet røde armbånd til alle løbere.
 

Den vildeste præmie

Til firmastafetten blev der, blandt de deltagende holdt trukket lod og en rejse for tre til Karen Blixen Camp i Kenya, hvor de skal overrække checken med de indsamlede penge efterfulgt af 4 safaridage i Mara North – et af Kenyas dyrerigeste områder.

Præmien var sponsoreret af Africa Tours, KLM og Karen Blixen Camp.
 

Tillykke

Et stort tillykke til de tre heldige vindere af fredagens lodtrækningspræmie, der kom fra virksomheden Expedit.

Det hurtigste hold til Safari-Stafetten blev ’Edgemos hurtige hunde’, der til fulde levede op til deres navn.

 De tre heldige vindere af en safaritur til Kenya


Også et stort tillykke til de seje vindere af Ree Park Safari Run:

3 km herre: Noah Hvelplund

3 km dame: Amalie Brahe Hansen

3 km børn: Victor Tang
 

5 km herre: Christian Abild Larsen

5 km dame: Jette Louise Svendsen

5 km børn: Frederik Tang
 

10 km herre: Signar Røsvik

10 km dame: Hanne Skovbo

10 km barn: Samuel Holm