Ny bestyrelsesformand hos Aarhus Motion

  • Aarhus Motion
  • d. 04.05.18

Ny bestyrelsesformand hos Aarhus Motion

Virksomhedsrådgiver Carsten Brandt bliver den nye mand på formandsposten hos den østjyske løbsarrangør, Aarhus Motion

Carsten Brandt har en baggrund som officer i Hæren og har arbejdet med salg, marketing og service hos Coca-Cola. Efterfølgende har han specialiseret sig inden for organisations- og personaleudvikling. Han er desuden mentaltræner for topatleter og dyrker selv sport på eliteplan som riffelskytte på det danske landshold.

”Vi er meget glade for at have fået en så erfaren og kompetent mand som Carsten Brandt med ombord. Carsten Brandt har gennem det sidste halve år været tilknyttet som konsulent hos Aarhus Motion, så han kender allerede organisationen rigtig godt”, fortæller Jeanette Boye Sørensen, der er eventchef hos Aarhus Motion.

Carsten Brandt bestrider i dag adskillige bestyrelsesposter, heraf flere som bestyrelsesformand. Gennem sin formandspost i Brancheforeningen for Teambuilding og Ledertræning (BFTL) repræsenterer han udbydere af organisationsudvikling i Dansk Erhverv, hvor han også sidder i Rådgivningsudvalget. Han glæder sig nu til at kunne bidrage med sin erfaring hos Aarhus Motion:

”Der er adskillige komponenter, der gør Aarhus Motion til en spændende organisation. For det første er de en non-profit organisation, der er sat i verden for at yde støtte til de østjyske idrætsforeninger. For det andet står de bag noget så folkeligt som DHL Stafetten og Aarhus City Halvmarathon og sidst men ikke mindst er de kendetegnet ved at være en flok ildsjæle, der brænder for det, de laver.”