Løvbjerg på Trøjborg bliver ny frugtsponsor for Aarhus Motion

  • Aarhus Motion
  • d. 20.03.18

Løvbjerg på Trøjborg bliver ny frugtsponsor for Aarhus Motion

100.000 stykker frugt! Så mange æbler, pærer og bananer bliver der årligt delt ud, når Aarhus Motions løbsdeltagere kommer i mål til arrangementer som DHL Stafetten og BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon.

Sundhed og kvalitet er to af de nøgleord, der har været bærende for indgåelsen af det nye samarbejde mellem den østjyske løbsarrangør og Løvbjerg på Trøjborg i Aarhus.

”Sundhed er et vigtigt parameter for Løvbjerg på Trøjborg, der er bydelens foretrukne grønt-butik – uanset om det drejer sig om konventionel eller økologisk frugt og grønt. Derudover har vi generelt fokus på økologi og sunde produkter” fortæller Claus Høegh, der er købmand i butikken på Trøjborg og fortsætter: ”Når man taler sundhed går kost og motion hånd i hånd, så derfor falder det os helt naturligt at blive frugtsponsor for Aarhus Motion, så vi også får hele motionsdelen med.”

Hos Aarhus motion er glæden over, at Løvbjerg meldte sig på banen som frugtsponsor stor.

”Vi er enormt glade for at have fået en sponsor med ombord, som både er stor nok til at løfte opgaven og som går lige så meget op i kvalitet og sundhed, som vi gør. Det er deres nye, udvidede butik i Trøjborgcenteret et rigtig godt eksempel på” fortæller Jon Koch Hansen, der er Sponsoransvarlig hos Aarhus Motion.

Personalet hos Løvbjerg kommer i øvrigt selv til at få glæde af frugten, da de har tradition for hvert år at deltage talstærkt i DHL Stafetten i Aarhus.