Bliv klar til BACH med tre fællestræninger!

  • BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2018
  • d. 20.03.18

Bliv klar til BACH med tre fællestræninger!

I samarbejde med Aarhus Osteopati afholder vi tre fællestræninger op mod BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, så du kan teste formen af inden den store dag! 
Det er gratis at deltage i alle træninger, og vi tilgodeser alle niveauer.  

Træningen op mod et halvmarathon kan til tider trække tænder ud, og det kan være svært at komme igennem alene. For mange er det sjovere og motivationen bliver større når de træner i selskab med andre. For at hjælpe dig på vej, kan du deltage i vores tre fællestræninger som afholdes hen over april, maj og juni - Det er gratis! 

Under hver træning vil der være ét fokusområde, du skal prøve kræfter med temposkift, korte og lange intervaller, og konkurrence træning. Til hver træning kan du vælge mellem 4 løbegrupper som er opdelt efter niveau: Gruppe 1 er på de hurtigste vilkår, og gruppe 4 er for dem som både går og løber. De dygtige trænere og behandlere fra Aarhus Osteopati står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige løbegruppe. Efter træningen står de ligeledes klar til at rådgive dig om kost, skader, træning, udstyr eller hvis du skulle have yderligere spørgsmål. 

Tidspunkt og mødested. Dette er gældende for ALLE træninger: 
Kl. 11:00 mødes vi foran Aarhus Sundhedscenter / Aarhus Osteopati,
Dalgas Avenue 2E (ved siden af Fitness World)
8000, Aarhus C

1. Fællestræning - Søndag d. 15 april 2018
Læs mere og tilmeld dig
 

2. Fællestræning - Søndag d. 20 maj 2018 
-  Læs mere og tilmeld dig
 

3. Fællestræning - Søndag d. 10 juni 2018
Læs mere og tilmeld dig