Støttekroner gik til fodboldtur til Barcelona

  • Aarhus Motion
  • d. 01.03.18

Støttekroner gik til fodboldtur til Barcelona

Odder IGFs 2003-2004 årgang er klubbens største pigeårgang, et hold med 40 spillere, der troligt tropper op nærmest fuldtallig til hver træning - selvfølgelig for at samles om fodbolden, men i særdeleshed også for fællesskabet.

”Pigefodbold kan ikke sidestilles med fodbold for drenge. Pigerne elsker fodbold, men har i højere grad også fællesskabet som et mål. Derfor er vi i årgangen meget opmærksomme på at samle pigerne om både stort og småt.” fortæller Trine Lindkvist Nielsen, der er koordinator hos Odder IGF.

En af de ture, der virkelig skiller sig ud, var en tur til Barcelona i fodboldens tegn. ”Det var en stor oplevelse for pigerne at overvære en fodboldkamp på Europas største stadion, og derudover blev der selvfølgelig både hygget og shoppet.” fortæller hun.

I 2018 er der allerede planlagt en tur til England, hvor pigerne skal besøge en fodboldglad kostskole og deltage i en lokal turnering.

En af måderne, hvorpå holdet skraber penge sammen til deres tur, er via arbejdet som frivillig hos Aarhus Motion. I 2017 kunne man således møde både pigerne og deres forældre i henholdsvis startnummerudleveringen og garderoben til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon.

 

Trine Lindkvist Nielsen: ”Vi er glade for opgaverne hos Aarhus Motion, da de er lige til at gå til. Både trænere og aktivitetsudvalget er jo på frivillig basis, så det er rart, at det ikke kræver så meget planlægning. Desuden oplever vi en stor opbakning fra holdets bagland, og det er vi meget taknemmelige for.”

Udover arbejdet som frivillige har holdet andre indtjeningsaktiviteter som fx salg af juletræer og skrabelodder. 

Aarhus Motion donerede i 2017 mere end 3,2 mio. kr. til de østjyske foreninger, der havde leveret frivillig arbejdskraft til årets mange motionsarrangementer.