Aarhus Motion og Løbeshop.dk lancerer nyt samarbejde

  • Aarhus Motion
  • d. 09.01.18

Aarhus Motion og Løbeshop.dk lancerer nyt samarbejde

Når Aarhus Motion til sommer slår dørene op til Aarhus’ største sportsmesse i forbindelse med BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, så bliver det med Løbeshop.dk i ryggen.

 

Aarhus Motion og løbeshop.dk er begge stærke aktører i løbeverdenen og kan på mange måder drage fordel af at have samme målgruppe. Løbeshop.dk har indtil for nyligt kun været at finde online, men har nu etableret deres første fysiske butik, der ligger i Busgaden i Aarhus.

Jonas Andersen CEO hos Løbeshop.dk:

”Den fysiske tilstedeværelse i Aarhus har bevirket, at vi ønsker at knytte et tættere bånd til de løbeglade mennesker i byen, og her ser vi samarbejdet med Aarhus Motion som en unik mulighed. Aarhus Motions forretningsgrundlag er at støtte det østjyske foreningsliv, og det vil vi gerne være med til at støtte op om. Derudover har de deres egen helt unikke tilgang til at skabe oplevelser. De tør tage chancer og har den kant, der afspejler den profil, vi selv mener at have. Det er derfor et perfekt match, og vi glæder os enormt til at påbegynde samarbejdet.”

Udover at blive medvært på sportsmessen til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon kommer løbeshop.dk til at levere T-shirts fra det italienske sportsbrand Diadora til de 12.000 halvmarathonløbere. Sidst men ikke mindst vil de være synlige til en række af Aarhus Motions mindre events. Tidligere har eventarrangøren arbejdet sammen med Sportmaster.

Jon Koch Hansen, Aarhus Motion:

”Vi har haft et godt samarbejde med Sportmaster gennem mange år, men nu ser vi frem til at åbne nye døre sammen med Løbeshop.dk, Diadora og Jonas Andersen. Løbeshop.dk er en spændende og innovativ samarbejdspartner, der tør tænke ud af boksen. De er stærke online, hvilket er en vigtig del i den digitale strategi Aarhus Motion fremadrettet har lagt.

I midten: Jeanette Boye Sørensen og Jon Koch Hansen fra Aarhus Motion. TV: Thomas Nordborg fra Løbeshop.dk. TH: Jonas Andersen fra Løbeshop.dk