Masser af smil og sved på panden til årets H-løb i Mindeparken

  • Aarhus Motion
  • d. 12.09.17

Masser af smil og sved på panden til årets H-løb i Mindeparken

Over 400 børn og unge med handicap var samlet til en dag med fokus på fællesskab og motion.

Musikken var allerede tændt, så flere af deltagerne ankom dansende til Mindeparken, hvor gensynsglæden med både løbet og de andre deltagere var stor.

Ruten rundt i Mindeparken er små 2 km og deltagerne bestemmer selv, hvor mange omgange de vil løbe eller gå. En del tog en ekstra omgang efter at have fået overrakt medaljen og fået vejret igen.

 

Opvarmning inden det går løs

Snobrødshygge efter nogle veloverståede kilometer

Over 450 børn var i år tilmeldt løbet, og der er en stor opbakning fra skolerne og deres ansatte:

”Vi har nogle drenge med, som er rigtig glade for at sidde foran en skærm. I dag oplever de noget helt andet, samtidigt med at de får noget motion. De kan til dagligt godt være lidt svære at få op af sofaen” fortæller Ditte-Maria Johansen fra Vorrevangskolen, som havde 7 elever med og fortsætter:  ”Derudover er der et fantastisk sammenhold og en god stemning, hvilket også er en stor del af det at være med”.

Efter løbet fik eleverne en velfortjent medalje og en sandwich, og mange benyttede sig muligheden for at bage snobrød og poppe popcorn over bål.  

Løbet afholdes af Aarhus Kommune i tæt samarbejde med Aarhus Motion, UNO friluftscenter og Ren By Aarhus. Aarhus Motion står for selve afviklingen af løbet, forplejningen samt T-shirts.;