2600 af skolernes ældste elever til torsdagens DHL Stafetten for Skoler

  • DHL Stafetten for skoler 2017
  • d. 17.08.17

2600 af skolernes ældste elever til torsdagens DHL Stafetten for Skoler

Mere end 2600 elever fra de aarhusianske 5.-9. klasser indtog Mindeparken på andendagen for DHL Stafetten for Skoler.  

Viceborgmester Anne Nygaard skød løbet i gang (da hun først fik trykket hårdt nok på aftrækkeren ;-) ) og nævnte i sin tale, at hun glæder sig over, at skolerne og lærerne er så gode til at benytte sig af byens tilbud. 

Klar til start ovenpå opvarmningen

I midten: Jannike og Osman fra Hasle Skole

Jannike Nøhr Olesen, der er lærer på Hasle skole, havde sin 7. klases elever med fordi hun synes det er fedt, at eleverne får mulighed for at finde ud af, hvad DHL Stafetten egentligt er: "De voksne på skolen går jo rundt og gasser hinanden og snakker om løbet  - nu får eleverne selv oplevelsen," fortalte hun.

En af hendes elever, Osman, havde haft et forrygende løb: "Jeg løb fra dem allesammen!" var hans umiddelbare reaktion. "Jeg startede langsomt ud, men senere overhalede jeg dem alle. På et tidspunkt var jeg ved at brase helt sammen, men jeg blev bare ved med at løbe" lød hans begejstrede beskrivelse af løbeturen. 

På pladsen blev der taget billeder ved DHL Stafettens fotovæg, spist madpakker og skrevet diplomer ud. Diplomet kan også udskrives via resultatsiden på aarhusmotion.dk. 

 

Et stort tillykke til de hurtigste hold:

1. Kragelundskolen: 8B, startnummer 235 i tiden 23:35

2. Kragelundskolen: 8D, startnummer 312 i tiden 24:51

3. Frederiksbjerg Skole: 7.ks 8, startnummer 106 i tiden 25:28